Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valencia - Atalanta 3-4. POKER pentru Ilicic! Italienii scriu istorie şi se califică în sferturi!

VIDEO | Valencia - Atalanta 3-4. POKER pentru Ilicic! Italienii scriu istorie şi se califică în sferturi!
Comentarii

Fără spectatori, Valencia şi Atalanta au oferit un super meci, în direct la Telekom Sport. Italienii au câştigat cu 4-3 după un meci în care Josip Ilicic a marcat toate cele patru goluri ale Atalantei.

Primul fotbalist din istoria UEFA Champions League care marchează patru goluri într-un meci din deplasare, într-o fază eliminatorie. Numele său, Josip Ilicic (32 de ani), fotbalistul minune al Atalantei. 

Atalanta scrie istorie la prima ei participare în UEFA Champions League. S-a calificat în sferturi, după ce a făcut spectacol şi în returul de la Valencia, jucat cu porţile închise. După 4-1 în tur, Atalanta a început excelent şi returul din Spania. Haţegan a dat penalti după numai două minute, iar Ilicic a deschis scorul. Speranţele Valenciei au renăscut la mijlocul reprizei, după ce Gameiro a restabilit egalitatea. Au fost însă de scurtă durată. În finalul primei reprize, Haţegan a dat din nou penalti pentru Atalanta, iar Ilicic a făcut dubla. Deşi cu moralul la pământ, Valencia a revenit excelent de la cabine.

Gameiro a făcut şi el dubla şi a restabilit egalitatea, apoi Ferran Torres i-a adus pe lilieci în avantaj. Din nou speranţele ibericilor au fost repede spulberate. Ilicic a făcut hattrickul cu golul numărul 20 în toate competiţiile în acest sezon. Slovenul şi-a continuat reprezentaţia şi, cu 10 minute înainte de final, a marcat şi golul patru. Iar Valencia - Atalanta s-a terminat 3-4.

LIVE VIDEO | Valencia - Atalanta 3-4 (Gameiro 21, 51, Torres 67 / Ilicic 3 pen, 42 pen, 70, 83)

ECHIPELE DE START

  • Valencia: Cillessen - Wass, Coquelin, Diakhaby, Gaya - Ferran Torres, Parejo, Kondogbia, Soler - Gameiro, Rodrigo
  • Atalanta: Sportiello - Djimsiti, Caldara, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pasalic - Ilicic, Papu Gomez

Min 83. GOOOOL Atalanta! Goool Ilicic! Încă o reuşită pentru starul italienilor

Min 70. GOOOOL Atalanta! Ilici marchează din nou pentru formaţia sa.  Apoi cere imediat schimbare. Atalanta este ca şi calificată! Ilicic ajunge la borna 20 în toate competiţiile în acest sezon

Min 67. GOOOL Valencia! Ferran Torres marchează printr-un lob superb! Valencia preia conducerea

Min 51. GOOOOL Valencia! Kevin Gameiro marchează din nou. Execuţie simplă a francezului cu capul şi ”liliecii” reintră în meci

Min 50. Ocazie mare Atalanta! Mingea expediată de Freuler loveşte bara transversală

Min. 42: GOOOOOL Atalanta! Fază aproape la indigo ca la începutul meciului. Diakhaby a făcut henţ, iar Ilicic a marcat de la 11 metri. 

Min. 21: GOOOOOL Valencia! Gameiro înscrie după o deviere în defensiva italienilor. 

Min. 3: GOOOOOL Atalanta! Acelaşi Ilicic, care a fost faultat, transformă lovitură de pedeapsă. 

Min. 1: Penalty Atalanta! Ovidiu Haţegan dictează lovitură de pedeapsă după un fault al lui Diakhaby la Ilicic. 


Din cauza epidemiei de coronavirus, partida se va disputa cu porţile închise, astfel că misiunea Valenciei va fi şi mai dificilă, după ce, în partida din tur, Atalanta s-a impus cu 4-1.

Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida din această seară şi îi va avea alături pe asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebastian Colţescu. În camera VAR se vor afla doi oficiali din Polonia: Pawel Gil – arbitru VAR, Tomasz Kwiatkowski – asistent VAR.

Valencia - Atalanta LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 2

În meciul tur, disputat la Milano, Atalanta s-a impus cu scorul de 4-1.

UEFA a anunţat că returul din Spania se va juca fără spectatori ca urmare a epidemiei de infecţii cu coronavirus din mai multe ţări europene şi a creşterii numărului de cazuri de pe teritoriul Italiei.

Afla mai multe despre: valenciaatalanta 

viewscnt
Articole similare