Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Capăt de linie pentru CFR! Slavia a câştigat şi în retur şi a trimis-o pe CFR în Europa League. Stanciu va juca în grupele UCL

VIDEO | Capăt de linie pentru CFR! Slavia a câştigat şi în retur şi a trimis-o pe CFR în Europa League. Stanciu va juca în grupele UCL
Comentarii

Într-o partidă transmisă de Telekom Sport 1, Slavia Praga a învins, 1-0, CFR Cluj, în returul play-off-ului din UEFA Champions League.

Imnul Champions League nu se va mai auzi la Cluj în acest sezon. CFR Cluj a ratat calificarea în grupe, după ce a pierdut şi meciul de la Praga. Campioana României a făcut o primă repriză bună, în care Bordeanu a fost primul jucător care a pus în pericol poarta Slaviei. Apoi, Omrani a centrat excelent în faţa porţii, dar lui Rondon i-au lipsit câţiva centimetri pentru a deschide scorul. La poarta cealaltă, Masopoust şi-a bătut joc de o fază în care a scăpat singur cu Arlauskis.

În al doilea act, CFR a fost de nerecunoscut. Stanciu a prins un şut de senzaţie, respins de lituanianul din poarta ardelenilor. Apoi, Susic şi-a lăsat partea descoperită, iar Boril a înscris şi cu ajutorul lui Mureşan. Spre final, Camora a salvat un gol ca şi făcut, iar Slavia s-a impus cu acelaşi scor ca în tur, 1-0. CFR va merge în grupele Europa League.


VIDEO |  Slavia Praga - CFR Cluj 1-0
A marcat: Boril 66'

Echipele de start

Slavia: Kolar - Coufal, Kudela, Hovorka, Boril - Soucek - Masopust (Traore), Stanciu (Frydrych), Kral, Olayinka - Skoda (Jusuf)
Rezerve: Kovar, Husbauer, Tecl, Van Buren
Antrenor: Jindrich Trpisovski (43 ani)

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Mureşan, Burcă, Camora - Aurelio (Păun), Bordeianu, Djokovic - Deac (Hoban), Rondon (Ţucudean), Omrani
Rezerve: Vâtcă, Sylla, V. Costache, Butean, Peteleu
Antrenor: Dan Petrescu (51 ani)

Min. 66: GOL Slavia! După o cursă pe partea lăsată liberă de Susic, Boril centrează în faţa porţii, iar Mureşan îşi introducea mingea în poartă. 

Min. 61: Ocazie Slavia! Stanciu şutează puternic, dar Arlauskis este din nou la post. 

Min. 46: Ocazie Slavia! Skoda şutează de la aproximativ 18 metri, dar Arlauskis are o intervenţie bună. 

Min. 28: Ocazie Slavia! O pasă surprinde apărarea CFR-ului, iar Masopust a scăpat singur cu Arlauskis. Din fericire, autorul golului din tur a trimis peste poartă. 

Min. 17: Ocazie CFR! Omrani centrează perfect, iar Rondon trece cu puţin pe lângă balon. Dacă ar fi atins mingea, era 1-0 pentru CFR. 

Min. 11: Ocazie CFR! Bordeianu execută o lovitură liberă care prinde pământul chiar în faţa lui Kolar, însă portarul cehilor este atent. 

Min. 4: Nicolae Stanciu şutează cu putere spre poarta CFR-ului, iar Arlauskis prinde în doi timpi. 

A început meciul. 


LIVE VIDEO | Slavia Praga - CFR Cluj, miercuri, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1

  • Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: telekom.ro/plus

În turul de la Cluj, de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cehii de la Slavia s-au impus cu scorul de 1-0, acţiunea de la care a plecat singura lor reuşită plecând chiar din gheata lui Nicolae Stanciu. În ciuda rezultatului negativ, al handicapului, al bugetului şi al celorlalte lucruri menţionate de Dan Petrescu în conferinţele de presă, mai mult sau mai puţin pentru a lua presiunea de pe elevii săi, jucătorii campioanei speră, dar cel mai important, sunt conştienţi că pot realiza o minune. 

O nouă minune, după ceea ce s-a întâmplat pe Celtic Park. Acolo unde CFR nu doar că a dominat campioana Scoţiei, dar a reuşit să o învingă printr-un gol de clasă marcat de George Ţucudean, care este mai mult cu gândul la retragere, din cauza problemelor medicale, decât la grupele UEFA Champions League. 

LIVE VIDEO | Slavia Praga - CFR Cluj, miercuri, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1

Pentru meciul de la Praga s-au vândut toate biletele destinate suporterilor echipei gazdă. Va fi o atmosferă incendiară, cum numai cehii ştiu să o facă, dar asta nu va conta pentru jucătorii campioanei României. Nu ar trebui să conteze nici măcar primele uriaşe pregătite de acţionari, ci doar mândria şi gloria de a juca la "masa bogaţilor" şi de a avea ocazia întâlnirii cu nume uriaşe din fotbal în meciuri oficiale, pe cea mai mare scenă, unde sunt toţi ochii pe tine. 

Ambele formaţii vin cu moralul ridicat după etapa de campionat. Slavia a "şters pe jos" cu Bohemians, scor 4-0, în timp ce CFR nu le-a dat nicio şansă celor de la FC Botoşani şi a câştigat cu 4-1. 

DAN PETRESCU DESPRE SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ, ÎN DIRECT LA TELEKOM SPORT 1 

La conferinţa de presă de după partida câştigată în Liga l, în faţa celor de le FC Botoşani, scor 4-1, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a uimit asistenţa cu o nouă declaraţie. A spus că ar fi preferat pe Ajax Amsterdam, în detrimentul celor de la Slavia Praga.

"S-a obişnuit lumea cu miracole. Acum, sper să îi răsplătim pe toţi cei care cred în noi, dar nu e uşor. Vorbeam şi cu cei din club, parcă preferam Ajax, preferam altele. Am văzut şi rezumatele, parcă Apollon...nu aveau forţa ăstora de la Slavia. Parcă alţii erau mai domoli. Noi preferăm o echipă mai moale, care joacă mai mult cu pase. Indiferent ce va fi, echipa a demonstrat forţă şi caracter. Sperăm din tot sufletul, pentruc ă am merita să fim în grupele Ligii Campionilor. Am eliminat trei echipe mari şi, din păcate, noi încă nu suntem aşa. Dar jucătorii ăştia merită să joace şase meciuri de Liga Campionilor", a spus Petrescu.

  • Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: telekom.ro/plus

Afla mai multe despre: slavia pragacfr clujuefa champions league 

viewscnt
Articole similare