Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Start în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM are o deplasare infernală, la 20:30, pe Telekom Sport 1

LIVE VIDEO | Start în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM are o deplasare infernală, la 20:30, pe Telekom Sport 1

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti porneşte fără Cristina Neagu în cursa pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. Gyor - CSM este primul meci din grupa principală. Partida Gyor - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

 

Cristina Neagu nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea gravă şi operaţia suferite în luna decembrie. Fără ea, CSM porneşte spre al patrulea Final Four consecutiv în Liga Campionilor. Campioana României este a doua în grupa principală, chiar în spatele unguroaicelor de la Gyor, care au opt puncte, faţă de cele şase ale bucureştencelor. Gyor este o echipă redutabilă, campioana en titre a Europei, şi nu a mai pierdut pe teren propriu de cinci ani.

Echipa Telekom Sport a asistat la antrenamentele oficiale de dinaintea meciului şi a stat de vorbă cu antrenorii şi cu jucătoarele de la Gyor şi de la CSM.

”În primul rând, echipa din Bucureşti este foarte puternică şi am un mare respect pentru fete. O echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Cred că acesta va fi cel mai tare meci din această grupă. Dar trebuie să le respectăm şi pe Ferencvaros şi pe Vipers. Pe teren propriu, fanii noştri au aşteptări mari de la noi, dar cred că vom avea un meci foarte greu”, Gabor Danyi, antrenor Gyor.

”Gyor joacă foarte bine în acest sezon, a câştigat toate meciurile de la început. În ultimii cinci ani, nu a pierdut prea multe meciuri aici. E un meci mare, e un derby, dar nu e un meci decisiv, e doar meciul de debut în grupa principală. Vom încerca să vedem ce putem face cu acest lot şi ce ar trebui să facem în runda următoare”, Dragan Djukic, antrenor CSM Bucureşti.

”Va fi un meci foarte dificil, bineînţeles, pentru că jucăm acasă la ele şi am mai avut şi aceste două accidentări cu care ne-am ales la Campionatul European. Dar nu am venit aici să ne dăm bătuţi. Fiecare dintre noi va trebui să dea mai mult decât am făcut-o în trecut. Şi, cu o apărare bună şi cu un spirit bun, cred că putem câştiga”, Jelena Grubisic, CSM Bucureşti.

”Vă daţi seama, este un meci foarte greu, nu multe echipe reuşesc să câştige pe terenul celor din Gyor. Nu ştiu, important pentru noi în primul rând este să terminăm acest meci sănătoase. Nu ne gândim mâine neapărat ca la un meci crucial, pentru că nu este. Avem alte două meciuri, acasă şi în deplasare, patru de fapt, pe care ar trebui obligatoriu să le câştigăm. Vrem să ne luptăm, vrem să dăm tot ce e mai bun din noi şi să vedem ce iese la final”, Iulia Curea, CSM Bucureşti.

Partida Gyor - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: gyorcsm bucurestiliga campionilorgrupa principala 

viewscnt
Articole similare