Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacolul în derbyul U Cluj - Petrolul! Victorie a gazdelor după o partidă cu cinci goluri

VIDEO | Spectacolul în derbyul U Cluj - Petrolul! Victorie a gazdelor după o partidă cu cinci goluri

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat ultimul meci al etapa a 8-a a Ligii secunde în faţa Petrolului. Goga a reuşit o dublă, iar echiap lui Falub s-a impus în final cu 3-2.

Dacă Universitatea Cluj ar juca doar pe teren propriu ar promova cu siguranţă în Liga I. Ardelenii au câştigat şi al patrulea meci disputat în faţa propriiilor suporteri, 3-2 cu Petrolul, după o partidă pe care au controlat-o până în prelungirile ei. Gazdele au condus la pauză după ce Ursu a profitat de greşeala uriaşă a lui Tordai, iar la începutul părţii secunde "şepcile roşii" şi-au mărit avantajul după ce Goga a reuşit să înscrie de două ori în interval de doar două minute.

Era 3-0 în minutul 50 şi nimic nu părea că se mai poate întâmpla. A venit eliminarea lui Doru Dumitrescu iar în prelungiri Universitatea a tremurat pentru victorie după ce a primit două goluri. Iar ploieştenii au mai avut chiar posibilitatea unui ultim atac însă fotbaliştii lui Leo Grozavu nu au reuşit revenirea miraculoasă. 

Cu acest succes U Cluj urcă până pe locul cinci la un singur punct de învinsa ei de astăzi, aflată pe patru. Lider rămâne Sportul Snagov care va întâlni etapa viitoare a doua clasată, Academica Clinceni. 


min 90+4 Gol Petrolul: Claudiu Herea face 3-2 

min 90+1 Gol Petrolul: Nici Popescu înscrie cu un şut care îl păcăleşte pe portarul advers, 3-1  

min 60 Cartonaş roşu U Cluj: Doru Dumitrescu vede al doilea galben şi este eliminat 

min 51 Gol U Cluj: Tordai scapă în poartă mingea şutată de acelaşi Goga care reuşete dubla în mai puţin de două minute, 3-0 

 

 

min 49 Gol U Cluj: Goga face 2-0 cu o reluare din careu 

 

 

Pauză 1-0 pentru gazde 

min 13 Gol U Cluj: Tordai deschide scorul pentru clujeni după o eroare imensă a portarului petrolist Tordai, 1-0 

 


Universitatea Cluj a pierdut, în deplasare, cu FC Argeş, iar acum are o misiune complicată şi pe teren propriu. În vizită, pe Cluj Arena, soseşte Petrolul Ploieşti, iar derby-ul etapei a 8-a din Liga a 2-a se anunţă unul extrem de interesant. 

”Şepcile roşii” sunt pe locul 10 în clasament, cu doar 12 puncte strânse până în prezent, în timp ce ”lupii galbeni” ocupă poziţia a 4-a, cu 16 puncte acumulate în şapte jocuri.

Afla mai multe despre: u clujpetrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare