Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ultima seară de Europa League din 2019. Ludogoreţ merge în 16-imi! Toate echipele calificate şi rezumatele zilei sunt AICI

VIDEO | Ultima seară de Europa League din 2019. Ludogoreţ merge în 16-imi! Toate echipele calificate şi rezumatele zilei sunt AICI

UEFA Europa League

Comentarii

Telekom Sport îţi oferă joi seară ultimele meciuri din UEFA Europa League din acest an. Începând cu ora 19:55, vezi toate rezultatele şi golurile pe site-ul nostru.

  • În meciurile de la ora 19:55 s-au înregistrat următoarele rezultate:  APOEL - Sevilla 1-0, CFR - Celtic 2-0, Dinamo Kiev - Lugano 1-1, Basel - Trabzon 2-0, Copenhaga - Malmo 0-1, Frankfurt - Guimaraes 2-3, Getafe - Krasnodar 3-0, LASK - Sporting 3-0, PSG - Rosenborg 1-1, Qarabag - Dudelange 1-1, Rennes - Lazio 2-0, Standard - Arsenal 2-2
  • În meciurile jucate de la ora 22:00 s-au înregistrat următoarele rezultate: Standard - Arsenal 2-2, AS Roma - Wolfsberger 2-2, Espanyol - ŢSKA Moscova 0-1, Porto - Feyenoord 3-2, Gent - Oleksandriya 2-1, Ludogoreţ - Ferencvaros 1-1, Manchester United - Alkmaar 4-0, Gladbach - Başakşehir 2-1, Partizan - FC Astana 4-1, Rangers - Young Boys 1-1, Slovan - Braga 2-4, Wolfsburg - St. Etienne 1-0, Wolves - Beşiktaş 4-0.


LIVE TS 2 | Gladbach - Başakşehir 1-2 (Thuram 32 / Kahveci 44, Crivelli 90)

Min. 90: GOOOOOOOLL BAŞAKŞEHIR! Crivelli înscrie cu o finalizare simplă din 6 metri!

Min. 32: GOOOOOOOOOOOOOLLLLLL Gladbach! Thuram pune latul perfect la o centrare din dreapta, din apropiere, şi deschide scorul!

Min. 44: GOOOOOOOOOOOLLL BAŞAKŞEHIR! Kahveci trage de la distanţă, Sommer gafează, îi scapă mingea din mână - aflat în plonjon, şi balonul intră în poartă.

LIVE TS 3 | Ludogoreţ - Ferencvaros 1-1 (Lukoki 24)

Min. 90+5: GOOOOOOOOOOLLLLLL FERENCVAROS! Ungurii dau lovitura şi egalează în ultimele secunde ale prelungirilor. Signevich înscrie golul egalizator.

Min. 24: GOOOOOOOL LUDOGOREŢ! Keşeru recuperează inteligent o minge în treimea lui Ferencvaros, după o greşeală a fundaşilor, mingea ajunge la Lukoki, care înscrie elegant cu un lob peste portarul Dibusz.

LIVE TS 4 | Rangers - Young Boys 1-1 (Morelos 30)

Min. 89: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLL YOUNG BOYS! Barisic îşi înscrie în proprie poartă.

Min. 30: GOOOOOOLLL RANGERS! Fundaşii lui Young Boys greşesc impardonabil, Morelos scapă singur cu Von Ballmoos şi îl execută simplu pe portarul elveţienilor, cu un şut cu dreptul.

LIVE TS 2 | Rennes - Lazio 2-0 (Gnagnon 31, 87)

Final: 2-0

Min 87. GOOOL Rennes! Acelaşi Gnagnon reuşeşte dubla!

Min 31. GOOOOOL Rennes!! Formaţia gazdă reuşeşte deschiderea scorului, prin reuşita lui Gnagnon. Un gol care o poate lăsa fără calificare pe Lazio Roma! Interesant este că Gnagnon este fratele fcsb-istului Gnohere. Mai multe detalii găseşti AICI

Min 25. Rennes trece pe lângă deschiderea scorului. Şansă importantă pentru formaţia gazdă

LIVE TS 3 | Standard - Arsenal 2-2 (Bastien 47, Amallah 69 / Lacazette 78, Saka 80)

Final 2-2

Min 80. Gol Arsenal! Două minute extraordinare pentru ”tunari”. Saka marchează pentru echipa lui Ljungberg

Min 78. Gol Arsenal! Lacazette reduce din handicap!

Min 69. Goool Standard Liege! Amallah marchează al doilea gol al gazdelor, după un dribling superb şi o finalizare norocoasă a lui Amallah

Min 47. Gool Standard! Bastien deschide scorul pentru belgieni! Surpriză la Liege!

LIVE TS 4 | Getafe - Krasnodar 3-0 (Cabrera 77, Molina 79, Kennedy 86)

Min 86. Gool din nou Getafe! Brazilianul Kennedy ridică scorul la 3-0

Min 79. Gol Getafe! Golgheterul Molina face 2-0

Min 77: Goool Getafe! Fundaşul Cabrera deschide scorul pentru madrileni


CFR Cluj - Celtic Glasgow, meciul cu cea mai mare importanţă pentru microbiştii români se joacă de la 19:55, în direct la Telekom Sport 1. Cu un egal, CFR Cluj se califică în "primăvara" europeană, scoţienii fiind deja calificaţi. De la aceeaşi oră, la Telekom Sport 2, este Rennes - Lazio, pentru a fi la curent cu ce face şi adversara campioanei României, Lazio, în bătălia indirectă pentru locul doi în grupă. 

La Telekom Sport 3 joacă Arsenal, în deplasare, la Liege, cu echipa la care este legitimat Denis Drăguş. "Tunarii", cu Freddie Ljungberg pe bancă, are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu aştepta şi rezultatul de la celălalt meci, dintre Frankfurt şi Guimaraes. 

La Telekom Sport 4, de la 19:55, este Getafe - Krasnodar, meci decisiv pentru calificarea în "primăvară". Ambele echipe au nouă puncte în grupă. 

De la ora 21:55, la Telekom Sport 1, imediat după CFR Cluj - Celtic Glasgow, începe studioul UEFA Europa League. Începând cu ora 22:00, la Telekom Sport 2 joacă liderul din Bundesliga, Borussia M'Gladbach cu Istanbul BB. Situaţia este tensionat în grupă, iar nemţii trebuie să nu piardă pentru a se califica dintr-o grupă din care mai fac parte AS Roma şi austriecii de la Wolfsberger. 

Românii Moţi, Grigore şi Keşeru joacă de la 22:00, la Telekom Sport 3. Ludogoreţ trebuie, de asemenea, să obţină un rezultat pozitiv, pe teren propriu, cu maghiarii de la Ferencvaros. În meciul de la Telekom Sport 4, Rangers-ul lui Steven Gerrard se bate cu Young Boys pentru a se califica în "primăvară" şi totodată să câştige grupa. 

Afla mai multe despre: uefa europa league 

viewscnt
Articole similare