Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - FC Botoşani 3-1. Meci nebun în Bănie! Botoşani a dominat a doua repriză, dar a luat gol cu poarta goală. Vezi AICI toate fazele

VIDEO | U Craiova - FC Botoşani 3-1. Meci nebun în Bănie! Botoşani a dominat a doua repriză, dar a luat gol cu poarta goală. Vezi AICI toate fazele

Superliga

Comentarii

U Craiova - FC Botoşani, meci programat în runda cu numărul 19 din Liga 1, s-a terminat cu victoria oltenilor, 3-1.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. 

Golurile au fost marcate de Mihăilă ’20, Cicâldău ’28 (penalti) şi Vătăjelu ‘90+3 pentru gazde, respectiv Ofusu ’39 pentru oaspeţi. În minutul 63, tehnicianul Marius Croitoru a primit cartonaş galben.

În urma acestui rezultat, U Craiova a urcat pe locul doi, cu 34 de puncte, la patru distanţă de campioana en-titre, CFR Cluj. Botoşani rămâne în afara play-off-ului, pe locul 8, cu 26 de puncte. 


VIDEO | U Craiova - FC Botoşani 3-1 (Mihăilă 19, Cicâldău 28, Vătăjelu 90+2 / Ofosu 39)

ECHIPELE DE START 

U Craiova: Popescu - Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu - Zakaric, Cicâldău, Qaka - Bărbuţ, Ivan, Mihăilă 
Rezerve: Marinescu, Măţel, Vătăjelu, Acka, Mateiu, Ivanov, Roman
Antrenor: Victor Piţurcă 

Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Andronic
Rezerve: Hankic, Cascini, Pierce, Holzmann, Cîmpanu, Keyta, Penescu
Antrenor: Marius Croitoru 

Final de meci. 

Min. 90+2: GOOOOOL Craiova! Vătăjelu înscrie după ce portarul de la Botoşani a urcat în careu la un corner, iar oltenii au atacat cu poarta goală. 

Min. 62: După penalty-ul din prima repriză, Andrei Ivan a mai acuzat încă o dată că a fost faultat, dar de această dată nu s-a mai acordat lovitură de pedeapsă. 

Min. 58: Ocazie Botoşani! Gruparea moldavă a trecut milimetric pe lângă golul egalării. Ashkovski a lovit bara transversală a porţii lui Popescu, iar apoi Bancu a expediat mingea din careul oltean. 

Min. 39: GOOOOOOL Botoşani! Ofosu păcăleşte apărarea olteană şi a sutat cu sete lângă bară, iar mingea a fost scoasă din plasă de portarul Popescu. 

Min. 30: Ocazie Craiova! Oltenii provită de fragilă defensivă a oaspeţilor, Andrei Ivan a scăpat singur cu portarul, dar a şutat pe lângă poartă. 

Min. 28: GOOOOOOL Craiova! Cu puţin noroc, Cicâldău transformă lovitura de pedeapsă. 

Min. 27: Penalty Craiova! Defensiva de la Botoşani pierde uşor o minge în careu, recuperată de Ivan, care a fost faultat de Miron. 

Min. 19: GOOOOOOOL CRAIOVA! Cicâldău execută un corner din dreapta, Zakaric a deviat pe spate, iar Mihăilă, nemarcat, a înscris cu o lovitură de cap. E 1-0 pentru olteni.

Min. 12: Bărbuţ încearcă un lob peste Pap, din interiorul careului, dar portarul Botoşaniului a atins mingea şi a încetinit-o, iar Haruţ a respins de pe linia porţii.


Min. 1: Mihăilă încearcă poarta după doar câteva secunde. Şutul "perlei" din Bănie s-a dus, însă, peste poartă.

A început meciul. 


Unul dintre ultimele meciurile ale etapei intermediare din Liga 1 se joacă la Craiova, acolo unde Universitatea trebuie să îşi ia revanşa în faţa fanilor după înfrângerea din weekend împotriva celor de la Sepsi, 0-1. Această înfrângere a depărtat-o pe Craiova la patru puncte de liderul şi campioana en-titre, CFR Cluj. 

În schimb, Botoşani vine după o victorie împotriva unei echipe care se luptă pentru titlul de campioană, Viitorul Constanţa. Singurul dezavantaj după victoria cu 1-0 de la Botoşani este faptul că meciul s-a desfăşurat luni seară, în timp ce Craiova a jucat sâmbătă. 

Înaintea partidei, Victor Piţurcă a recunoscut că jucătorii săi sunt superiori celor pe care îi are Marius Croitoru la dispoziţie: "Universitatea Craiova este echipă mai bună şi sper să obţinem victoria, să marcăm din situaţiile pe care ni le creăm. Putem spune că avem un mic avantaj (n.r. - că oltenii au avut două zile în plus de odihnă), dar nu are nicio importanţă. Când intri pe gazon trebuie să joci de o manieră prin care să se vadă lucrul acesta. Şi când am jucat cu Iaşiul, tot la aspectul ăsta ne-am gândit, că o să fie mai obosiţi. Au fost mai obosiţi, nu ştiu cum au fost, dar nu am reuşit să câştigăm. Jucătorii sunt tineri, să refac repede. Craiova trebuie să îşi impună stilul de joc, să îşi impună ritmul şi să reuşim să câştigăm", a declarat fostul selecţioner la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: u craiovabotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare