Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Turneul celor 6 naţiuni - etapa a 3-a: meciuri tari la Telekom Sport! Programul complet

LIVE VIDEO | Turneul celor 6 naţiuni - etapa a 3-a: meciuri tari la Telekom Sport! Programul complet

Rugby

Comentarii

Ediţia din 2019 a Turneului celor 6 naţiuni la rugby se desfăşoară în perioada 1 februarie - 16 martie şi se vede în direct şi exclusivitate la Telekom Sport. Etapa a treia propune meciuri interesante între 23 şi 24 februarie.

Etapa a doua a programat pe 9 şi 10 februarie super meciuri în Turneul celor 6 naţiuni. Irlanda, Ţara Galilor şi Anglia şi-au câştigat meciurile şi se pregătesc de o nouă etapă spectaculoasă. În acest weekend, Telekom Sport vă propune trei meciuri de excepţie, după cum urmează.

Franţa - Scoţia, sâmbătă de la ora 16:15

Două înfrângeri în primele două etape au suferit francezii în confruntările cu Ţara Galilor şi Anglia. ”Cocoşii” au fost jumuliţi categoric în etapa a doua de Anglia, scor 44-8, iar duelul cu Scoţia, chiar dacă se anunţă ceva mai echilibrat, oferă din nou şansa a doua formaţiei franceze. Scoţia, vine după înfrângerea în faţa Irlandei, dar ”cimpoiaele” au oferit o prestaţie destul de solidă în faţa unei echipe realmente puternice. Franţa - Scoţia este primul meci al etapei a treia din Turneul celor 6 naţiuni şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport.

Ţara Galilor - Anglia, sâmbătă de la ora 18:45

Cel mai atractiv meci din runda a treia a Six Nations este duelul britanic dintre Anglia şi Ţara Galilor. Ambele formaţii au câştigat meciurile din primele două runde. Galezii au trecut cu 26-15 de Italia şi cu 24-19 de Franţa, în timp ce Anglia a zdrobit şi Irlanda (32-20), dar şi Franţa (44-8). Se anunţă de pe acum un duel tare pe Millennium Stadium, un duel pe care îl veţi putea urmări în direct pe Telekom Sport.

Italia - Irlanda, duminică de la ora 17:00

Irlandezii caută victoria în faţa Italiei, după ce au pierdut primul meci din Six Nations, 20-32 cu Anglia. Alb-verzii s-au revanşat în faţa Scoţiei (victorie cu 22-13), iar acum vor încerca să profite de debutul slab al italienilor şi la această ediţie a turneului. Pornesc drept favoriţi în confruntarea care are loc duminică, pe Stadio Olimpico din Roma. Meciul va fi de asemenea în direct şi în exclusivitate pe Telekom Sport.

Program transmisiuni Telekom Sport 23-24 februarie Turneul celor 6 naţiuni


16:15 --> Franţa - Scoţia, sâmbătă, Telekom Sport 4
18:45 -->Ţara Galilor - Anglia, sâmbătă, Telekom Sport 4
17:00 --> Italia - Irlanda, sâmbătă, Telekom Sport 4

Cine comentează meciurile din Six Nations etapa a 3-a

Partida Franţa - Scoţia, meciul de debut al etapei a treia din Turneul celor 6 Naţiuni va fi comentat, sâmbătă, de la ora 16:15 de Cristi Petre.

Tot sâmbătă, super meciul dintre Ţara Galilor şi Anglia, partidă care are loc de la ora 18:45 va fi comentată de Florin Căruceru.

Ultimul meci al etapei, Italia - Irlanda, partidă care se vede duminică la Telekom Sport va fi comentată tot de Florin Căruceru.

Clasament Turneul celor 6 naţiuni

După primele două runde, clasamentul Six Nations se prezinte astfel:

1. Anglia 10 puncte, golaveraj 76-28
2. Ţara Galilor 8 puncte, golaveraj 50-34
3. Scoţia 5 puncte, golaveraj 46-42
4. Irlanda 4 puncte, golaveraj 42-45
5. Franţa 1 punct, golaveraj 27-68
6. Italia 0 puncte, golaveraj 35-59

În următoarea etapă, Scoţia joacă acasă cu Ţara Galilor, iar Italia merge în Anglia. Partida Irlanda - Franţa se va juca duminică. Acestea sunt meciurile care au mai rămas de jucat în Turneul celor 6 naţiuni:

Etapa 3 în Turneul celor Şase Naţiuni

Franţa - Scoţia
Ţara Galilor - Anglia
Italia - Irlanda

Etapa 4 în Turneul celor Şase Naţiuni

Scoţia - Ţara Galilor
Anglia - Italia
Irlanda - Franţa

Etapa 5 în Turneul celor Şase Naţiuni

Italia - Franţa
Ţara Galilor - Irlanda
Anglia - Scoţia

Aici ai Ghidul Complet al Turneului celor 6 Naţiuni

Afla mai multe despre: turneul celor 6 naţiunisix nations 

viewscnt
Articole similare