Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Sferturile Cupei României se văd în direct la Telekom Sport. Programul complet al meciurilor

LIVE VIDEO | Sferturile Cupei României se văd în direct la Telekom Sport. Programul complet al meciurilor

Cupa României

Comentarii

Sferturile de finală ale Cupei României se vor disputa în această săptămână, iar toate meciurile vor fi în direct la Telekom Sport.

Opt echipe luptă pentru câştigarea Cupei României în acest sezon, şapte din Liga I şi una din Liga a III-a. Printre acestea se numără şi Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, dar şi finalista de anul trecut, Hermannstdt. Toate meciurile din sferturile de finală vor putea fi urmărite în direct la Telekom Sport.

LIVE VIDEO Cupa României, Hermannstadt - FC Viitorul, marţi, 20:00, Telekom Sport 1

În primul meci din sferturile de finală ale Cupei României se vor întâlni două echipe fără victorie în acest an. Hermannstadt joacă acasă cu FC Viitorul şi vine după două înfrângeri consecutive cu acelaşi scor în Liga I, cu Universitatea Craiova şi cu Astra Giurgiu. De partea cealaltă, FC Vitorul are opt înfrângeri consecutive şi şapte meciuri fără gol marcat în campionat. În aceste condiţii, echipa lui Gheorghe se află în mare pericol de a rata calificarea în play-off pentru prima dată în istorie.

LIVE VIDEO Cupa României, Dunărea Călăraşi - Astra, miercuri, 17:00, Telekom Sport 1

După ce a produs una dintre cele mai mari surprize din faza precedentă, când a eliminat-o pe FCSB, Dunărea Călăraşi luptă acum pentru calificarea în semifinale cu altă echipă de play-off. Astra Giurgiu merge din nou la Călăraşi, după ce, la începutul lunii decembrie, s-a impus cu 2-1 în meciul retur al sezonului regulat din Liga I.

LIVE VIDEO Cupa României, Sepsi - CFR Cluj, miercuri, 20:00, Telekom Sport 1

Sepsi şi CFR Cluj se vor întâlni de două ori această săptămână. Înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regulat, cele două vor juca în sferturile de finală, la Sf. Gheorghe. În meciul din turul acestui campionat, tot pe terenul lui Sepsi, campioana României s-a impus cu 2-1. De altfel,  toate cele trei partide directe dintre Sepsi şi CFR s-au încheiat de fiecare dată cu victoria clujenilor.

LIVE VIDEO Cupa României, Miercurea Ciuc - U Craiova, joi, 20:00, Telekom Sport 1

Partida care încheie faza sferturilor de finală din Cupa României este cea dintre Miercurea Ciuca şi Universitatea Craiova. În aceeaşi zi cu eliminarea celor de la FCSB a avut loc şi înfrângerea surprinzătoare a dinamoviştilor la loviturile de departajare. Miercurea Ciuc a reuşit performanţa de a trece de echipa pregătită de Mircea Rednic, iar acum va juca din nou acasă cu Universitatea Craiova, care vine după înfrângerea, scor 2-3, din derby-ul cu FCSB.

 

 

 
 

Afla mai multe despre: cupa romanieihermannstadtuniversitatea craiovasepsicfr 

viewscnt
Articole similare