Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0. Andone, ”secund” după primele 45 de minute slabe? Becali a făcut două schimbări la pauză! A debutat şi Salomao

VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0. Andone, ”secund” după primele 45 de minute slabe? Becali a făcut două schimbări la pauză! A debutat şi Salomao

Superliga

Comentarii

Sepsi - FCSB s-a terminat 0-0, iar mandatul de ”principal” al lui Bogdan Andone pare că s-a prăbuşit după primele 45 de minute de fotbal slab al roş-albaştrilor. FCSB a reînceput schimbările duble încă de la pauză, semn că Becali şi-a reintrat în rol.

FCSB a avut cinci sau şase ocazii clare de gol în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, dar impreciziile lui Tănase, Coman sau Cristea, ori neşansa la bara din prima repriză a lui Vînă au făcut ca meciul să rămână fără goluri.

Sepsi s-a mulţumit să se apere, dar gazdele au avut şi ele şansele lor, în special în prima repriză, atunci când Carnat, de două ori faţă în faţă cu Bălgrădean, s-a pierdut şi a şutat imprecis.

La FCSB a debutat şi Diogo Salomao, iar portughezul pare o soluţie bună pentru ofensiva roş-albaştrilor. Salomao i-a pasat, cu pieptul, ideal lui Florinel Coman, dar acesta, rămas singur cu Niczuly a trimis în plasa laterală, iar apoi, la ultima fază, s-a distrat cu fundaşii lui Sepsi şi a pasat excelent în careu, de unde Cristea a şutat lamentabil.

FCSB face primul pas greşit în acest sezon şi presiunea apasă tot mai mult pe Bogdan Andone.

LIVE VIDEO | Sepsi - FCSB 0-0

ECHIPELE DE START

Sepsi - Niczuly - Dimitrov, Tincu, Barisic, Florin Ştefan - Vaşvari - Hamed, Flores, Fulop, Konongo - Carnat

FCSB - Bălgrădean - Ovidiu Popescu, Cristea, Planic, Bălaşa - Vînă, Filip, Oaidă - Man, Hora, Tănase


Min. 90+3: OCAZIE URIAŞĂ FCSB! Salomao se distrează cu apărarea lui Sepsi, pasează în careu, dar şutul lui Cristea e modest şi se duce pe lângă poartă.

Min. 89: RATARE MARE FCSB! Salomao îi pasează perfect, cu pieptul, lui Florinel Coman, dar acesta şutează în plasa laterală.

Min. 71: Schimbare la FCSB! Intră Salomao şi iese Oaidă.

Min. 68: OCAZIE IMENSĂ FCSB! Tănase scapă într-o poziţie ideală, dar e blocat de Niczuly.

Min. 46: Două schimbări la FCSB: Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu intră în locul lui Dennis Man şi Mihai Bălaşa.

Min. 45: Pauză.

Min. 35: OCAZIE IMENSĂ SEPSI! Carnat scapă singur cu Bălgrădean, dar trimite pe lângă poartă.

Min. 34: OCAZIE IMENSĂ FCSB! Şutul lui Vînă loveşte bara! Fază frumoasă reuşită de roş-albaştri.

Min. 24: Ocazie FCSB! Centrare din partea dreaptă a lui Popescu, reluare a lui Hora dintr-o bucată, dar mingea trece peste poartă

Min. 17: Sepsi are primul corner al meciului, care rămâne fără rezultat

Min. 16: O nouă şansă pentru gazde! Carnat scapă spre poarta lui Bălgrădean, dar trage direct în peluză.

Min. 6: Bălaşa greşeşte, dar Hamed se grăbeşte şi trage imprecis, dintr-o poziţie bună.

Min. 2: Prima ocazie de gol pentru Sepsi! Fulop centrează perfect, dar Carnat nu profită de eroarea lui Bălgrădean şi trimite pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul.

LIVE inainte de meci:

Bogdan Andone a explicat înaintea partidei de la Sf. Gheorghe că formaţia sa se gândeşte destul de mult la partida din Europa League: ”Noi venim după jocul de la Orhei, sper că băieţii s-au odihnit şi s-au capacitat bine pentru acest meci. E important să facem un meci bun şi să câştigăm. Primordial în momentul de faţă e Europa League. Asta nu înseamnă că neglijăm meciurile din campionat. Încercăm să alegem cele mai bune soluţii”

Csaba Laszlo, antrenorul gazdelor a vorbit despre situaţia lui Eugen Neagoe, pentru care a avut un mesaj de susţinere: ” Ştim că avem un adversar foarte puternic, ştim care este locul nostru şi vrem să câştigăm. Ieri era să se întâmple o tragedie şi îi doresc domnului Neagoe să fie sănătos şi Dumnezeu să îl ajute să se întoarcă la fotbal”


Bogdan Andone (44 de ani) este neînvins ca principal la FCSB şi tehnicianul care i-a fost secund lui Mihai Teja în sezonul trecut ar vrea ca seria de victorii să se prelungească şi după partida de la Sfântu Gheorghe. În cealaltă parte, Csaba Laszlo (55 de ani) are datoria de a îi aduce prima victorie lui Sepsi pe teren propriu în acest an calendaristic. 

În prima etapă, Sepsi a remizat în deplasare, 0-0, chiar la primul meci din acest sezon. FCSB, în schimb, a câştigat în mod spectaculos, 4-3, meciul disputat pe stadionul din Trivale. Andone trebuie să fie cu gândul şi la meciul din UEFA Europa League, acolo unde pe "roş-albaştri" în aşteaptă o deplasare grea, în Armenia, la Alashkert. 

LIVE VIDEO | Sepsi - FCSB, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Cele două echipe s-au mai întâlnit de şase ori în Liga 1, covăsnenii au câştigat un joc, în timp ce bucureştenii s-au impus în cinci partide. Cele două partide din acest an, din play-off, au fost câştigate fără probleme de către vicecampioni. 2-0 a fost pe Arena Naţională, în timp ce la Sfântu Gheorghe, FCSB s-a impus cu 5-1, meci în care Florinel Coman a reuşit o "dublă". 

Meciul va beneficia de o brigadă condusă la centru de Iulian Călin. 

Afla mai multe despre: sepsifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare