Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 0-2. Victorie lejeră pentru echipa campioană într-un meci încins, în Bănie. CFR întră de pe locul 1 în play-off

 VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 0-2. Victorie lejeră pentru echipa campioană într-un meci încins, în Bănie. CFR întră de pe locul 1 în play-off

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat în stil de mare campioană în derbiul cu Universitatea Craiova.

În Bănie, echipa lui Dan Petrescu a marcat la prima ocazie de poartă. Rondon a reuşit primul său gol în campionat în tricoul CFR-ului. Până la pauză, Craiova putea reveni în meci, dar jucătorii lui Papură au ratat ocazie după ocazie. Nistor a dat primul bară, apoi Mihăilă şi Koljic nu au reuşit să îl învingă pe Arlauskis din trei încercări. În al şaselea minut de prelungire, Ivan a dat şi el bară, iar clujenii au intrat în avantaj la cabine.
După pauză, euforia oltenilor s-a risipit, iar CFR a trecut din nou în controlul meciului. Rondon putea face dubla, dar bara i-a refuzat şi lui golul. S-a făcut până la urmă 2-0 după cursa de senzaţie a lui Manea. Croatul Martic şi-a trimis mingea în proprie poartă şi a stabilit scorul final. Craiova - CFR s-a terminat 0-2, iar echipa lui Dan Petrescu va lua startul în play-off cu trei puncte avans faţă de principala urmăritoare.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 0-2 (Rondon 9, Martic 68)

Echipele de start

CRAIOVA: Pigliacelli - Martic, Bălaşa, Cosic, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, Niţu, Mihăilă
Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Vătăjelu, Ferreira, Ivanov, Bărbuţ, Koljic

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Burcă, Boli, Camora - Itu, Hoban, Djokovic - Chipciu, Rondon, Costache
Rezerve: Sandomierski, Cestor, Bordeianu, Păun, Petrila, Omrani, Ţucudean

Min. 68: GOOOOOL CFR! Manea centrează în careu, iar Martic, presat de Omrani, şi-a trimis mingea în proprie poartă. 

Min. 52: Ocazie CFR! Rondon a fost la un pas de "dublă". Şutul său a lovit doar bara. 

Min. 50: A doua schimbare la Craiova. A ieşit Bălaşa, a intrat Tiago Ferreira.

Min. 45+5: Ocazie Craiova! O nouă bară pentru Craiova. Lovitura lui Ivan se duce în stâlpul porţii lui Arlauskis, la ultima fază a primei reprize.

Min. 37: Meciul a fost întrerupt 10 minute din cauza faptului că suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren. Nicuşor Bancu s-a dus să vorbească cu peluza Craiovei, iar meciul se va relua. 

Min. 25: Ocazie Craiova! Oltenii atacă în valuri. O nouă paradă a lui Arlauskis i-a salvat pe campioni. 

Min. 22: Ocazie Craiova! Mihăilă şi Cosic au avut în picior egalarea, însă mingea nu a intrat în poartă. Intervenţiile lui Arlauskis au fost salvatoare. 

Min. 21: Schimbare la Craiova. A ieşit Niţu, a intrat Koljic. 

Min. 17: Ocazie Craiova! Nistor a fost aproape de a restabili egalitatea. Fostul dinamovist a şutat puternic, din marginea careului, dar mingea a lovit bara transversală. 

Min. 9: GOOOOOL CFR! Rondon a înscris după o greşeală în apărarea ardelenilor. Mingea respinsă de Martic s-a dus exact în piciorul lui Rondon, care a şutat din prima, în diagonală. 

A început meciul. 


Derby între primele două locuri din clasamentul Ligii 1. Oltenii şi ardelenii se întâlnesc pe Ion Oblemenco, cu stadionul plin, într-un meci care o poate duce pe Craiova la egalitate cu campioana, la intrarea în play-off. CFR Cluj e pe locul 1 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce Craiova e pe locul doi, cu 46 de puncte.

Oltenii lui Papură au trei victorii la rând în 2020 şi au şansa nesperată la finalul lui 2019 să fie la egalitate cu liderul odată cu începerea play-off-ului.

U Craiova - CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

CFR vine după egalul cu FC Sevilla din Gruia, 1-1, iar trupa lui Dan Petrescu va fi destul de obosită la ora partidei din Bănie. În cursa pentru al treilea titlu consecutiv în Liga 1, CFR-ul are nevoie de succes ca să poată rămâne la o distanţă confortabilă după reducerea punctelor.

Gică Craioveanu a împlinit recent 52 de ani şi aşteaptă cadoul cel mare de la fotbaliştii lui Papură: "Super cadoul va fi victoria cu CFR Cluj. Victoria cu CFR şi campionatul, că asta ar fi de senzaţie", a spus Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: u craiovacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare