Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 5-1. Echipa lui Leo Grozavu, cu un pas în finala Cupei României! Antrenorul a fost eliminat în startul partidei

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 5-1. Echipa lui Leo Grozavu, cu un pas în finala Cupei României! Antrenorul a fost eliminat în startul partidei

Cupa României

Comentarii

Sepsi - Poli Iaşi, din turul semifinalelor Cupei României, s-a terminat 5-1, la Sf. Gheorghe. Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 5, din penalty, iar apoi Achahbar a reuşit o dublă (25, 75), Klimavicius şi-a dat autogol (53), iar Carnat şi Karanovic (79, respectiv 86) au închis tabela. Arbitrul Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe Leo Grozavu în startul partidei, pentru proteste la penalty-ul acordat Iaşiului.

Sepsi - Poli Iaşi 5-1 (Achahbar 25, 75, Klimavicius 53 a.g, Carnat 79, Karanovic 86 / A. Cristea 5 pen)

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Carnat, Bouhenna, Celea, Fl. Ştefan - Velev, Vaşvari - L. Fulop, Achahbar, M. Ştefănescu - Safranko
  • Rezerve: Fejer - I. Fulop, Dimitrov, R. Deaconu, L. Kovacs, C. Popescu, Karanovic, G. Dragomir, Csiszer
  • Poli Iaşi: R. Rusu - Rodny Lopes, Klimavicius, Mihalache, Onea - Popadiuc, De Iriondo, Bourama, Horşia - Chacana, A. Cristea
  • Rezerve: Axinte - I. Cristi, R. Grădinaru, Fl. Şerban, Al. Zaharia, Almada, Longher, Luckasen

Min. 90+2: Final de meci.


Min. 86: GOL Sepsi! Karanovic face 5-1. Iaşiul e în genunchi! Karanovic înscrie cu capul, după o centrare venită din stânga.


Min. 79: GOL Sepsi! Nicolae Carnat face 4-1. Sepsi e cu un pas în finala Cupei României!


Min. 75: GOL Sepsi! Achahbar înscrie şi reuşeşte dubla! Fotbalistul răspunde prezent la o centrare a lui Florin Ştefan, din stânga, şi înscrie simplu cu latul.


Min. 53: GOL Sepsi! Lorand Fulop reia cu capul spre poarta lui Rusu, Klimavicius a deviat mingea, iar portarul Iaşiului nu a mai putut face nimic.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Pauză.


Min. 25: GOL Sepsi! Achahbar egalează rapid pentru gazde.


Min. 5: GOL Poli Iaşi! Andrei Cristea transformă cu siguranţă penalty-ul!


Min. 3: Penalty pentru Poli Iaşi. Daniel Celea îl face fault în propriul careul, la o fază fixă, iar Ovidiu Haţegan dictează 11 metri. Pentru proteste vehemente, Haţegan îl elimină pe antrenorul Leo Grozavu, care a protestat pe marginea terenului.


Min. 1: A început meciul!


Sepsi este în faţa celei mai mari performanţe din istorie. Covăsnenilor le place să joace în Cupă. Anul trecut au ajuns până în sferturile de finală, iar acum au o mare şansă să se califice în ultimul act. Doar două meciuri o despart de finală pe echipa lui Leo Grozavu.

La tragerea la sorţi, gazdele au evitat Dinamo şi FCSB, iar acum luptă pentru un loc în finală cu Poli Iaşi, formaţie care se află pe ultimul loc în Liga 1. 

Înainte să ajungă în această fază, Sepsi a trecut de Ripensia, Astra şi Petrolul. Înaintea meciului cu Poli Iaşi, covăsnenii au câştigat în Ştefan cel Mare, scor 2-1.

Sepsi - Poli Iaşi, LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

În schimb, Poli Iaşi are alte griji. Pe ultimul loc în Liga 1, echipa lui Mircea Rednic nu a învins pe nimeni decând s-a reluat activitatea fotbalistică în România. În cele trei meciuri de până acum, moldovenii au reuşit să marcheze doar un gol.

Ieşenii au pierdut în faţa Viitorului, a Academicii Clinceni şi a lui FC Voluntari. Un alt mare dezavantaj pentru Poli este faptul că meciul se joacă la Sf. Gheorghe. Pe teren străin, fotbaliştii lui Rednic au o serie de 19 meciuri la rând fără victorie. În competiţia surprizelor, Poli Iaşi a avut parte de meciuri spectaculoase.

În cinci din ultimele jocuri de Cupă, echipa lui Rednic a luat parte la partide în care s-au înscris minim trei goluri. Aceasta va fi cea de a opta confruntare din istorie dintre Sepsi şi Poli Iaşi. Moldovenii nu au câştigat niciodată contra lui Sepsi. Covăsnenii au câştigat până acum de patru ori, alte trei meciuri terminându-se cu rezultate de egalitate. 

 

Afla mai multe despre: sepsiiasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare