Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla - CFR Cluj 0-0. CFR a rezistat eroic cu Sevilla, dar nu a reuşit minunea. Campioana a avut un gol anulat pentru henţul lui Traore

VIDEO | Sevilla - CFR Cluj 0-0. CFR a rezistat eroic cu Sevilla, dar nu a reuşit minunea. Campioana a avut un gol anulat pentru henţul lui Traore

UEFA Europa League

Comentarii

Sevilla şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în returul "16-imilor" de finală din UEFA Europa League, iar echipa spaniolă merge mai departe, datorită golului marcat în deplasare.

 
CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în optimile de finală Europa League, după ce a făcut 0-0 la Sevilla. În minutul 87, Păun a marcat pentru clujeni, însă bucuria a fost de scurtă durată. Arbitrul leton a anulat reuşita pentru un henţ la Traore. 
 
Până atunci, Sevilla a controlat fără probleme partida. Reguillon putea deschide scorul după mai puţin de un sfert de oră. Fundaşul spaniol l-a luat apoi la ţintă pe De Jong dintr-o poziţie ideală. 
 
CFR a dat replica în prelungirile primei reprize, cu trei ocazii monumentale. Bono a scos incredibil de sub bară şutul lui Djokovic, apoi i-a refuzat şi lui Păun golul de 1-0. Imediat, Boli a irosit cea mai bună ocazie de gol a echipei lui Dan Petrescu.
 
După pauză, CFR-ul nu a prea mai contat, dar nici Sevilla nu şi-a creat foarte multe ocazii. Ocampos a ratat-o pe cea mai mare dintre ele. Imediat după golul anulat lui Păun, clujenii au mai primit o lovitură. Bordeianu a văzut al doilea galben şi a fost trimis la cabine. Nu a mai contat. Sevilla - CFR s-a terminat 0-0, iar elevii lui Dan Petrescu au părăsit terenul în lacrimi.

În turul din Gruia, CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FC Sevilla, în 16-imile de finală din Europa League.

VIDEO | Sevilla - CFR Cluj 0-0

ECHIPELE DE START

  • Sevilla: Bono - Jesus Navas, Diego Carlos, Kounde, Reguilon - Jordan, Gudelj, Fernando - Suso, de Jong, Ocampos
  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Djokovic - Deac, Păun, Omrani - Traore

Final de meci. 

Min. 90: Eliminare CFR! Bordeianu vede al doilea galben şi pleacă prematur la vestiare. Partida a fost prelungită cu cel puţin şase minute. 

Min. 87: Păun a înscris, dar golul a fost anulat pentru un henţ la Traore. 

Min. 84: Ultima schimbare la CFR! A ieşit Omrani, a intrat Golofca. 

Min. 78: Schimbare la CFR! A ieşit Djokovic, a intrat Rondon. 

Min. 71: Ocazie Sevilla! Intervenţia lui Camora şi norocul l-a salvat pe cei de la CFR. 

Min. 45+2: Ocazie CFR! Incredibil, Boli a avut golul în cap, dar a trimis pe lângă poartă. 

Min. 45+1: Ocazie CFR! Păun a şutat puternic la prima bară, iar Bono şi-a salvat din nou echipa. 

Min. 45: Ocazie CFR! Djokovic a trimis din marginea careului, iar Bono abia a reuşit să respingă în corner. 

Min. 39: Ocazie Sevilla! Suso a trimis o centrare excelentă în careu, Fernando a trimis spre poartă, dar l-a lovit pe de Jong şi nu a mai ajuns în poartă. 

Min. 33: Ocazie Sevilla! Reguilon a preluat frumos mingea în careu şi a şutat din voleu, dar pe direcţia lui Arlauskis, care a respins în corner. 

Min. 27: Prima schimbare la CFR! Burcă iese accidentat, intră Boli. 

Min. 20: Ocazie Sevilla! Suso şi-a pus mingea pe stângul, a şutat de la mare distanţă, însă balonul a trecut peste poartă. 

Min. 4: Ocazie Sevilla! Arlauskis a ieşit greşit pe un corner, iar Bordeianu a fost la un pas să îşi trimită mingea în proprie poartă. 

Min. 3: CFR Cluj a cerut penalty după o intervenţie asupra lui Omrani. 

A început meciul. 


Vedeţi mai jos imagini din vestiarul celor de la CFR Cluj. 


Clujenii au reuşit să-i ţină în frâu pe spanioli în Gruia, unde Ciprian Deac a deschis scorul din penalty. Din păcate pentru echipa lui Dan Petrescu, în minutul 83 mingea a ajuns cu mult noroc la De Jong, care l-a lăsat pe En Nesiry cu poarta goală, iar Giedrius Arlauskis a fost învins. 

Returul se anunţă unul de foc pentru CFR Cluj, care a făcut meciuri mari în deplasare, în acest sezon european. Printre echipele pe care campionii României le-au învins se numără Rennes şi Celtic. De altfel, clubul din Gruia a terminat grupa de Europa League pe locul secund, după Celtic, dar în faţa lui Lazio şi Rennes.

Dan Petrescu, înainte de Sevilla - CFR Cluj! Ambele echipe au obţinut victorii importante în ultima etapă

Ambele echipe vin după victorii importante în campionat. Sevilla a învins-o pe revelaţia Getafe, cu 3-0, în deplasare, în timp ce CFR Cluj a reuşit să-şi învingă principala contracandidată la titlul Ligii 1. În Oltenia, echipa lui Dan Petrescu a învins U Craiova, scor 2-0. 

"El (n.r. Lopetegui) a mers pe aceeaşi echipă care a jucat cu noi. CFR a reuşit un egal, Getafe, care era pe locul 3, n-a reuşit, deci până la urmă rezulttaul nostru a fost excelent. Acum ne aşteaptă 50.000 de fani, mai mulţi ca la Craiova, sper să ne aducă acelaşi noroc pe care l-am avut şi astăzi, pentru că atmosfera a fost extraordinară. Eu, în România, de când sunt, niciodată n-am întâlnit aşa ceva", a completat antrenorul lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: sevilla cfr clujsevillacfr clujcfr cluj sevillaeuropa leaguecfr cluj europa leaguedan petrescuvideo cfr cluj sevillavideo sevilla cfr cluj 

viewscnt
Articole similare