Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 1-0. Safranko dă lovitura pe final şi îi provoacă a doua înfrângere la rând lui Mircea Rednic

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 1-0. Safranko dă lovitura pe final şi îi provoacă a doua înfrângere la rând lui Mircea Rednic

Superliga

Comentarii

Sepsi - Poli Iaşi 1-0

LIVE VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 1-0 (Safranko 85)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Tincu, Bouhenna, F. Ştefan - I. Fulop, Vaşvari, Achahbar - Gal Andrezly, Safranko, M. Ştefănescu.
Rezerve: Celea, Velev, R. Deaconu, Fejer, Karanovic, L. Fulop, N. Carnat.
Antrenor: Leo Grozavu.

Poli Iaşi: Târnovanu - Grădinaru, Klimavicius, Frăsinescu (C), A. Radu - Chacana, De Iriondo, Breeveld, Horşia - Omoh, A. Cristea.
Rezerve: Axinte, Onea, Mihalache, Şerban, Longher, Luckassen, Zaharia.
Antrenor: Mircea Rednic.

Min. 90+3: Final de meci. Victorie pentru Sepsi, iar Mircea Rednic bifează a doua înfrângere în două meciuri la Poli Iaşi.


Min. 85: GOOOOOOOOOLLLL SEPSI! Safranko deschide scorul, după ce reia în poartă o minge respinsă în faţă de portarul Târnovanu, la un şut al lui Fulop.


Min. 47: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi. Breeveld reia în Niczuly din apropiere, dar tuşierul ridică fanionul. Reluările arată că ofsaidul a fost, însă, eronat.

Pauză: Sepsi - Poli Iaşi 0-0.

Min. 39: Ocazie mare pentru Sepsi. Andrezly scapă din marcajul lui Andrei Radu, după o centrare foarte bună a lui Ştefan, din flancul stâng, şi reia cu capul puţin pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui Târnovanu.

Min. 24: Încă o ocazie pentru gazde. Andrezly reia dezamăgitor cu capul, din apropiere, după o centrare venită din flancul stâng.

Min. 20: Ocazie pentru Sepsi, de această dată prin Safranko, dar Târnovanu reuşeşte să reţină fără mari bătăi de cap.

Min. 7: Bară Sepsi. Gazdele dau o replică pe măsură la ocazia lui Andrei Cristea. Csiszer centrează perfect din flancul drept, iar Ştefănescu reia în bara din dreapta porţii lui Târnovanu, apoi Frăsinescu reuşeşte să respingă din faţa lui Safranko.

Min. 5: Ocazie Poli Iaşi. Oaspeţii au fost aproape de deschiderea scorului, prin Andrei Cristea, care a pătruns periculos în flancul stâng, dar nu a reuşit să îl învingă pe Niczuly.

Min. 1: A început partida de la Sfântu Gheorghe.


Mircea Rednic merge la Sfântu Gheorghe în căutarea primei sale victorii pe banca echipei moldave, după ce Poli Iaşi a fost învinsă de FC Viitorul, cu scorul de 2-1, la debutul "Puriului". În schimb, Sepsi a remizat în deplasare cu FC Hermannstadt, scor 2-2, în primul meci oficial din 2020.

"Sper să fie vreme bună, am înţeles că acolo condiţiile sunt mai grele, e frig, cred că au încălzire în teren. Eu am jucat o dată cu Dinamo şi era jumătate îngheţat, jumătate nu. Este o echipă cu un antrenor nou, pe care toată lumea îl cunoaşte. Din punct de vedere al atitudinii şi al  agresivităţii care o imprimă echipei pe care o antrenează, este cel mai bun. Trebuie să ne aşteptăm la un meci foarte dârz, este o echipă care pierde foarte greu acasă", a declarat Mircea Rednic, înaintea partidei cu Sepsi.

La rândul său, Leo Grozavu a declarat: "Ştim cu toţii că ne aşteaptă o partidă dificilă, împotriva unui adversar care în această iarnă s-a mişcat şi pe piaţa transferurilor. Ne dorim să facem prima victorie din acest an".

Înaintea meciului de duminică, Sepsi ocupă locul al nouălea în Liga 1, cu 29 de puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe poziţia a 12-a, cu 22 de puncte.

Nu rataţi meciul dintre Sepsi şi Poli Iaşi, duminică, de la ora 14:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sepsi iasi 

viewscnt
Articole similare