Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | OSK Sepsi o învinge la limită pe "U" Craiova. Este primul succes al covăsnenilor din ultimele opt runde în Liga 1

VIDEO | OSK Sepsi o învinge la limită pe "U" Craiova. Este primul succes al covăsnenilor din ultimele opt runde în Liga 1

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe "U" Craiova, scor 1-0, sâmbătă seară, pe stadionul "Municipal", într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii 1 de fotbal. Unicul gol a fost marcat de slovacul Pavol Safranko, în minutul 8.

VIDEO | OSK Sepsi - "U" Craiova 1-0 (Safranko 8`)


Min. 79: Dimitrov a fost aproape să dea lovitura de graţie fostei sale echipe. Lobul său a fost respins din faţa porţii de Bălaşa, după ce Popescu fusese bătut.

Min. 67: Ocazie mare de gol ratată de Alexandru Cicâldău. Şutul său s-a dus mult peste poartă, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 63: Niczuly îl blochează providenţial pe Zakaric!

Min 37: Oaspeţii au plecat pe contraatac, îşi surprind adversarii, însă Ivan nu reuşeşte să-l învingă pe Niczuly.

Min 36: Cascadă de ocazii la poarta lui Popescu, însă covăsnenii nu reuşesc să trimită balonul în poartă.

Min. 35: Sepsi aproape de golul doi! Nicolae Carnat trimit balonul cu latul, nemarcat în careu, la o palmă de bara porţii oltenilor.

Min. 25: Un nou şut al lui Niţu, reţinut cu uşurinţă de portarul Niczuly!

Min. 21: Bară Craiovaaa!!! Bomba lui Valentin Mihailă izbeşte bara tranversală a gazdelor.

Min. 18: Pe lângăăăă!!! Cicâldău este lăsat singur de Ivan,  acesta încearcă un lob de efect peste Niczuly, însă balonul trece la o palmă de poartă.

Min. 17: Ocazie mare pentru Sepsi! Şutul lui Ştefănescu a fost respins greu de Popescu.

Min. 8: GOOOLLL SEPSI!!! A deschis scorul Safranko, după ce profită de greşeala lui Tiago Fereira.

Min. 4: Prima ocazie mare de gol aparţine oltenilor! Şutul lui Niţu, din poziţie excelentă, s-a scurs pe lângă poartă.


Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Barisic, Diakhite, F. Ştefan - Vaşvari (C), Velev - Carnat, I. Fulop, M. Ştefănescu - Safranko.
Rezerve: Fejer, Gal Andrezly, Deaconu, Adebanjo, Salli Edgar, Karanovic, Csiszer.
Antrenor: Leo Grozavu.

U Craiova: L. Popescu - Măţel, Bălaşa, T. Ferreira, Bancu - Qaka, Cicâldău, Ivanov - Niţă, Ivan, Mihăilă.
Rezerve: Marinescu, Vătăjelu, Acka, Vlădoiu, Mateiu, Zakaric, Roman.
Antrenor: Victor Piţurcă.


Gazele antrenate de Leo Grozavu sunt în căutarea primului succes din ultimele opt runde. Se complică situaţia pentru "specialista egalurilor", care se afundă în bezna clasamentului. Cu doar 16 puncte, Sepsi este la două puncte în faţa locului care duce direct în Liga a 2-a, ocupat în acest moment de FC Hermannstadt.

Mai mult, din egaluri, Sepsi s-a specializat în înfrângeri. Trei la rând, în ultimele trei runde. Nici măcar înlocuirea lui Csaba Laszlo cu Leo Grozavu nu a avut efectul scontat. În ultima rundă, Sepsi a pierdut cu 1-4 la Ovidiu, în faţa Viitorului, la capătul unui meci în care Sebastian Colţescu "şi-a făcut de cap", inventând cartonaşe roşii şi lovituri de la 11 metri.

  • LIVE VIDEO | OSK Sepsi - "U" Craiova, sâmbătă, de la ora 17.30, pe Telekom Sport 

De partea cealaltă, armata oltenilor antrenaţi Victor Piţurcă s-a acomodat pe locul de pe podium şi nu are de când să-l cedeze prea curând. Locul 3 pentru "U" Craiova, cu 31 de puncte, trei mai puţine decât liderul CFR Cluj. Îngrijorător este faptul că formaţia din Bănie aduce foarte greu puncte din deplasare în ultimul timp. Dacă în primele 5 runde a adus 10 puncte, în ultimele trei deplasări, de la Târgovişte (1-1), Clinceni (0-0) şi Cluj (0-2) nu a mai obţinut decât două puncte.

 "O deplasare grea, un meci greu pentru noi, dar pe care trebuie să îl câştigăm. 01,41 Nu mă mulţumeşte un meci egal, e acelaşi lucru ca şi când am pierde.Eu cred că putem câştiga, nu numai două jocuri, putem câştiga şi zece jocuri la rând", a spus managerul oltenilor, Victor Piţurcă, la conferinţa de presă premergătoare partidei.
 
În partida tur, disputată la Craiova, gazdele de sâmbătă s-au impus surprinzător cu 1-0, după un gol marcat de elveţianul Karanovic, după o ieşire greşită a lui Pigliacelli. Portarul italian a fost trimis la echipa secundă şi nu va face parte din lotul craiovenilor nici pentru acest duel.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare