Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Ultima necunoscută! Titlul la constructori se poate decide în Brazilia, duminică, de la 19:10, Telekom Sport 4

LIVE VIDEO | Ultima necunoscută! Titlul la constructori se poate decide în Brazilia, duminică, de la 19:10, Telekom Sport 4

Formula 1

Comentarii

Dacă etapa trecută Lewis Hamilton s-a încoronat campion mondial în Mexic, la constructori bătălia este încă deschisă. Etapa din America de Sud poate decide câştigătoarea din acest an.

A 20-a etapă a sezonului de Formula 1 are loc în Brazilia, pe circuitul de la Sao Paolo. Lewis Hamilton este deja campion mondial dar britanicul alături de coechipierul Bottas vor încerca să aducă un nou titlu mondial pentru Mercedes. Din 2014 constructorul german deţien supremaţia în Formula 1. În acest moment nemţii au 585 de puncte cu 55 mai multe decât rivalii de la Ferrari. Pentru ca titlul mondial să se decidă din această etapă, Hamilton şi Bottas trebuie să asigure un avantaj de 44 de puncte faţă de italieni înaintea ultimei runde care va avea loc în Emiratele Arabe Unite. 

  • LIVE VIDEO | MP al Braziliei - calificări, sâmbătă, 19:00 Telekom Sport 4 

În afara acestei mize, poate fi interesant pe final de an şi duelul finlandez pentru ultimul loc al podiumului în clasamentul general al piloţilor. Doar 9 puncte îi separă pe Raikkonen şi Bottas în acest moment. MP al Braziliei începe cu antrenamentele. Prima sesiune este vineri de la ora 15:00 pe Telekom Sport 1, a doua începe la ora 19:00 pe Telekom Sport 2 şi ultima este programată sâmbătă, de la ora 16:00 pe Telekom Sport 3. 

  • LIVE VIDEO | MP al Braziliei - cursa, duminică, 19:10, Telekom Sport 4 

 

Afla mai multe despre: mercedeshamiltonbraziliaf1 

viewscnt
Articole similare