Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CS Mioveni, tot mai aproape de promovarea în Liga 1. Elevii lui Claudiu Niculescu au învins Turris în deplasare

VIDEO | CS Mioveni, tot mai aproape de promovarea în Liga 1. Elevii lui Claudiu Niculescu au învins Turris în deplasare

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a învins-o pe Turris Turnu Măgurele, 1-0, într-un meci din etapa cu numărul patru din play-off-ul Ligii a 2-a.

Turris a suferit prima înfrângere în play-off-ul de promovare. Mioveni a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe locul 2, cu o etapă rămasă de disputat. 

Singurul gol al meciului a fost marcat de Rădescu. Echipa lui Lincar a jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică, după ce Negruţ a văzut direct cartonaşul roşu. 

În ultima etapă se vor decide echipele care vor promova în prima ligă: Mioveni va juca acasă, cu Petrolul, Turris o va întâlni pe Rapid, iar liderul UTA se va deplasa la FC Argeş. 


VIDEO | Turris Turnu Măgurele - CS Mioveni 0-1 (Rădescu 30)

Min. 39 Negruţ a fost eliminat, după ce a sărit cu cotul la un duel aerian. 

Min. 30 GOOOOL Mioveni! Rădescu îşi depăşeşte superb un adversar şi trage cu stângul pentru 1-0. 

Min. 1 A început meciul


Turris ocupă al doilea loc direct promovabil, în timp ce CS Mioveni este pe locul patru, însă lupta pentru promovare din Liga a 2-a este atât de crâncenă încât cele două echipe sunt despărţie de doar un punct, iar fiecare meci poate fi decisiv pentru configuraţia finală a clasamentului. 

Primul meci dintre aceste două echipe, în sezonul regulat, a fost unul extrem de spectaculos. CS Mioveni a câştigat pe teren propriu, scor 5-2, într-o partidă disputată la finalul lunii noiembrie. Mioveni vine după o victorie în derby-ul local cu FC Argeş, 3-2, în timp ce Turris a remizat, 0-0, cu Petrolul Ploieşti. 

Afla mai multe despre: liga 2cs mioveniturris 

viewscnt
Articole similare