Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Unirea Slobozia - Steaua 1-1. Meci peste nivelul ligii secunde! Ambele formaţii rămân neînvinse în actuala stagiune

VIDEO Unirea Slobozia - Steaua 1-1. Meci peste nivelul ligii secunde! Ambele formaţii rămân neînvinse în actuala stagiune

Steaua

Comentarii

Unirea Slobozia şi Steaua au terminat la egalitate, 1-1. Toma a marcat pentru gazde din penalty, Chipirliu a egalat printr-o execuţie superbă.

Ambele formaţii rămân neîvinse în noua stagiune şi în topul ligii secunde.

A fost un meci la care au asistat aproape 3000 de fani. Galeria formaţiei roş-albastre a cântat pe aproape toată durata meciului.

Un joc peste nivelul ligii secunde, cu ocazii importante la ambele porţi şi cu două execuţii de clasă la cele două goluri. Chiar dacă a punctat din penalty, Constantin Toma a reuşit să o facă printr-o execuţie tehnică şi precisă. Golul egalizator a venit de la Chipirliu, care a marcat un gol absolut superb, după ce a reluat imparabil pentru portar.


Unirea Slobozia - Steaua 1-1 (Toma 31-pen / Chipirliu 35)

Echipele de start:

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Cruceru, Coadă, Savu, Greu, Mustacă, I. Stoica

Steaua: Bărbărău – Ad. Ilie, Beţa, Walace, D. Oroian, Val. Bărbulescu (cpt.), Măd. Mihăescu, St. Drăghici, Al. Zaharia, Buhăescu, Chipirliu


Min 89. Chipirliu cere penalty pentru un henţ, faza continuă, iar pe contra atac, ialomiţenii puteau marca, printr-o lovitură de cap

Min 87. Ocazie mare Steaua! Chipirliu putea să dea lovitura aproape de finalul partidei

Min 50. Ocazie Unirea! Şut de la distanţă care trece puţin pe lângă poarta lui Bălbărău

Min 46. A început repriza a doua

Pauză: 1-1 după primele 45 de minute

Min 45. Valentin Bărbulescu trage tare din lovitură liberă, dar mingea trece puţin pe lângă poartă

Min 42. Şut expediat de Toma, pe lângă poarta lui Bălbărău

Min 35. GOL! Steaua restabileşte egalitatea cu o execuţie superbă. Atacantul sărbătoreşte alături de suporteri. Este primul gol încasat în acest sezon de Unirea Slobozia. Execuţie remarcabilă a atacantului Stelei!

Min 31. GOL! Unirea Slobozia deschide scorul prin Toma, după ce decarul gazdelor a transformat lovitura de la 11 m

Min 30. Penalty pentru Unirea Slobozia.

Min 20. Ritm bun în partida Unirea Slobozia - Steaua

Min 16. Fază cursivă a gazdelor, dar şutul lui Ibrian trece peste poartă

Min 12. Mădălin Mihăescu (Steaua) încasează un cartonaş galben

Min 1. A început meciul. 


Cu câte trei victorii în noul sezon, din tot atâtea meciuri, Unirea Slobozia şi Steaua se întâlnesc în meci direct, de la ora 16:30.

Bucureştenii au bifat trei victorii în startul de sezon din Liga 2. Dacă în prima rundă au câştigat greu cu Csikszereda (1-0), în următoarele două partide, formaţia lui Opriţa nu a avut emoţii cu Viitorul Pandurii (2-0) şi Dacia Unirea Brăila (5-2).

Unirea Slobozia pare formaţia care a plecat cel mai bine în noua ediţie de campionat. După 2-0 la Dej, Unirea a trecut cu acelaşi scor de CSC Şelimbăr, apoi a defilat în faţa lui FC Braşov (6-0). Trei victorii, zece goluri marcate şi niciunul primit, semn că partida cu Steaua va fi cu adevărat un test al adevărului.

Cele două formaţii pot profita de semieşecul formaţiei FC Hermannstadt din această rundă şi ar putea trece pe prima poziţie în clasament.

Afla mai multe despre: steauaunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare