Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Început cu dreptul pentru CFR! Campioana României a făcut un meci aproape perfect în Bulgaria. Este pe primul loc în grupă

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Început cu dreptul pentru CFR! Campioana României a făcut un meci aproape perfect în Bulgaria. Este pe primul loc în grupă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe ŢSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci din grupele UEFA Europa League, sezonul 2020-2021.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2 (Rondon 53, Deac 73) | Telekom Sport 1

CFR Cluj a debutat cu dreptul în grupele UEFA Europa League. S-a impus cu 2-0 la Sofia, în faţa lui ŢSKA. Startul nu a fost deloc încurajator pentru campioana Ligii I, care s-a văzut dominată în prima repriză. Yomov şi Sowe au ratat cele mai mari ocazii pentru vicecampioana Bulgariei. Echipa lui Dan Petrescu a ieşit excelent de la cabine şi a reuşit să deschidă scorul în stilu-i caracteristic. Centrare a lui Deac şi o lovitură imparabilă cu capul a lui Rondon, care a ajuns astfel la trei reuşite în actuala campanie europeană. Clujenii au scăpat definitiv de emoţii cu un sfert de oră înainte de final. Debeljuh a fost trântit în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Deac şi-a asumat răspunderea şi a marcat fără emoţii. CFR s-a impus cu 2-0 şi a urcat pe primul loc în clasament la finalul primei runde.


Echipele de start:

  • ŢSKA: Bussatto - Vion, Antov, Mattheij, Mazikou - Youga, T. Rodrigues - Sinclair, Sankharé, Yomov - Sowe
  • Rezerve: Evtimov, geferson, Henrique, Beltrame, Zanev, Keita, Penaranda, Turitsov, Ahmedov
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Hoban, Djokovic, Păun - Deac, Debeljuh, Rondon
  • Rezerve: Sandomierski, Manea, Omrani, Pereira, Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Vojtus, Cestor, Itu, Joca, Carnat

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 73: GOOOOOOL CFR! Deac execută decis şi trimite în plasă mingea, de la 11 metri. 

Min. 72: Penalty CFR! Debeljuh a fost faultat de Youga. 

Min. 53: GOOOOOOOOOOOL CFR CLUJ! Rondon deschide scorul cu o lovitură de cap după o centrare trimisă de Deac. 

Min. 19: Ocazie CFR! VInicius, aproape de un nou gol. Centrarea lui Păun l-a găsit perfect, iar portarul lui ŢSKA a scos mingea de sub bară. Ulterior, arbitrul a acordat fault în atac, după ce indicase corner pentru CFR. 

Min. 19: Ocazie CFR! Şutul lui Păun a fost deviat în corner. 

Min. 7: Ocazie ŢSKA! Bălgrădean nu s-a înţeles cu Burcă, iar Sowe avea oportunitatea de a marca, însă portarul CFR-ului a respins în corner. 

Min. 3: Ocazie ŢSKA! Yomov a şutat periculos, dar Bălgrădean a respins. 

A început meciul.


Echipele probabile:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Djokovic, Hoban, Păun - Deac, Omrani, Chipciu
  • ŢSKA Sofia: Busatto - Turitsov, Antov, Mattheij, Geferson - Younga, Sankhare - Tomov, Sowe, Keita - Penaranda

CFR Cluj s-a calificat pentru a doua oară la rând în grupele Europa League şi trupa lui Dan Petrescu va debuta cu o deplasare la Sofia, pentru meciul cu ŢSKA. Partida va avea loc joi, 22 octombrie, de la 19:55, şi va fi transmisă de Telekom Sport 1 şi de site-ul telekomsport.ro. Meciul va avea număr limitat de spectatori.

Echipa lui Dan Petrescu n-are nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri din Liga 1 şi e pe locul trei în clasament, dar, de partea cealaltă, ŢSKA Sofia nu se poate lăuda cu un asemenea parcurs. Bulgarii au un parcurs prost în campionat şi n-au câştigat niciuna dintre ultimele cinci partide jucate, clasându-se pe locul patru.

LIVE VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj, joi, de la 19:55, în grupele Europa League

La ultima participare în grupele Ligii Campionilor, anul trecut, CFR Cluj s-a calificat în 16-imile de finală, dar a fost eliminată de FC Sevilla, câştigătoarea Europa League. ŢSKA e la prima prezenţă după mulţi ani în grupele unei competiţii europene. Ediţia trecută, CFR Cluj a ieşit dintr-o grupă mult mai grea, cu Lazio, Rennes şi Celtic. Acum, sorţii au fost mai blânzi cu trupa lui Petrescu. AS Roma, Young Boys Berna şi ŢSKA Sofia sunt adversarele din grupa A, ediţia 2020/2021 a Europa League

LIVE VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj, joi, de la 19:55, în grupele Europa League

Partida de la Sofia va fi arbitrată de turcul Halil Umut Meler, la centru, care va fi ajutat de Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu la cele două tuşe, iar al patrulea oficial va fi Koray Gencerler. ŢSKA Sofia şi CFR Cluj nu s-au întâlnit niciodată în meci direct de-a lungul istoriei celor două cluburi.

Afla mai multe despre: tska sofia cfr clujcfr cluj europa leaguetska sofia cfr cluj live video europa league 

viewscnt
Articole similare