Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză în primul meci din play-out. Sepsi - Poli Iaşi s-a încheiat cu scorul de 1-1

VIDEO | Remiză în primul meci din play-out. Sepsi - Poli Iaşi s-a încheiat cu scorul de 1-1

Fotbal

Comentarii

Sepsi şi Poli Iaşi au remizat în primul meci jucat în play-out-ului acestui sezon. Safranko şi Horşia au marcat golurile partidei de la Sf. Gheorghe.

Play-out-ul a debutat cu o remiză între Sepsi şi Iaşi. Moldovenii puteau deschide repede scorul, dar Passaglia a nimerit bara. Iaşiul a marcat până la urmă, din lovitura liberă a lui Horşia.

Safranko le-a anulat avantajul oaspeţilor şi a restabilit egalitatea. Sepsi a trecut şi pe lângă golul victoriei: Rusu s-a opus la şutul lui Istvan Fulop. Nici Vaşvari nu a fost mai norocos şi partida s-a  terminat 1-1. Echipa lui Rednic rămâne fără victorie în 2020. Are 4 înfrângeri şi o remiză. Sepsi e pe podium în play-out.


Sepsi Sfântu Gheorghe  - Poli Iaşi 1-1
Au marcat: Safranko '69 / Horşia '16


Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Tincu, F.Ştefan - Velev, Vaşvari - Ştefănescu, Achahbar, Gal-Andrezly - Safranko
Rezerve: Fejer, Deaconu, I.Fulop, L.Fulop, Celea, Carnat, Grassano.
Antrenor: Vasile Miriuţă

Poli Iaşi: Rusu - Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, S.Şerban - De Iriondo, Passaglia, Horşia, Omoh, Chacana - Bezannier.
Rezerve: Axinte, Fomba, Soares, Luckassen, Longher, Onea, Breeveld.
Antrenor: Mircea Rednic

Min. 69 - GOOOOOOOOL Sepsi! Safranko egalează pentru Sepsi cu un şut perfect din interiorul careului de 16 metri

Min. 16 - GOOOOOOOOL Poli Iaşi! Horşia execută perfectă o lovitură liberă şi deschide scorul pentru echipa lui Rednic

Min. 5 - Început bun de meci pentru Poli Iaşi. Passaglia se înalţă peste apărarea gazdelor şi trimite cu capul în bara transversală a porţii lui Niczuly


Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a termiant sezonul regulat cu regretul că nu a prins play-off-ul, însă fotbalul prestat nu este unul care să îngrijoreze. Este dificil de crezut că formaţia antrenată de Vasile Miriuţă poate avea o parte secundă de campionat atât de slabă, încât să o ducă în liga secundă.

  • LIVE VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe  - Poli Iaşi, vineri, de la ora 18, pe Telekom Sport 1

Mircea Rednic a preluat-o pe Poli Iaşi pentru ultimele patru meciuri din sezonul regulat, însă toate cele patru dueluri au fost înfrângeri pentru "Puriu": 1-2 cu FC Botoşani, 2-5 cu Craiova, 0-1 cu Sepsi şi 1-2 cu FC Viitorul.

În istoria partidelor directe, Sepsi s-a impus de patru ori, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Ultima partidă s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru Sepsi, după un gol marcat de Safranko.

 

Afla mai multe despre: sepsipoli iasi 

viewscnt
Articole similare