Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | România, în grupa B a turneului olimpic din Japonia! Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras, adversare. Cum arată programul tricolorilor

VIDEO | România, în grupa B a turneului olimpic din Japonia! Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras, adversare. Cum arată programul tricolorilor

Echipa națională

Comentarii

Tragerea la sorţi pentru turneul olimpic, la care participă şi România, are loc miercuri, de la ora 11:00, LIVE VIDEO pe canalele de comunicare ale FIFA şi pe www.telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Tragerea la sorţi a turneului olimpic. România şi-a aflat adversarele şi programul

11:38 - Cum arată programul României la turneul olimpic:

  • Honduras - România, 22 iunie
  • România - Coreea de Sud, 25 iulie
  • România - Noua Zeelandă, 28 iulie

Dacă va reuşi să treacă de grupe, în sferturile de finală România va da peste locul 1 sau locul 2 din grupa A, care le are în componenţă pe Japonia, Africa de Sud, Mexic şi Franţa.


11:27 - Aşa arată grupele de la Turneul Olimpic! România, în grupa B a competiţie, cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Grupa A:

1. Japonia
2. Africa de Sud
3. Mexic
4. Franţa

Grupa B:

1. Noua Zeelandă
2. Coreea de Sud
3. Honduras
4. România

Grupa C:

1. Egipt
2. Spania
3. Argentina
4. Australia

Grupa D:

1. Brazilia
2. Germania
3. Coasta de Fildeş
4. Arabia Saudită


11:00 - A început ceremonia tragerii la sorţi!


România s-a calificat la Jocurile Olimpice după 57 de ani şi va participa la turneul olimpic care va avea loc în Japonia, între 22 iulie şi 7 august. Cu Mirel Rădoi la cârmă, selecţionerul care a făcut performanţa posibilă după ce a dus România U21 în semifinalele EURO 2019, tricolorii îşi află, miercuri, adversarele.

Tragerea la sorţi va fi transmisă pe canalele oficiale ale FIFA, iar România va face parte din urna a patra, ultima, la ceremonie. aţionala mică revine după 57 de ani la JO, precedenta participare înregistrându-se în 1964, tot la Tokyo. Atunci, trupa lui Gicu Constantin şi Pavlovici a terminat pe locul 5, după ce a trecut de grupă (3-1 cu Mexic, 1-1 cu Germania, 1-0 cu Iran), a pierdut în "sferturi" cu Ungaria (0-2) şi a învins Ghana (4-2) şi Iugoslavia (3-0) în turneul de consolare.

La turneul olimpic, Mirel Rădoi va avea un lot de 23 de jucători, iar selecţionerul va alege din lista de 61 de jucători pe care a anunţat-o deja în urmă cu ceva timp. În Japonia vor putea merge jucătorii născuţi după 1 ianuarie 1997, dar Mirel Rădoi va putea alege trei fotbalişti peste vârstă care să facă parte din lot. Turneul olimpic se va suprapune cu preliminariile cupelor europene, iar Rădoi s-ar putea trezi că unele cluburi nu lasă jucătorii la Olimpiadă.

  • Grupa dificilă: Brazilia, Mexic, Côte d'Ivoire, România
  • Grupa uşoară: Coreea de Sud, Honduras, Noua Zeelandă, România

Afla mai multe despre: jocurile olimpicetragere la sortiromaniafotbaladvesarilive video 

viewscnt
Articole similare