Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - Poli Iaşi 0-0. Prima etapă ia sfârşit cu o nouă surpriză, după o partidă mai frumoasă decât o arată scorul

VIDEO | U Craiova - Poli Iaşi 0-0. Prima etapă ia sfârşit cu o nouă surpriză, după o partidă mai frumoasă decât o arată scorul

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Poli Iaşi, în prima etapă a Ligii I.

În ciuda faptului că n-au reuşit să marcheze, Universitatea Craiova şi Poli Iaşi au oferit unul dintre cele mai frumoase ale primei etape. Partida de pe Ion Oblemenco, începută cu 50 de minute întârziere din cauza unor probleme la nocturnă, a avut un ritm alert pe aproape întreaga sa durată. Oltenii au avut cele mai mari ocazii, prin Mitriţă (27', 45+2'), însă nici elevii lui Flavius Stoican n-au fost mai prejos. Panţîru le-a pus cele mai mari probleme fundaşilor adverşi, cu câteva acţiuni bune de-a lungul întâlnirii, însă mai ales în prima repriză.

S-a terminat 0-0, iar runda inaugurală a Ligii 1 a luat sfârşit cu încă o surpriză. Nicio echipă de pe podiumul ediţiei trecute nu a reuşit să se impună în prima rundă. CFR a remizat cu Botoşani, 1-1, FCSB a pierdut în faţa Astrei, cu scorul de 1-0, iar Craiova încheie la egalitate contra Politehnicii Iaşi.


Cartonaşe galbene: Markovici '90+3 /  Chelaru '15, Cioinac '39, Panţîru '69, Rusu '82

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.

Partida a început cu o întârziere de 48 de minute, din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă.

Deoarece instalaţia de nocturnă funcţiona doar 25 la sută din capacitate, arbitrul Horaţiu Feşnic a decis ca meciul să nu înceapă la ora 21.00.

În cele din urmă, după ce s-a remediat o parte din problemă, meciul a început la ora 21.48.

VIDEO | Universitatea Craiova - Poli Iaşi 0-0

 

Au evoluat următoarele formaţii:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Popa (Markovici '73), Gardoş, Ferreira - Dimitrov (Briceag '35), Cilcâldău, Mateiu, Bancu - Glavina (Bărbuţ '64), Burlacu, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Chelaru, Panţîru - Ştefănescu (Bosoi '66), Cioinac, Pîrvulescu (Mimoun 61') - Kizito (Petre '77), A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Final de meci!

Min 78: Alex Mitriţă şi o nouă ocazie de gol a Craiovei. Mijlocaşul ofensiv a încercat să înscrie din unghi, însă a trimis pe lângă.

Min. 56: Ocazie bună a lui Andrei Cristea, după o eroare mare a lui Răzvan Popa.

Min. 54: Şut bun al lui Nicuşor Bancu. Scorul rămâne 0-0.

Min. 46: Se reia jocul.

PAUZĂ pe Ion Oblemenco, după o primă repriză foarte disputată.

Min. 45+2: Bară, Mitriţă! Mijlocaşul Craiovei a şutat superb din marginea careului.

Min. 34: O nouă ocazie bună a Craiovei. Burlacu a şutat excelent din unghi, dar Rusu a scos în corner.

Min. 27: Acţiune superbă a Craiovei, declanşată de un aut bătut rapid de Bancu. A urmat un schimb de pase de efect între Mitriţă şi Glavina, însă primul a şutat în portar, după o trecere în stilul caracteristic.

Min. 22: Panţîru trimite un nou şut periculos, dar de această dată nu reuşeşte să prindă poarta.

Min. 18: Prima mare ocazie a meciului îi aparţine lui Panţîru, în urma unui şut-centrare.

Min. 1: A început meciul! Ce-i drept, cu 50 de minute întârziere.

UPDATE: Startul meciului este întârziat din cauza unor probleme la nocturna stadionului Ion Oblemenco. Deoarece instalaţia de nocturnă funcţionează doar la 25 la sută din capacitate, arbitrul Horaţiu Feşnic a decis ca meciul să nu înceapă la ora 21.00. Potrivit regulamentului, dacă meciul nu poate începe în următoarea oră de la care era programat, atunci arbitrul va fluiera finalul şi echipa oaspete va fi declarată câştigătoare.

UPDATE: Eduard Zelgin ne aduce cele mai noi detalii înainte de meci, chiar de pe arena Ion Oblemenco.

La nouă zile de la înfrângerea suferită în Supercupă contra campioanei CFR Cluj, cu scorul de 1-0, Universitatea Craiova primeşte vizita lui Poli Iaşi, în prima etapă a Ligii 1. Elevii lui Devis Mangia vor să le recâştige încrederea fanilor, după eşecul înregistrat în primul joc oficial al sezonului. Dar nu va fi uşor deloc. Oltenii nu s-au întărit cât era necesar după ce i-au vândut pe Alex Băluţă, Gustavo şi Vlad Screciu, iar Poli Iaşi a fost una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor, în această vară, deşi, la rândul lor, moldovenii au pierdut jucători importanţi precum Jo Santos şi Platini.

Sub comanda lui Flavius Stoican au ajuns Laurenţiu Rus, Adria Gallego, Moussa Sanoh, Dylan Flores, Alberto Cobrea, Patrick Petre şi Cedric Mongongu, în timp ce Craiova i-a transferat până acum pe Alexandru Cicâldău şi pe portarul italian Mirko Pigliacelli.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Poli Iaşi, AZI, de la 21:00, în direct la Telekom Sport

În sezonul trecut, Craiova şi Poli Iaşi s-au întâlnit de patru ori, de fiecare dată în campionat. Iar oltenii au câştigat toate cele patru meciuri, primind doar trei goluri şi înscriind de zece ori. Mai mult, victoriile de pe Ion Oblemenco au fost cele mai clare: 2-0 şi 4-1. Cele două echipe s-au întâlnit, de altfel, şi în ultima etapă a play-off-ului ediţiei trecute a Ligii 1, meci câştigat de echipa pregătită de Devis Mangia cu scorul de 2-1, în Copou.

Echipele probabile:

U Craiova: Pigliacelli - Kelic, Gardoş, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Cicâldău, Mitriţă, Burlacu.

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru - Rus, Cioinac - P. Petre, Dylan Flores, Kizito - Cristea.

Afla mai multe despre: craiovaliga 1iasi 

viewscnt
Articole similare