Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Sevilla - Borussia Dortmund 2-3. Meci nebun în Andaluzia! Haaland a reuşit o dublă şi nemţii pleacă favoriţi la calificare în retur

VIDEO | FC Sevilla - Borussia Dortmund 2-3. Meci nebun în Andaluzia! Haaland a reuşit o dublă şi nemţii pleacă favoriţi la calificare în retur
Comentarii

Sevilla – Borussia Dortmund este una dintre cele mai echilibrate întâlniri din optimile Ligii Campionilor. Meciul tur este astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite pe telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Sevilla - Borussia Dortmund 2-3 (Suso 7, De Jong 85 / Dahoud 19, Haaland 27, 43)

Echipele de start:

  • Sevilla: Bono - Navas, Kounde, D. Carlos, Escudero - Jordan, Fernando, Rakitic - Suso, En Nesyri, Gomez
  • Dortmund: Hiltz - Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro - Dahoud, Can, Bellingham - Reus, Haaland, Sancho

Min. 90+4 - Final de meci. Borussia Dortmund câştigă la Sevilla, cu 3-2, şi e favorită pentru returul de pe Signal Iduna Park. Meciul va avea loc pe 9 martie.

Min. 90 - Ocazie Dortmund! Sancho trage milimetric pe lângă poarta lui Bounou, după o cursă excepţională şi o combinaţie scurtă cu Haaland.

Min. 85 - GOOOOOOLLLL SEVILLA! Luuk De Jong înscrie cu un şut din prima, după ce s-a desprins excelent din marcaj la o lovitură liberă executată pe colţul lung şi l-a învins pe Burki.

Min. 74 - BARĂĂĂĂĂ!!! Oscar trimite în bară dintr-o lovitură liberă executată de la marginea careului de 16 metri.

Min. 71 - Ocaize Dortmund! Emre Can trage de la 18 metri, însă Bounou se întinde şi respinge excelent în lateral. Reus a reluat spre poartă, dar slab, fără emoţii pentru andaluzi.

Min. 64 - Ocazie Sevilla! Munir reia cu dreptul din mijlocul careului, puţin pe lângă poarta lui Burki.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 43 - GOOOOOOOOLLLLL DORTMUND! Dublă Haaland! Atacantul norvegian reuşeşte să înscrie din nou, după ce Reus a recuperat excelent o minge la mijloc şi i-a pasat lui în careu, undeva în lateral, de unde Haaland a reluat cu efect, cu latul piciorului stâng. E 3-1, după ce Sevilla a avut 1-0 pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

Min. 27 - GOOOOLLLLL DORTMUND! Haaland înscrie şi o aduce pe Borussia în avantaj, după o combinaţie frumoasă în marginea careului cu Sancho.

Min 19: GOOOL Dortmund! Dahoud egaleaază, cu un şut incredibil, din afara careului. 

Min. 7 GOOOL Sevilla! Suso a deschis scorul norocos, după ce mingea şutată de el a fost deviată.

Min. 1 A început partida.

În luna decembrie, la tragerea la sorţi a optimilor de finală din Liga Campionilor, Borussia Dortmund pornea ca mare favorită în dubla manşă cu Sevilla. La doar două luni distanţă, calculele calificării s-au schimbat enorm, iar acum andaluzii sunt văzuţi cu prima şansă în duelul cu nemţii. Sevilla şi Dortmund s-au mai întâlnit de două ori în istorie. Se întâmpla în 2010, în grupele Europa League, iar atunci spaniolii s-au impus cu 1-0 în deplasare şi au scos o remiză, scor 2-2, pe propriul teren.

Sevilla - Dortmund LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2

Echipa pregătită de Julen Lopetegui traversează o perioadă excelentă şi are opt victorii consecutive în toate competiţiile. De altfel, în ultimele şapte partide disputate, Sevilla n-a primit gol şi ajuns chiar să le ameninţe poziţia în clasament granzilor FC Barcelona şi Real Madrid. Dacă Atletico are un avans de nouă puncte faţă de andaluzi, catalanii sunt cu un singur punct în faţa Sevillei, iar “galacticii” lui Zidane au patru lungimi şi un meci mai mult disputat în comparaţie cu echipa lui Lopetegui, care ocupă locul 4 în La Liga.

Sevilla - Dortmund LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2

De partea cealaltă, Dortmund şi-a schimbat antrenorul, însă interimarul Terzic n-a adus şi rezultatele aşteptate de fani. Cu un singur succes în ultimele cinci meciuri disputate, Borussia a picat până pe locul 6 în clasament şi este la 16 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: dortmundsevilla 

viewscnt
Articole similare