Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Steaua 2-0. Prahovenii se impun cu uşurinţă în faţa echipei lui Daniel Opriţa

VIDEO | Petrolul - Steaua 2-0. Prahovenii se impun cu uşurinţă în faţa echipei lui Daniel Opriţa

Liga 2

Comentarii

Petrolul a reuşit să o învingă pe Steaua, scor 2-0, în a 11-a etapă a Ligii 2, graţie dublei marcate de Diarra.

VIDEO | Petrolul - Steaua 2-0 (Diarra 57, 63)

Echipele de start:

  • Petrolul: R. Avram – Sr. Pîrvulescu, V. Lică, Huja, Ţicu (cpt.) – Cebotaru, Sil. Pană – M. Bratu, Tucaliuc, Măzărache – Jarovic
  • Rezerve: Al. Radu – Alb. Olaru, Mih. Constantinescu, Boţogan, Seto, M. Chindriş, Ant. Manolache, S. Diarra, Saim Tudor
  • Steaua: Bălbărău – Călinţaru, Beţa, Walace, Rob. Neacşu – D. Oroian, Bărbulescu (cpt.), Enceanu, Răsdan – Chipirliu, Huiban
  • Rezerve: H. Iancu – Bactăr, Al. Fl. Zaharia, St. Drăghici, Măd. Mihăescu, Donose, Em. Pacionel, Ad. Popa, Băjenaru

Min 90+3. S-a încheiat partida.

Min 90+3. Dublă ratare a lui Petrolul! Tudor ratează două şanse incredibile în spaţiul a câteva secunde, după ce scăpase liber cu Bălbărău.

Min 73. Steaua ratează cu poarta goală! Enceanu îl găseşte pe Chipriliu în careu, însă balonul este prea sus pentru atacantul lui CSA, iar acesta trimite peste.

Min 63. Goool Petrolul!!! Diarra reuşeşte dubla, în urma unui contraatac senzaţional reuşit de prahoveni.

Min 57. Gooool Petrolul! Diarra dă lovitură pentru prahoveni! În urma unui corner, balonul a ajuns cu nororc la fotbalistul din Mali, iar acesta a reuşit să trimită în plasă.

Min 48. Bară Petrolul! Diarra primeşte o centrare din lovitură liberă şi reia cu piciorul drept, direct în stâplul porţii lui Bălbărău.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 21. O pasă îl găseşte pe Cebotaru în marginea careului, iar acesta reia, din prima, cu latul, dar încercarea sa trece peste.

Min 1. A început partida.


Petrolul este pe primul loc in clasamentul din Liga 2, cu 27 de puncte şi işi propune promovarea in prima Ligă. Echipa nu a mai pierdut un meci in campionat din 7 august, cu Metaloglobus, scor 0-1. Astfel că Steaua nu va avea o misiune uşoară in deplasare, pe stadionul Ilie Oana din Ploieşti.

CSA Steaua a promovat sezonul acest in Liga 2. Momentan, echipa nu are drept de promovare in prima Ligă. In ciua acestui aspect, steliştii trag tare şi sunt pe locul 5 in clasament, cu 21 de puncte. In ultimul meci au remizat cu Astra Giurgiu, scor 1-1. 

  • 8 victorii la rând are Petrolul în actuala ediţie de Liga a doua, ultima fiind obţinută la Braşov, în etapa trecută, cu 4-0!

 Ploieştenii au cea mai bună defensivă din primele două eşaloane, cu doar două goluri primite în 10 etape!

Mobilizarea este maximă în rândul „găzarilor”. Meciul cu CSA se dispută la 55 de ani de la victoria petroliştilor în faţa marii echipe a lui Liverpool, 3-1, pe 12 octombrie 1966. Clubul a lansat acum biletul aniversar „Liverpool 55”, în memoria acelei partide, cu care se va intra la partida împotriva Stelei şi care costă între 25 de lei la peluze şi 250 de lei la loje.

Afla mai multe despre: csa steauapetrolul ploieştiliga 2 

viewscnt
Articole similare