Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - FC Voluntari 2-1. Bergodi îşi învinge fosta echipă, iar Craiova are punctaj maxim după patru etape

 VIDEO | U Craiova - FC Voluntari 2-1.  Bergodi îşi învinge fosta echipă, iar Craiova are punctaj maxim după patru etape

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1. Alexandru Cicâldău a marcat golul victoriei pentru olteni printr-o execuţie superbă

Craiova şi-a respectat poziţia de lider în Liga I şi a învins-o şi pe Voluntari. Koljic a deschis scorul până la pauză cu un gol spectaculos.

Ilfovenii au revenit însă mult mai ofensivi de la vestiare. Cristian Costin a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap care l-a lăsat fără replică pe Pigliacelli. Oltenii au luat cu asalt careul lui Rîmniceanu şi Cicâldău a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect.

Puştiul Baiaram putea închide meciul, dar portarul Voluntariului a fost atent şi scorul a rămas 2 la 1. Oltenii au maximum de puncte, în timp ce echipa lui Teja a suferit prima înfrângere din acest debut de campionat. 


U Craiova - FC Voluntari 2-1 (Koljic 34, Cicâldău 71 / Costin 57 )

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, M. Constantin, Bălaşa, Bancu - Bic, Cicâldău, Nistor - Ivan, Koljic, Mihăilă
Rezerve: Popescu - Mitran, Papp, Acka, Vătăjelu, Mateiu, Bărbuţ, Screciu, Baiaram
FC Voluntari: Rîmniceanu - Costin, Balaur, Armaş, Al . Vlad - Căpăţînă, De Lucas, I. Gheorghe - Grădinaru, Eric, Mailat
Rezerve: Rodriguez - Puel, Achim, Kocic, Borţoneanu, Mihai, Voinescu, Ozkara


Min 70. GOOL CRAIOVA!! Universitatea marchează superb prin Alexandru Cicâldău! Al doilea gol pentru decarul oltenilor în actuala stagiune

MIn 61. Ocazie pentru Universitatea! Cicâldău trage bine, dar Râmniceanu se întinde şi respinge

Min 56. GOL FC VOLUNTARI! Oaspeţii reuşesc să marcheze prin Costin, după o centrare a lui Răzvan Grădinaru

Min 48. Ocazie mare pentru olteni! Cursă superba a lui Cicâldău, Koljic primeşte în interiorul careului, dar trage puţin pe lângă poartă. Admirabil efortul lui Alex Cicâldău, a cărui cursă in flancul stâng a fost realmente impresionantă

Min 46. Start în repriza secunda

Min. 34: GOOOOOL Craiova! Elvir Koljic apare la momentul potrivit în locul potrivit şi îl învinge pe Rîmniceanu. 

Min. 28: Voluntari a cerut penalty la un presupus henţ făcut de Bancu. 

Min. 8: Ocazie Craiova! Cicâldău a şutat pe jos, din banda dreapta, dar balonul s-a dus pe lângă poartă. 

Min 5. Prima şansă de gol aparţine oaspeţilor. Mihai Căpăţână putea deschide scorul

A început meciul. 

20:38 Avem echipele de start!


Universitatea Craiova are parte de un debut perfect în Liga 1. În ciuda eliminării premature din cupele europene, formaţia lui Cristiano Bergodi are trei victorii în primele trei etape din noul sezon al Ligii 1. Sâmbătă, craiovenii primesc vizita formaţiei FC Voluntari, echipă neînvinsă in acest start de sezon.

 LIVE VIDEO U Craiova - FC Voluntari, sâmbătă, 21:45, Telekom Sport 1

Echipa lui Teja a produs FCSB-ului prima înfrângere a sezonului în etapa trecută şi vine la Craiova din postura de adversar de temut.

Cu toate acestea, FC Voluntari a câştigat ultima dată în faţa Craiovei în urmă cu trei ani, în Cupa României. De atunci, oltenii au reuşit să câştige aproape toate partidele şi, nu au fost puţine la număr. Două remize în 2017 au confirmat perioada bună a ilfovenilor în faţa Craiovei, dar Universitatea Craiova a câştigat apoi şase meciuri din următoarele şase contra lui FC Voluntari. Ba chiar, în august 2018 şi octombrie 2019, oltenii au administrat câte un scor de proporţii formaţiei din Voluntari: 5-1 şi 4-1, de fiecare dată în deplasare.  În 2015, FC Voluntari câştiga la Craiova pentru prima dată. Bălan şi Pancu au marcat atunci pentru ilfoveni. Pentru Craiova marca Nicuşor Bancu, internaţional care se află şi acum în lotul oltenilor.

Înainte de acest meci, Cristiano Bergodi a vorbit despre situaţia accidentatului Alexandru Cicâldău: ”S-a antrenat, dar nu la capacitate maximă, normal, pentru că a fost lovit în cap. Dar se pare că stă binişor. Eu zic că e un jucător important. Nu s-a antrenat la capacitate maximă, dar e un jucător care în orice moment poate face ceva deosebit. Va fi un meci foarte greu, pentru că echipele lui Mihai Teja, pe care îl cunosc foarte bine, încep foarte bine campionatul. Şi atunci nu e uşor pentru noi. Dar suntem pregătiţi bine, avem o echipă cu jucători buni şi vom da 100% pentru a câştiga aceste 3 puncte. Nu am nicio revanşă. Sincer. Repet, eu am stat foarte bine acolo. Ne-am salavat în primul an, a fost o minune, şi după nu ne-a mai ieşit aproape nimic în al doilea an. Şi ne-am despărţit. Dar eu am amintiri frumoase cu persoanele cu care am colaborat acolo şi nu am nimic de zis rău despre Voluntari” a mărturisit Cristiano Bergodi, înainte de acest duel contra fostei sale echipei.

Sâmbătă, FC Voluntari va da piept însă cu o formaţie aflată în mare formă şi cu un atacant care traversează un start de sezon perfect. Elvir Koljic are 4 goluri în primele trei runde şi se anunţă principalul pericol pentru poarta lui FC Voluntari, echipă care a încasat doar două goluri în primele trei runde.

Universitatea Craiova - FC Voluntari poate fi urmărit sâmbătă, în direct la Telekom Sport 1. Fazele importante se văd pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: u craiovafc voluntari 

viewscnt
Articole similare