Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start perfect pentru Craiova în play-off. Koljic a marcat unicul gol al victoriei cu Astra Giurgiu

VIDEO | Start perfect pentru Craiova în play-off. Koljic a marcat unicul gol al victoriei cu Astra Giurgiu

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în faţa Astrei Giurgiu şi a venit la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj. Elvir Koljic a marcat unicul gol al partidei în minutul 18.

Craiova şi-a luat revanşa în faţa Astrei, după înfrângerea suferită în ultima etapă a sezonului regulat. Koljic a adus victoria oltenilor şi i-a făcut fericiţi pe cei peste 10.000 de suporteri prezenţi în tribune. A fost de altfel singurul şut pe poartă al primei părţi.

Nici repriza secundă nu a fost mai darnică în faze de poartă. Cea mai mare ocazie a avut-o Astra: Balaure n-a fost însă deloc inspirat singur cu portarul. Radunovic a ieşit în evidenţă pe final de meci: a primit cartonaşul roşu direct, după in fault la Bărbuţ. Cu această victorie, Craiova a ajuns la 26 de puncte şi momentan a urcat pe locul doi în play-off. Astra a rămas cu 21 de puncte şi a suferit prima înfrângere în ultimele 10 meciuri din campionat. 


Universitatea Craiova - Astra 1-0

A marcat: Koljic '18

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă, Drăghici - Koljic
Rezerve: Popescu, Donkor, Radoslav, Briceag, Bic, Fortes, Cristea

Astra Giurgiu: Lazar - Butean, Cestor, Bejan, Radunovic - Begue, Mrzljak, Pires, Gheorghe - Daogari, Llullaku
Rezerve: Santos, Da Silva, Biceanu, Roşu, Balaure, Moise, Hambo

Min. 79 - Astra rămâne în inferioritate numerică. Radunovic primeşte direct cartonaşul roşu, după o intrare de ultim apărător la Bărbuţ

Min. 18 - GOOOOOOL Craiova! Koljic profită de mai multe erori în apărarea Astrei şi deschide scorul pentru olteni

Min. 3 - Oltenii cer penalty după intervenţia imprudentă a lui Bejan asupra lui Koljic

Min. 1 - Fluier de start al arbitrului Istvan Kovacs


LIVE VIDEO | U Craiova - Astra Giurgiu, de la 20:30, la Telekom Sport 3

Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară în şase zile. Luni, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, giurgiuvenii s-au impus cu 2-1 în Bănie, deşi au fost conduşi cu 1-0 până în ultimul sfert de oră de joc. Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 49, dar  Azdren Llullaku a restabilit egalitatea în minutul 76, pentru ca Isaac Donkor să reia în propria poartă, în minutul 89. În turul sezonului regulat, Universitatea Craiova a învins Astra Giurgiu, în deplasare, la scor de neprezentare.

"S-a terminat sezonul regulat, acum vorbim despre ce se întâmplă în play off. Noi, în acest an, vrem să ne batem pentru campionat şi pentru Cupă, pentru că sunt două obiective foarte importante. Am greşit luni, sigur am exagerat, pentru că eu nu trebuie să mă cert cu suporterii în timpul meciului, dar este sigur că eu fac totul pentru echipă, pentru a apăra jucătorii mei.

Vrem să câştigăm meciul, este clar. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte bună şi vrem să câştigăm meciul", a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, într-o conferinţă de presă.

LIVE VIDEO | U Craiova - Astra Giurgiu, de la 20:30, la Telekom Sport 1

Meciul de duminică le regăseşte pe Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu pe locurile 3 şi 4 în play-off. Oltenii au 23 de puncte şi se află la nouă şapte de liderul CFR Cluj şi la două de locul secund, ocupat de FCSB, astfel că nu îşi mai permit paşi greşiţi. Astra este a patra, iar un succes ar duce-o pe locul al treilea, la un punct deasupra Craiovei.

"Ce depinde de noi e că putem să ajungem adversarul din faţa noastră. E un obiectiv decent şi realizabil. Ne propunem să trecem pe locul următor în faţă. Craiova este o echipă frumoasă a campionatului nostru şi nu degeaba este în primele 3 locuri, pentru că în acest moment chiar arată ca o echipă puternică", a afirmat Costel Enache.

LIVE VIDEO | U Craiova - Astra Giurgiu. A fost anunţat arbitrul meciului 

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru partida Universitatea Craiova – Astra Giurgiu, programată duminică, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

  • Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Horia Gabriel Mladinovici
  • Observatori: Augustus Constantin, Adrian Ionescu

Afla mai multe despre: craiovaastra 

viewscnt
Articole similare