Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au tras la sorţi optimile de finală Europa League. Frankfurt - Inter şi Chelsea - Dinamo Kiev sunt cele mai tari meciuri. Programul complet

VIDEO | S-au tras la sorţi optimile de finală Europa League. Frankfurt - Inter şi Chelsea - Dinamo Kiev sunt cele mai tari meciuri. Programul complet

UEFA Europa League

Comentarii

S-a intrat în linie dreaptă în Europa League, după ce în urma partidelor de joi seară au mai rămas doar 16 echipe, una şi una, care se bat pentru a câştiga a doua competiţie europeană şi totodată pentru a-şi asigura un loc în viitorul sezon din UEFA Champions League.

Mai jos sunt meciurile din optimile competiţiei. Partidele vor avea loc pe 7 şi 14 martie şi vor putea fi urmărite pe programele Telekom Sport.  

  • Chelsea - Dinamo Kiev
  • Eintracht Frankfurt - Inter Milano
  • Dinamo Zagreb - Benfica
  • Napoli - FC Salzburg 
  • Valencia - FC Krasnodar 
  • Sevilla - Slavia Praga 
  • Arsenal - Rennes 
  • Zenit - Villarreal

Urmărim împreună tragerea la sorţi pentru optimile de finală UEFA Europa League. Liga 1, campionatul tuturor posibilităţilor! "Nici nu visam aşa ceva!" INCREDIBIL: Clubul care vinde un jucător după un SINGUR antrenament ---> http://bit.ly/2VdaWvm BREAKING NEWS | Decizie dură luată de FIFA împotriva lui Chelsea ---> http://bit.ly/2BPIetc Mircea Rednic exultă după aducerea lui Mandanda: "E la fel de talentat ca Steve" ---> https://bit.ly/2NmrYUO

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, February 22, 2019

Dintre cele 16 cluburi care au ajuns în faza optimilor de finală, două sunt mari favorite: Chelsea şi Napoli, care au o cotă similară la casele de pariuri. Maurizio Sarri îşi poate întâlni fosta echipă, la care este legitimat Vlad Chiricheş chiar în această fază a competiţiei. O altă echipă din Premier League este cotată cu şanse mari să ridice trofeul deasupra capului, anume Arsenal, urmată îndeaproape de Sevilla, clubul cu cea mai bună performanţă în această competiţie, în ultimele sezoane. 

Tragerea la sorţi pentru optimile de finală va avea loc astăzi, de la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport 3 şi online, pe pagina de Facebook Telekom Sport România. Sigura specificare făcută de UEFA este că echipele din Rusia şi Ucraina nu se pot întâlni, astfel că nu este posibil un duel între FC Krasnodar sau Zenit şi Dinamo Kiev. 

Doar doi români au mai rămas în competiţie, Vlad Chiricheş de la Napoli şi Alexandru Băluţă de la Slavia Praga. 

Meciurile vor avea loc în dublă manşă, pe 7 şi 14 martie, iar echipele ieşite primele din urne vor juca primul meci acasă. Finala va avea loc pe 29 mai, la Baku. 

Echipele calificate: 

Arsenal (ENG)
Benfica (POR)
Chelsea (ENG)
Dinamo Zagreb (CRO)
Dynamo Kyiv (UKR)
Eintracht Frankfurt (GER)
Internazionale Milano (ITA)
Krasnodar (RUS)
Napoli (ITA)
Rennes (FRA)
Salzburg (AUT)
Sevilla (ESP)
Slavia Praha (CZE)
Valencia (ESP)
Villarreal (ESP)
Zenit (RUS)

Afla mai multe despre: uefa europa league 

viewscnt
Articole similare