Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie lejeră pentru ”U” Cluj cu Energeticianul. Jucătorii lui Adrian Falub se apropie la 3 puncte de liderul Chindia

VIDEO | Victorie lejeră pentru ”U” Cluj cu Energeticianul. Jucătorii lui Adrian Falub se apropie la 3 puncte de liderul Chindia

Liga 2

Comentarii

”U” Cluj a reuşit să se impună cu 3-0 în faţa Energeticianului - una dintre echipele care-şi propun promovarea în acest sezon. Golurile au fost făcute de Gavra (18, 56) şi Giurgiu (42).

Veniţi după un eşec cu 2-1 pe terenul Chindiei, jucătorii lui Adrian Falub au fost mult mai concentraţi la partida cu Energeticianul. ”Şepcile roşii” au dominat şi au reuşit să se impună lejer, pe un teren aflat însă sub orice critică, afectat de ceea ce s-a întâmplat la UNTOLD.

”U” Cluj face astfel 6 puncte în 3 etape şi se află acum pe locul 6 în clasament. Energeticianul este pe 7, tot cu 6 puncte, dar cu un golaveraj inferior. Lideri sunt cei de la Chindia, cu maximum de puncte după primele 3 etape.


Cei de la Energeticianul au început excelent noul sezon al Ligii a 2-a, câştigându-şi partidele cu Luceafărul (4-0) şi Poli Timişoara (2-1). Formaţia lui Cristian Dulca a surprins în acest debut de sezon, iar partida se anunţă una destul de dificilă pentru clujeni, care nu arată încă omogenitate.

  • LIVE  | U Cluj - Energeticianul se joacă duminică pe Telekom Sport 2 de la ora 15:00

Adi Falub are la dispoziţie un lot de jucători cu nume grele, dar este clar că "U" mai are de lucru la câteva capitole esenţiale. La precedentul meci disputat "acasă", clujenii au câştigat uşor meciul cu Metaloglobus (2-0) prin golurile marcate de George Florescu şi Cristian Gavra.

Meciul U Cluj - Energeticianul va fi transmis în format Live Video şi pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: universitatea clujenergeticianulliga 2 

viewscnt
Articole similare