Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România pierde partida cu Spania, iar calificarea la Campionatul Mondial din Japonia este tot mai departe

România pierde partida cu Spania, iar calificarea la Campionatul Mondial din Japonia este tot mai departegalerie foto

Rugby

Comentarii

România a pierdut partida cu Spania de pe Central Field Universidad Complutense de Madrid, scor 22-10.

Spania - România 22-10

Eseu transformat pentru România!

Spania se apără foarte bine şi punct cu punct se distanţează şi mai mult pe tabelă, 19-3, minutul 63.

Linklater mai transformă o lovitură de pedeapsă pentru spanioli, în minutul 47.

În minutul 22, Spania a transformat o lovitură de pedeapsă şi s-a distanţat pe tabelă, scor 13-3.

Spaniolii au început în forţă, înscriind rapid două eseuri. Naţionala ţării noastre a redus din diferenţă, după o lovitură de pedeapsă.

UPDATE: Fanii români sunt pregătiţii de meci!

UPDATE: Cătălin Fercu, la meciul 100 în tricoul României. Rugbistul celor de la Timişoara Saracens este al doilea jucător din istoria rugby-ului românesc care contorizeaza 100 de meciuri pentru naţionala ţării noastre.

Echipa Spaniei:

UPDATE: Naţionala de rugby a României a învins Spania, scor 13-3, în ultima înâlnire dintre cele două. Vezi mai jos rezumatul partidei:

UPDATE: Ultimele informaţii despre Spania - România sunt prezentate de Florin Căruceru.

Meciul cu Germania este istorie - stejarii se concentrează acum pe deplasarea din Spania. Echipa naţională de rugby nu are voie să greşească la Madrid. Orice pas strâmb poate însemna o adevărată dramă.

Ibericii au început şi ei bine de tot anul 2018. Astfel, dacă echipa lui Howells a câştigat primul meci din REIC 2018, învingând Germania, pe Cluj Arena, cu 85-6, Spania a câştigat, în deplasare, cu Rusia, scor 20-13. A fost, de altfel, surpriza etapei. Anul trecut, la Bucureşti, pe Arcul de Triumf, stejarii s-au impus cu scorul de 13-3 în faţa adversarilor de duminică.

Partida cu Spania nu este ultima importantă pentru echipa naţională de rugby a României. Tricolorii mai au de jucat alte trei meciuri tari - cu Rusia, pe 3 martie, de asemenea, la Cluj, cu Belgia, o săptămână mai târziu, dar la Buzău, şi, cel mai important test, cu Georgia,  pe 18 martie, la Tbilisi.

”Jocul de săptămâna trecută cu Germania a fost unul simplu, ştim că acesta va fi mult mai greu, dar băieţii sunt pregătiţi de meci. Meciurile din ultimii ani dintre România şi Spania au fost strânse, aşa că ştim că ne aşteaptă un meci greu”, a declarat Rob Moffat, antrenorul secund al României, la Telekom Sport.

Stephen Shennan îşi doreşte să ajungă la Campioantul Mondial. ”Cred că pentru oricine care joacă rugby e un vis să te duci la mondiale şi vreau foarte mult să mă duc”, a spus Stephen Shennan.

Echipa Romaniei:
1.Mihăiţă Lazăr (Castres), 2.Andrei Rădoi (Timisoara Saracens), 3.Andrei Ursache (Carcassonne), 4.Johan Van Heerden (Ştiinţa Baia Mare), 5.Marius Antonescu (Colomiers), 6.Valentin Ursache (Oyonnax), 7.Mihai Macovei (Colomiers) (C),8.Stelian Burcea (CSM Bucureşti), 9.Florin Surugiu (Steaua Bucureşti), 10.Florin Vlaicu (Steaua Bucureşti), 11.Stephen Shennan (Timişoara Saracens), 12.Sione Fakaosilea (Ştiinţa Baia Mare), 13.Paula Kinikinilau (CSM Bucureşti), 14.Tangimana Fonovai (Timişoara Saracens), 15.Cătălin Fercu (Timişoara Saracens).

Rezerve: 16.Marian Căpăţână (Timişoara Saracens), 17.Ionel Badiu (Timişoara Saracens), 18.Alexandru Ţărus (Sale Sharks), 19.Valentin Popârlan (Timişoara Saracens), 20.Andrei Gorcioaia (Massy), 21.Valentin Calafeteanu (CSM Bucureşti), 22.Ionuţ Dumitru (Steaua Bucureşti), 23.Jack Umaga (Timişoara Saracens).

Stejarii, gata de un nou pas spre CM 2019! Spania - România, duminică, 13:45, în direct şi în exclusivitate pe Telekom Sport 1 ---> http://bit.ly/2Gh1L5z

Posted by Telekom Sport Romania on Wednesday, February 14, 2018

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rugbyspaniaromaniastejarilyn howellsbelgiarusiageorgiatbilisimadrid 

viewscnt
Articole similare