Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA - Petrolul 1-1. Liderul se împiedică din nou, de data aceasta în faţa "lupilor galbeni". Cum arată acum clasamentul

VIDEO | UTA - Petrolul 1-1. Liderul se împiedică din nou, de data aceasta în faţa "lupilor galbeni". Cum arată acum clasamentul

Liga 2

Comentarii

Meciul UTA Arad - Petrolul Ploieşti s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Gabriel Deac a deschis scorul, dar Romario Moise a egalat, într-o partidă fără prea multe ocazii de poartă. Partida ar fi trebuit să se dispute în 4 iulie, dar a fost amânată după ce şase persoane din cadrul FC Petrolul au fost testate pozitiv cu coronavirus.

VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 1-1 (Moise 49 / G. Deac 23)

Clasamentul din Liga 2: 1 UTA Arad - 26 puncte, 2 Turris - 24 puncte, 3 Rapid - 21 puncte, 4 Petrolul - 21 puncte, 5 CS Mioveni - 21 puncte, 6 FC Argeş - 20 puncte.

ECHIPELE DE START

  • UTA: Iacob - Ilie, Melinte, Simo, Ursu - Moise, Miculescu, Bustea, Isac - Buhăcianu, Rus
    Antrenor: Laszlo Balint
  • Petrolul: Avram - Sîrghi, Răuţă, Manolache, Ţicu - Pierce, Deac, Colli, Blănaru - Tudor, Arnăutu 
    Antrenor: Costel Enache

Min. 90+4 Finalul partidei!

Min. 49 GOOOOL UTA Arad! Moise egalează, iar gazdele speră din nou. 

Min. 46 A început repriza secundă!

Min. 45+1 Pauză!

Min. 23 GOOOOL Petrolul! Gabriel Deac deschide scorul cu capul dintr-o centrare perfectă. 

Min. 1 A început partida. 


Şase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploieşti au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, motiv pentru care meciul care trebuia să se joace în prima etapă din play-off a fost amânat pentru această dată. 

UTA este în continuare pe primul loc în Liga a 2-a, dar a pierdut în prima etapă, 3-4 cu Turris, care a ajuns la doar un punct în spatele arădenilor, însă cu un meci în plus. Petrolul, cu doar un meci jucat, egalul cu Rapid, este pe locul 6 cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Argeş. Locul de baraj este ocupat de CS Mioveni, cu 21 de puncte şi doar un meci jucat. 

Afla mai multe despre: liga 2 

viewscnt
Articole similare