Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid a învins-o pe Alaves şi şi-a consolidat locul 3 în Spania. Barca, pas greşit în deplasare la Celta Vigo. Vezi aici toate golurile

VIDEO | Atletico Madrid a învins-o pe Alaves şi şi-a consolidat locul 3 în Spania. Barca, pas greşit în deplasare la Celta Vigo. Vezi aici toate golurile

La Liga

Comentarii

Rezultatele meciurilor de sâmbătă din LaLiga: Bilbao - Mallorca 3-1, Celta Vigo - Barcelona 2-2, Osasuna - Leganes 2-1 şi Atletico - Alaves 2-1.

Atletico Madrid - Deportivo Alaves 2-1

  • Atletico: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Renan Lodi - Correa, Koke, Thomas, Saul - Joao Felix, Morata
  • Alaves: Pacheco - Aguirregabiria, Tachi, Ely, Marin - Fejsa - Mendez, Mahmoud, Pons, Vidal - Burke

Min. 90+1: GOL Alaves! Joselu înscrie din penalty, dar este prea târziu pentru oaspeţi. 

Min. 71: GOL Atletico! Diego Costa înscrie din penalty. 

Min. 59: GOL Atletico! Saul a deschis scorul. 

Atletico Madrid s-a impus cu scorul de 1-0 înainte să primească vizita lui Deportivo Alaves. Echipa lui Diego Simeone a câştigat cu Levante. A fost al treilea succes consecutiv în LaLiga pentru madrileni. Datorită acestei victorii, Atletico este pe locul 3 în clasament, cu 55 de puncte, două mai multe decât Sevilla. dar şi un golaveraj superior.

De cealaltă parte, Alaves vine după eşecul ruşinso cu Celta Vigo, scor 0-6. Alaves nu a mai dat niciun gol de două etape şi este pe locul 14 în LaLiga, cu 35 de puncte. Are un bilanţ de nouă victorii, opt remize şi 14 înfrângeri.


Barcelona a făcut un pas greşit care o poate costa titlul în Spania. Catalanii au condus de două ori la Vigo, dar au fost aproape să plece învinşi. Luis Suarez a deschis scorul pe Balaidos, după o pasă inteligentă a lui Messi. Rusul Smolov a marcat al doilea său gol în La Liga şi a egalat imediat după pauză. Cealaltă reuşită a sa a venit într-un meci cu Real, încheiată tot 2-2. Pe axa Messi - Suarez a venit şi al doilea gol al Barcelonei, tot cu atacantul uruguayan la finalizare. Iago Aspas a egalat pentru Celta, din lovitură liberă şi a ajuns la 12 reuşite stagionale. Galicienii puteau câştiga în prelungiri, dar Nolito a ratat incredibil. Barcelona a urcat pe primul loc, cu un punct peste Real, însă galacticii joacă duminică seară pe terenul lanternei Espanyol.

Bilbao rămâne în lupta pentru un loc de Europa League după victoria cu Mallorca. Bascii au rezolvat meciul încă din prima repriză. Raul Garcia a deschis scorul din penalty pentru Bilbao. Tânărul Sancet, 20 de ani, a marcat primul său gol pentru seniorii lui Athletic după doar opt minute. În partea a doua, Mallorca a redus din diferenţă în repriza secundă, printr-un penalty transformat de Budimir. În final, Villalibre, jucător intrat pe parcurs, a punctat şi el pentru victoria cu 3-1 a lui Bilbao. Bascii sunt pe nouă, la două puncte de locurile de Europa League, în timp ce Mallorca este prima sub linia retrogradării.

Osasuna şi Leganes au oferit golurile etapei în Spania. Enric a deschis scorul în startul partidei cu o foarfecă spectaculoasă. Intrat la pauză, Avilas a prins o torpilă care a restabilit egalitatea. În ultimele secunde ale prelungirilor, Enric a mai înscris o dată şi a adus victoria echipei sale.Osasuna e liniştită la mijlocul clasamentului, în timp ce Leganes este prima sub linia retrogradării.

Afla mai multe despre: laligabarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare