Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA, victorie la scor de neprezentare cu Petrolul. Arădenii, avans de patru puncte la final de an

VIDEO | UTA, victorie la scor de neprezentare cu Petrolul. Arădenii, avans de patru puncte la final de an

Liga 2

Comentarii

UTA a învins, duminică, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 21-a din Liga 2.

Valentin Buhăcianu (69), Ciprian Rus (82) şi Alexandru Ioniţă (90+1) au înscris golurile succesului arădenilor, care încheie anul pe primul loc în Liga 2, la patru puncte avans de locul 2, ocupat de CS Mioveni, şi la şase de Rapid, formaţia aflată pe locul de baraj.


Echipele de start:

  • UTA: Iacob - Tomozei, Ilie, Melinte, Bustea - Moise, Isac - Ursu, Buhăcianu, Miculescu - Rus (C)
  • Petrolul: Avram - Bărboianu, Sîrghi, Olaru, Manolache - Meza Colli, Mihăescu - Şaim, Marinescu (C), M. Bratu - Arnăutu

UTA va încheia anul în postura de lider indiferent de rezultatul ultimului meci, cel împotriva ploieştenilor antrenaţi de Flavius Stoican. Miza formaţiei pregătite de Laszlo Balint este să îşi mărească avansul în fruntea ierarhiei şi să îşi crească în acelaşi timp şansele de a ocupa la finalul campionatului unul dintre primele două locuri direct promovabile. Arădenii au 38 de puncte, adică o medie de exact două puncte câştigate pe meci, iar pe teren propriu sunt invincibili în acest sezon. De altfel, doar a doua clasată, CS Mioveni, a plecat neînvinsă de pe arena Morotul. Capitolul la care roş-albii stau cel mai bine este însă cel al golurilor primite, doar 13 înacasate de UTA în cele 19 jocuri disputate în această stagiune a eşalonului secund. 

  • LIVE VIDEO | UTA - Petrolul, duminică, ora 13:00, Telekom Sport 1

Petrolul în schimb traversează o perioadă extrem de complicată. Nu a câştigat în ultimele patru etape, perioadă în care a înscris doar două goluri. Totuşi, în deplasare, lupii au pierdut doar împotriva celor de la Rapid şi U Cluj până acum. Chiar dacă vor câştiga duminică, galben-albaştrii nu vor încheia 2019 pe poziţie promovabilă. Cu siguranţă însă că un eşec ar clătina serios scaunul lui Flavius Stoican tot mai contestat şi de suporterii Petrolului. În tur, UTA s-a impus cu 3-0 pe Ilie Oană după un meci perfect făcut de fotbaliştii lui Laszlo Balint. 

Afla mai multe despre: liga 2utapetrolulstoicanlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare