Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO Simona Halep - Ekaterina Makarova, turul II, WTA Doha. Cum vezi meciul online

LIVE VIDEO Simona Halep - Ekaterina Makarova, turul II, WTA Doha. Cum vezi meciul online

Pariuri sportive

Comentarii

LIVE VIDEO Simona Halep - Ekaterina Makarova, turul II, WTA Doha. Începând cu această ediţie, turneul de la Doha devine WTA Premier 5, astfel că nu doar premiile vor fi mai mari, ci şi punctele puse în joc cresc. Simona Halep şi Caroline Wozniacki duc o nouă luptă pentru prima poziţie în clasamentul mondial.

LIVE VIDEO Simona Halep - Ekaterina Makarova, turul II, WTA Doha

Platforma Betano le pune la dispoziţie clienţilor săi toate meciurile de la Doha în format liveVIDEO. Astfel, poţi urmări de pe mobil, tabletă sau laptop fiecare meci al Simonei de la această ediţie a Qatar Open. 

Casa de pariuri online ne oferă o cotă de 1.36 pentru victoria lui Halep, respectiv 3.05 pentru un eventual succes al rusoaicei. Bookmakerii se aşteaptă la un meci echilibrat totuşi. Cota pentru o victorie în două seturi a româncei este relativ mare, 1.95. Per total, Betano le pune la dispoziţie pariorilor peste 30 de variante pentru acest meci. Poţi juca pe orice doreşti, începând cu rezultatul final al partidei şi terminând cu varianta unui tiebreak de-a lungul partidei. 

LIVE VIDEO Simona Halep - Ekaterina Makarova, turul II, WTA Doha

Calculele sunt simple. Ca să o devanseze pe daneză în ierarhia WTA, Simona are nevoie de un rezultat superior. Totuşi, ambele jucătoare sunt obosite după un turneu istovitor la Australian Open, unde au disputat o finală memorabilă. 

Simona Halep o va înfrunta în turul II de la Doha pe rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 36 mondial. Sportiva noastră a învins-o de trei ori pe rusoaică în cele cinci meciuri directe, însă Makarova i-a administrat o înfrângere dureroasă în 2015, la Melbourne. 

Noul an a început aproape perfect pentru Halep, care s-a impus la Shenzhen, iar la Australian Open a pierdut finala în faţa lui Wozniacki. De cealaltă parte, Makarova are trei victorii şi trei înfrângeri, semn că nu se regăseşte într-o formă tocmai bună. A eliminat-o uşor pe chinezoaica Shuai Zhang în primul tur de la Doha, scor 7-5, 6-0.

Afla mai multe despre: dohasimona haleptenisekaterina makarova 

viewscnt
Articole similare