Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - U Cluj, duminică, 16:30, Telekom Sport 1. Îşi revin din şoc?

LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - U Cluj, duminică, 16:30, Telekom Sport 1. Îşi revin din şoc?

Liga 2

Comentarii

Meciul dintre cele două încheie etapa a 18-a a Ligii 2 şi este foarte important pentru amândouă, aflate în alte zone diferite ale clasamentului cu două etape înainte de sfârşitul turului.

Fotbaliştii celor de la Turris Turnu Măgurele au avut parte de o săptămână foarte agitată. Dincolo de faptul că sunt nevoiţi să joace două meciuri în 4 zile, au trăit şi un moment care i-a speriat. Antrenorul lor, Marius Baciu, a fost ridicat chiar de la stadion de mascaţi pentru a răspunde unor acuzaţii într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. Lucrurile s-au rezolvat în seara aceleiaşi zile, dar rămâne de văzut cât de mult au fost afectaţi jucătorii nou-promovatei de această întâmplare mai puţin obişnuită.

  • LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - U Cluj, duminică, 16:30, Telekom Sport 1

Înaintea partidei cu U Cluj, Turris Turnu Măgurele se află pe poziţia a 5-a în clasament cu 27 de puncte, cu şase mai multe decât adversara lor din această rundă, Universitatea Cluj. Ardelenii şi-au mai revenit după un început dezastruos de campionat. Au o singură înfrângere în ultimele 9 partide, dar seria pozitivă nu i-a îndepărtat prea mult de zona roşie. Formaţia antrenată de Falub are doar două puncte peste Concordia Chiajna, echipa aflată acum pe primul loc retrogradabil. 

Afla mai multe despre: turris turnu măgureleu clujmarius baciuadrian falub 

viewscnt
Articole similare