Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Slavia Praga, în criză! Eliminată din Liga Campionilor, echipa lui Băluţă a pierdut şi primul meci în campionat

VIDEO | Slavia Praga, în criză! Eliminată din Liga Campionilor, echipa lui Băluţă a pierdut şi primul meci în campionatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Eliminată la mijlocul săptămânii din turul III preliminar al Ligii Campionilor de Dinamo Kiev, Slavia Praga a suferit primul eşec şi în campionatul Cehiei.

Cu Alexandru Băluţă integralist, Slavia a fost învinsă cu 0-2 pe teren propriu de Jablonec. Până la acest meci, trupa din Praga avea patru victorii din tot atâtea meciuri în prima ligă.

VIDEO | Băluţă, martor la un incident şocant! Ultraşii au coborât din peluză şi au snopit în bătaie un steward fără ca nimeni să intervină!

Slavia - Jablonec 0-2 (Dolezal 44, Holes 77)

Min. 77 - GOOOOL JABLONEC! Înscrie şi Holes 

Min. 44 - GOOOOL JABLONEC! Dolezal deschide scorul

Min. 1 - A început meciul

UPDATE 19:27 Alexandru Băluţă este titular

Slavia Praga se anunţă una dintre favoritele la titlu în Cehia. Echipa la care este legitimat şi Alex Băluţă a început excelent campionatul, cu patru victorii din patru şi golaveraj +10. În această etapă, Slavia va juca împotriva celor de la Jablonec, echipă care a strâns doar patru puncte în primele patru etape.

  • LIVE VIDEO | Slavia Praga - Jablonec

Slavia este favorită, cu o cotă la victorie de 1.45, în timp ce Jablonec are cotă 6.10. Trebuie spus însă că ultimele cinci întâlniri au fost foarte echilibrate. În ultimul meci direct s-a impus Jablonec, cu 3-1, iar Slavia are şi ea o victorie, tot cu 3-1. În rest, meciurile s-au terminat la egalitate.

Slavia Praga a jucat la mijlocul săptămânii în turul III al Ligii Campionilor, unde a pierdut cu 2-0 cu Dinamo Kiev şi a fost eliminată, într-o partidă în care Alex Băluţă a intrat în minutul 68. Însă fostul mijlocaş al Craiovei are şanse mari să fie titular cu Jablonec.

  • LIVE VIDEO | Slavia Praga - Jablonec

Afla mai multe despre: cehiaslavia pragajablonecalex baluta 

viewscnt
Articole similare