Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Goga şi Florescu ca Messi şi Suarez. U Cluj a înscris dintr-un penalty executat ca în curtea şcolii. Victorie la scor de neprezentare

VIDEO | Goga şi Florescu ca Messi şi Suarez. U Cluj a înscris dintr-un penalty executat ca în curtea şcolii. Victorie la scor de neprezentare

Fotbal

Comentarii

U Cluj a câştigat la scor de neprezentare meciul cu UTA Arad, singura partidă de duminică din Liga a 2-a, iar George Florescu a înscris un gol scos din cartea cu scheme a celor de la Barcelona.

La ultima fază a meciului, U Cluj a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar cele două staruri de la Cluj, Goga şi Florescu au decis să încerce o schemă văzută şi la cei de la Barcelona. Goga i-a împins, de la punctul cu var, mingea cu Florescu, iar fostul internaţional a înscris fără probleme. 

Anterior în meci, Goga reuşise o dublă care l-a propulsat pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga a 2-a, cu 17 goluri. În urma acestei victorii, U Cluj rămâne pe locul de baraj, cu 72 de puncte, patru mai puţin decât locul doi, ocupat de Chindia Târgovişte. 


U Cluj se află în acest moment pe locul trei în clasametul Ligii 2. Dacă va încheia sezonul pe aceeastă poziţie, echipa pregătită de Bogdan Lobonţ va trebui să dispute un meci de baraj cu ocupanta locului şase în play-out-ul Ligii 1 pentru a accede în primul eşalon fotbalistic din România.

”Studenţii” au acumulat 69 de puncte şi se află la un singur punct în faţa celor de la Petrolul Ploieşti.

Fără şanse de promovare, dar şi departe de riscul de a retrograda în Liga 3, UTA Arad are parte de un final de sezon mult mai liniştit. Echipa cu şase titluri de campioană la activ a acumulat 44 de puncte până în acest moment şi este la opt puncte de Energeticianul, formaţia aflată pe primul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: liga 2u clujuta arad,  

viewscnt
Articole similare