Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB a trecut cu emoţii de U Cluj în optimile de finală ale Cupei României. Tănase a ratat un penalty, iar Vlad a fost eroul roş-albaştrilor

VIDEO FCSB a trecut cu emoţii de U Cluj în optimile de finală ale Cupei României. Tănase a ratat un penalty, iar Vlad a fost eroul roş-albaştrilor

Cupa României

Comentarii

FCSB s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei României. Roş-albaştrii au câştigat cu 1-0 pe terenul Universităţii Cluj, la capătul unui meci în care Tănase a ratat un penalty, dar în care ardelenii au irosit o sumedenie de ocazii.

  • LIVE VIDEO U Cluj - FCSB 0-1 (Hora 12')

Final

Min. 90: Paradă uriaşă a lui Vlad! Portarul oaspeţilor scoate lovitura din foarfecă a lui Inacio. 

Min. 87: Dur-Bozoancă a apărat penaltyul lui Tănase!

Min. 86: Penalty pentru FCSB! Crăciun la faultat pe Tănase.

Min. 71: Ocazie mare a roş-albaştrilor. Portarul gazdelor în blochează in extremis pe Moruţan.

Min. 63: Ocazie FCSB! Dur-Bozoancă îl blochează pe Man. 

Min. 48: Clujenii au cerut penalty la un presupus henţ în careu al lui Soiledis.

Min. 47: Inacio, foarte aproape de egalare. 

Min. 46: A început repriza a doua. 

Min. 40: Takacs îl pune la grea încercare pe Vlad.

Min. 34: FCSB se joacă cu focul. Ocazie imensă a lui Goga!

Min. 33: Vlad parează şi şutul lui Gavra. 

Min. 26: Şut frumos al lui Nedelcu, puţin peste poarta gazdelor. 

Min. 18: O nouă mare ocazie a clujenilor. Vlad scoate şi lovitura lui Inacio. 

Min. 17: Ocazie uriaşă de egalare a gazdelor! Florescu îi testează reflexele lui Vlad.

Min. 12: GOOOL FCSB!!! Hora marchează superb din lovitură liberă.

Min. 3: Andrei Vlad, aproape de o nouă gafă colosală.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

U Cluj: Dur-Bozoancă - Inacio, Crăciun, Kay - Takacs(Miranda 77'), Dican, Florescu, Taub - Goga (C), Pop(Pîrvulescu 46'), Gavra
Rezerve: Gorcea - Burghele, Guedj, Telcean, Da Costa, Casatanheira, Pîrvulescu

FCSB: Vlad - Manea, Planic, Cristea, Soiledis - Nedelcu, Vînă(Man 46'), Tănase (C) - Moruţan, Tsoumou(Coman 46'), Hora(Moutinho 90+2')
Rezerve: Bălgrădean - Coman, Filip, Moutinho, Popescu, Salomao, Man

Update: Dragoş Nedelcu este marea surpriză a lui Vintilă. Mijlocaşul revine pentru prima dată în tricoul roş-albastru după o pauză de aproape patru luni, perioadă în care a fost accidentat. â


Victoria de la Târgu Mureş a echipei lui Bogdan Argeş Vintilă n-a adus-o înapoi în Bucureşti pe FCSB. Formaţia roş-albastră merge la Cluj pentru meciul din optimile Cupei României contra Universităţii, echipă de liga a doua.

  • LIVE VIDEO U Cluj - FCSB, marţi de la ora 21:00

Universitatea Cluj a pregătit meciul contra FCSB-ului cu o victorie, 1-0, pe terenul formaţiei Pandurii Târgu Jiu. A fost primul succes al clujenilor din ultimele cinci meciuri. Clujul a bifat trei remize (cu CS Mioveni, Snagov şi Ripensia) şi a pierdut (2-3) la Constanţa, cu Farul. Pentru FCSB, partida vine la momentul potrivit. Echipa lui Vintilă impresionează în ultimele săptămâni. Victorii în Cupă (cu Metaloglobus), la Clinceni (3-0), la Ploieşti contra Chindiei (2-1) şi la Târgu Mureş (contra lui Hermannstadt). Remiza cu Dinamo, de la începutul lui octombrie a fost singura mini sincopă a vicecampionilor în ultimele 5 partide disputate.

U Cluj - FCSB se joacă din nou după aproape patru ani. În 2015, în septembrie, FCSB a câştigat cu scorul de 1-0 prin golul marca de Aymen Tahar. În acelaşi an, clujenii jucau finala Cupei României, dar pierdeau tot în faţa FCSB-ului, scor 3-0. La acea vreme, Universitatea avea în teren fotbalişti precum Veselvosky, Ciupe, Vlad Morar, Mengolo, Ceppelini sau Lungu.

  • LIVE VIDEO U Cluj - FCSB, marţi de la ora 21:00

La FCSB evoluau Papp, Stanciu, Chipciu, Niţă şi Rusescu. Adrian Popa, marcator în acea finală este singurul supravieţuitor al duelului. În schimb, pe banca clujenilor se află acelaşi antrenor: Adrian Falub. La centru în acea partidă a fost actualul consilier al lui Gigi Becali, Alexandru Tudor.

Bogdan Vintilă a revitalizat FCSB. 6 victorii şi 2 remize din septembrie încoace

FCSB nu a mai pierdut cu Bogdan Vintilă pe banca tehnică din august 2019. Atunci, FCSB era eliminată la Guimaraes, după 0-1.

Tehnicianul roş-albaştrilor debutase cu o înfrângere, 0-4 la Mediaş, contra celor de la Gaz Metan. Din data de 1 septembrie, FCSB-ul lui Bogdan Vintilă a renăscut! Echipa a legat două victorii la rând în derby-urile cu U Craiova şi Viitorul, apoi a bifat alte victorii cu Metaloglobus, Academica Clinceni, Chindia şi Fc Hermannstadt. Singurele remize în această perioadă au fost în meciurile derby cu Dinamo şi CFR Cluj.

U Cluj primeşte marţi vizita formaţiei FCSB în direct la Telekom Sport, marţi de la ora 21:00

Afla mai multe despre: fcsbcupa româniei 

viewscnt
Articole similare