Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 0-1. Meci superb în Oltenia! Popa a adus victoria, oltenii au rămas cu ratările mari

VIDEO | Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 0-1. Meci superb în Oltenia! Popa a adus victoria, oltenii au rămas cu ratările mari
Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut al doilea meci din Liga 1. După 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni, oltenii au pierdut identic şi cu Chindia Târgovişte, vineri seară.

VIDEO | Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte 0-1 (D. Popa 30)

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - I. Mitran, M. Constantin, Acka, Papp - Nistor, Ov. Bic, Căpăţînă - Baiaram, Tudorie, Ofosu
  • Rezerve: I. Popescu - Şt. Vlădoiu, Ct. Olteanu, Cîmpanu, V. Constantin, Mateiu, Bărbuţ, A. Iban, Mamut
  • Chindia Târgovişte: Aioani - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Fomba - Neguţ, M. Dulca, V. Raţă, D. Dumitraşcu - D. Popa, D. Florea
  • Rezerve: D. Moldovan, Yameoho, A. Ioniţă, Neicuţescu, Martan, Atanase, Berisha, Cherchez, M. Costea 

Min. 90+4 Neguţ putea face 2-0 pentru Chindia, dar a ratat din faţa porţii.

Min. 90+2 Ivan se încurcă în mingea, deşi îl depăşise pe Aioani, iar oltenii se îndreaptă spre înfrângere. 

Min. 70 Mamut trimite din nou în bară, după o execuţie frumoasă.

Min. 61 Mamut se întoarce cu faţa spre poartă şi trage, iar Aioani respinge în corner. La faza imediat următoare, Craiova trimite mingea în bară.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 38 Dumitraşcu ratează inexplicabil! Fotbalistul oaspeţilor a fost singur cu Pigliacelli, a încercat lobul, dar mingea s-a dus mult pe lângă poartă.

Min. 30 GOOOOL Chindia! Daniel Popa marchează dintr-un penalty controversat. Cătălin Popa a considerat că Marius Constantin l-a faultat pe Florea în careu, dar jucătorul oaspeţilor a căzut uşor. 

Min. 27 U Craiova presează pe propriul teren, iar Ofosu are o acţiune frumoasă. Atacantul venit de la Botoşani şi-a deschis unghiul, a tras, dar Aioani a respins frumos în lateral. 

Min. 21 Tudorie trece pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 11 Ce ocazie pentru Chindia! Neguţ putea şuta spre poarta lui Pigliacelli, dar preferă o pasă spre Florea, iar mingea se duce în aut de poartă. 

Min. 1 A început partida. 


Liderul din Liga 1 a fost tulburat de vestea că cel mai important om al echipei, căpitanul Nicuşor Bancu, a fost declarat pozitiv cu COVID-19 şi nu va face parte din angrenajul echipei în meciul cu Chindia şi nu se ştie exact cât va absenta.

Culmea ironiei, Nicuşor Bancu a fost cel care a vorbit, din partea echipei, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Chindia. Joi, rezultatul testului COVID nu a fost cel dorit de olteni. 

Din păcate, în urma ultimei testări COVID-19, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a fost depistat pozitiv. Îi dorim însănătoşire grabnică”, este comunicatul clubului CS Universitea Craiova.

Astfel, Nicuşor Bancu a pierdut şi acţiunea echipei naţionale a României, în partida amicală cu Belarus şi meciurile din Liga Naţiunilor cu Irlanda de Nord şi Norvegia, în locul său fiind selecţionat Cristian Ganea, de la Aris Salonic.

Universitatea Craiova s-a confruntat, în ultimele luni, cu numeroase cazuri de COVID, începând de la patronul Mihai Rotaru, întregul staff, până la juniorii oltenilor.

De asemenea, Craiova nu se va putea baza prea curând nici pe serviciile lui Alexandru Cicâldău, accidentat.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Chindia este pe locul 9, cu 11 puncte, însă vine după două înfrângeri consecutive, astfel că moralul formaţiei antrenate de Emil Săndoi nu este tocmai unul ridicat. Cu toate acestea, necazurile din tabăra oltenilor le pot da un plus de încredere în forţele proprii.

Cele două formaţii s-au întâlnit o singură dată în Liga 1 pe stadionul "Ion Oblemenco", în iulie 2019, atunci când oltenii s-au impus la limită, scor 1-0, graţie golului marcat de Mihai Roman.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare