Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci thriller în Cehia. Sparta Praga, egalată în ultima fază în derby-ul cu Slavia Praga. Stanciu, "dublă" şi centrare decisivă la un autogol

VIDEO | Meci thriller în Cehia. Sparta Praga, egalată în ultima fază în derby-ul cu Slavia Praga. Stanciu, "dublă" şi centrare decisivă la un autogol

Stranieri

Comentarii

Derby-ul dintre Sparta Praga şi Slavia Praga a fost de-a dreptul nebun. Cu Stanciu şi Niţă titulari, Sparta Praga a marcat de trei ori până în pauză.

Stanciu putea fi eroul derby-ul-ului din Cehia: Sparta Praga - Slavia Praga. Mijlocaşul român a marcat două goluri, dar Sparta nu a câştigat. În minutul 12, Stanciu a deschis scorul după un şut deviat de portarul oaspeţilor, iar la ultima fază din prima repriză l-a învins din nou pe Kolar cu o execuţie aproape identică. A fost a treia reuşită a meciului. Tot Stanciu a provocat şi golul doi. Centrarea sa din corner a fost deviată în propria poartă de Soucek.
 
Fostul jucător de la FCSB putea realiza "dubla" mai devreme, dar golul său a fost anulat cu ajutorul sistemului VAR pe motiv de offside la poziţia lui Kadlec. În minutul 70, a început revenirea Slaviei. Stoch şi apoi Simon Deli l-au învins pe Niţă. Rezultatul final al partidei a fost stabilit la ultima fază, tot cu ajutorul sistemului VAR. Slavia a primit penalty pentru un fault în careu, iar Milan Skoda l-a învins pe Niţă şi a lăsat-o pe Sparta fără victorie în ultimele 4 meciuri din campionatul ceh. În trei dintre ultimele patru jocuri, Sparta a fost egalată după ce a condus. 
 
 
 
 
 
Sparta Praga - Slavia Praga 3-3
Au marcat: Stanciu '12, '44, Soucek '31 (autogol) / Stoch '70, Deli '83, Skoda '90+5 (penalty)
 
Echipele de start:
Sparta Praga:
Niţă - Zahustel, Costa, Stetina, Frydek - Kulhanek, Kanga - Kadlec, Stanciu, Plavsic - Lafata
 
Slavia Praga: Kolar - Frydrych, Jugas, Deli, Boril - Soucek - Stoch, Husbauer, Danny, Sobol - Skoda
 
Min. 90+5 - GOOOOOOOOL Skoda egalează pentru Slavia Praga în ultima fază a meciului, după ce arbitrul a acordat un penalty prin VAR

 
Min. 83 - GOOOOOOOOOL Deli marchează pentru Slavia Praga. Sparta conduce în continuare cu 3-2
 
 
Min. 70 - GOOOOOOOOOL Stoch marchează pentru Slavia Praga

 
Min. 44 - GOOOOOOOOOL Stanciu reuşeşte "dubla", iar Sparta Praga conduce cu 3-0 la pauză
 
 
Min. 37 - GOOOOOOOOOL Stanciu bate perfect un corner, iar unul dintre jucătorii Slaviei Praga îşi bagă mingea în poartă
 
 
Min. 23 - Golul lui Stanciu este anulat, după ce arbitrul a dat offside la unul dintre jucătorii Spartei Praga



Min. 12 - GOOOOOOOOOOOOOOL Stanciu marchează pentru Sparta Praga în derby-ul cu Slavia Praga
 

LIVE VIDEO | Sparta Praga - Slavia Praga | Sâmbătă, 18:30, Telekom Sport 3

După trei egaluri consecutive, Sparta Praga are nevoie obligatorie de victorie în derby-ul cu Slavia Praga. Echipa românilor Niţă, Stanciu şi Vătăjelu se află pe poziţia a 5-a, cu 34 de puncte, în timp ce rivala Slavia e pe locul secund în Cehia, cu 41 de puncte. Pe prima poziţie, la distanţă considerabilă, este Viktoria Plzen.

În meciul tur, Slavia Praga s-a impus cu scorul de 2-0, iar oaspeţii de sâmbătă vin cu un moral excelent. Slavia se prezintă la derby după trei victorii la rând, iar ultima vizită de pe terenul lui Sparta s-a terminat cu o victorie la acelaşi scor, 2-0.

Florin Niţă va fi între buturile celor de la Sparta, în timp ce Nicolae Stanciu este anunţat şi el titular pentru partida de sâmbătă. Rămâne de văzut dacă Vătăjelu va reuşi să-şi facă şi el loc în echipa de start.

Meciul Sparta Praga - Slavia Praga se joacă sâmbătă, de la 18:30, în direct la Telekom Sport 3. De asemenea, cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: stanciusparta pragacehia 

viewscnt
Articole similare