Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Gaz Metan Mediaş 0-1. Olaru consolidează poziţia în play-off a trupei lui Edward Iordănescu

VIDEO | Sepsi  - Gaz Metan Mediaş 0-1. Olaru consolidează poziţia în play-off a trupei lui Edward Iordănescu

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Medieşenii se distanţează la 4 puncte faţă de primul loc de playout după succesul din duelul ardelan disputat la Sfântu Gheorghe.

FINAL | Sepsi - Gaz Metan 0-1 (Olaru '83)

Min 83 GOOOOL Gaz Metan: Centrare a lui Chamed care traversează întreg careul advers, Ely Fernandes preia şi şutează la colţul lung, iar Olaru împinge balonul în poartă după respingerea lui Niczuly, 0-1

Min 69 Ocazie Sepsi: Centrare în careu a lui Dylan Flores, Pleşca ratează intervenţia, dar derutat Istvan Fulop doar şterge uşor mingea cu capul fără să o poată direcţiona spre poartă 

Min 57 Ocazie Gaz Metan: Centrare în careu pentru lovitura de cap a lui Darius Olaru care ocoleşte de puţin poarta 

Min 53 Ocazie Gaz Metan: Lovitură liberă bătută de Chamed, mingea muşcă din stâlpul porţii covăsnenilor

Min 39 Ocazie Sepsi: Pasă pentru Carnat care îşi păcăleşte din fentă un adversar şi apoi şutează spre poartă însă Pleşca blochează şi trimite în corner 

Min 18 Ocazie Gaz Metan: Şut în diagonală a lui Ely Fernandes din marginea careului, balonul loveşte bara 

Min 6 Ocazie mare Gaz Metan: Minge lungă trimisă din propria jumătate de teren de medieşeni, Ely Fernandes preia şi rămâne singur cu Niczuly, însă execuţia sa este direct în goalkeeperul advers 

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Kilyen, Bouhenna, Barisic, Konongo - Fulop, Velev, Flores - Gal-Andrezly, Karanovic, Carnat
  • Gaz Metan: Pleşca - Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa - Olaru, N. Dumitru, Ely Fernandes - S. Buş

Mediaş este pe loc de playoff înainte de această rundă. Formaţia lui Edward Iordănescu are 23 de puncte şi ocupă poziţia a 6-a, în timp ce Sepsi se află pe locul 11 în clasament cu 16 puncte. Gruparea antrenată de Csaba Laszlo nu are nici măcar o victorie în ultimele 5 meciuri jucate în Liga 1. E drept, a pierdut  doar cu FCSB şi Astra Giurgu în aceasta perioadă, celelalte trei remize adăugându-se palmaresului bogat de 10 egaluri înregistrate de Sepsi pe parcursul acestei stagiuni.

  • LIVE VIDEO Sepsi  - Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport, duminică de la ora 16:00

Nici Gaz Metan nu o duce extraordinar. În ultimele 5 meciuri are o singură victorie (2-1 împotriva Academicii Clinceni)! În rest, formaţia lui Edward Iordănescu a bifat două remize şi a pierdut două meciuri, cu Dinamo şi CFR Cluj.

Partida dintre Sepsi şi Gaz Metan este şi un duel al marcatorilor. Sergiu Buş este cel mai bun marcator al găzarilor cu 7 reuşite în actuala stagiune. Karanovic în schimb, cel mai bun marcator al echipei lui Laszlo are 5 goluri, la trei lungimi de undă de principalul marcator din acest sezon, Gabriel Iancu de la Viitorul Constanţa.

Atât Sepsi, cât şi Gaz Metan au două dintre defensivele bune ale campionatului. Gaz Metan şi-a stricat în ultima vreme puţin golaverajul, dar per total a încasat 21 de goluri în 15 meciuri. Sepsi are doar 13 goluri încasate în 15 etape scurse de la startul acestui sezon. La ultima întâlnire directă disputată la Sf Gheorghe, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 2-1. Sepsi a răspuns printr-un prim succes reputat pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-0.

  • LIVE VIDEO Sepsi  - Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport, duminică de la ora 16:00

La ”directe”, Sepsi are două victorii, la fel şi Gaz Metan. Partidele directe s-au încheiat de cele mai multe ori la egalitate. Prima confruntare dintre Sepsi şi Gaz Metan Mediaş a avut loc în august 2017, iar Gaz Metan a câştigat cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: sepsigaz metan 

viewscnt
Articole similare