Experiențe împreună.
You are here:

LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - UTA, miercuri, ora 19:30, Telekom Sport 1. Ambiţii de promovare

LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - UTA, miercuri, ora 19:30, Telekom Sport 1. Ambiţii de promovare

Liga 2

Comentarii

Cele două se întâlnesc în etapa a 12-a a Ligii 2, din postura unor echipe aflate pe podium înaintea debutului rundei.

Turris Turnu Măgurele a avut un început perfect de sezon. A câştigat primele şase meciuri jucate în campionat, însă apoi din următoarele cinci a mai obţinut doar două victorii. Eşecul în faţa lui Metaloglobus a fost primul de la venirea lui Florin Bratu ca antrenor al nou-promovatei din Teleorman. Turris este lider cu două puncte peste CS Mioveni şi cu şase mai multe decât adversara din etapa a 12-a.

  • LIVE VIDEO | Turris Turnu Măgurele - UTA, miercuri, ora 19:30, Telekom Sport 1

UTA are însă trei meciuri mai puţin disputate şi dacă ar reuşi să obţină măcar 7 puncte din aceste întâlniri ar ajunge ea în locul celor din Turnu Măgurele. Arădenilor li s-au amânat precedentele două etape de campionat, ei fiind pe teren ultima oară în 28 septembrie când s-au impus clar în faţa celor de la Daco Getica. Deşi are doar 8 partide bifate în actuala stagiune, echipa lui Laszlo Balint e prima la capitolul ofensivă, cu 26 de goluri înscrise, adică o medie de peste trei reuşite pe meci.  

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe