Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valencia - FC Barcelona 2-0. Maxi Gomez este Batman! ”Liliecii” au năucit-o pe Barcelona

VIDEO | Valencia - FC Barcelona 2-0. Maxi Gomez este Batman! ”Liliecii” au năucit-o pe Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Valencia - FC Barcelona, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la ora 17:00.

Quique Setien a pierdut primul meci pe banca tehnică a Barcelonei, la chiar primul test dificil pe care l-a avut de depăşit în aceste săptămâni. 

Valencia nu a fost neapărat echipa mai spectaculoasă sau mai bună în acest duel, dar a fost echipa care a meritat să câştige. Barca a încheiat deplasarea de pe Mestalla cu 74% posesie şi 867 de mingi schimbate, dar pe toată durata meciului nu a beneficiat nici măcar de un corner şi a trimis de 4 ori mingea pe spaţiul porţii.

Alba a deviat nefericit mingea la primul gol al gazdelor, apoi Maxi Gomez a făcut 2-0. În prima parte, leventinii rataseră un penalty, iar la scorul de 2-0, gazdelor le-a fost anulat încă un gol. 

De când Maxi Gomez a debutat în La Liga (sezonul 2017-2018), niciun alt fotbalist nu a marcat mai multe goluri Barcelonei decât el. Uruguayanul a fost decisiv contra Barcei, iar echipa sa urcă pe locul 8 cu 31 de puncte. Barca rămâne pe primul loc, cel puţin până când va juca Real Madrid.

LIVE VIDEO | Valencia - FC Barcelona 2-0 (Alba autogol 48, Maxi Gomez 77)

Echipele de start:

  • FC Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Arthur, Busquets, De Jong - Messi, Griezmann, Fati
  • Valencia: Domenech - Wass, Gabriel, Garay, Gaya - F. Torres, Coquelin, Kondogbia, Soler - Gameiro, M. Gomez

Min 86. Valencia marchează a treia oară, dar reuşita levantilor este anulată de centralul meciului

Min 77. GOOOL VALENCIA! Maxi Gomez îl învinge pe Tern Stegen şi face 2-0

Min 48. GOOOL VALENCIA! ”Liliecii” deschid scorul după ce Jordi Alba deviază în propria poartă o minge expediată de Gomez. Jordi Alba este un fost jucător al Valenciei, formaţie pentru care a jucat între 2007 şi 2012. 

Min 46. S-a reluat partida de pe Mestalla. Barcelona trece pe lângă deschiderea scorului în chiar primul minut. Ansu Fati scapă singur, dat şutul său trece puţin pe lângă poartă.

Două minute de prelungiri pentru prima repriză

Min 29. Replică imediată a Valenciei. Şutul lui Gomez loveşte bara, apoi ter Stegen intervine senzaţional în două rânduri. Germanul păstrează scorul de 0-0

Min 28. Lovitură liberă a catalanilor, dar şutul lui Leo Messi trece peste poarta lui Domenech. Rămâne 0-0

Setien pare foarte calm pe marginea terenului. Valencia putea însă profita de o eroare defensivă a echipei catalane, iar Pique putea să-şi marcheze un autogol.

20 de minute scurse din acest meci, Barcelona are o posesie incredibilă: 86%!

Min 12: Penalty pentru Valencia, dar ter Stegen reuşeşte să respingă şutul lui Maxi Gomez. Reflex excelent al portarului Barcelonei

Al treilea meci al lui Quique Setien pe banca Barcelonei va fi şi cel mai greu de până acum. Catalanii joacă împotriva Valenciei, pe terenul "Liliecilor", o deplasare de obicei foarte grea pentru Messi & Co. Ousmane Dembele şi Luis Suarez sunt absenţele de marcă ale formaţiei blaugrana, pe care Setien nu se va putea baza pentru partida contra Valenciei.

Valencia - FC Barcelona, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la ora 17:00

Valencia are pe bancă un fost fotbalist al Barcelonei, Albert Celades. Formaţia de pe Mestalla n-a mai câştigat pe teren propriu contra Barcelonei din sezonul 2006/2007. De atunci, "Liliecii" au făcut de şapte ori egal în cele 12 meciuri jucate contra catalanilor. De la Valencia vor lipsi căpitanul Dani Parejo, suspendat, şi Piccini, accidentat la genunchi, în timp ce Rodrigo este şi el incert.

Valencia - FC Barcelona, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, sâmbătă, de la ora 17:00

Barcelona e liderul la zi al campionatului, cu 43 de puncte, la egalitate cu marea rivală Real Madrid, dar despărţite de golaveraj. Catalanii n-au nicio înfrângere în ultimele cinci partide, dar a înregistrat trei egaluri. Valencia, de partea cealaltă, e pe locul şapte în clasamentul din La Liga, cu 31 de puncte.

În ultimele cinci meciuri directe dintre Barcelona şi Valencia, "Liliecii" le-au luat punct s-au puncte catalanilor în trei rânduri.

Afla mai multe despre: valenciafc barcelonalive video 

viewscnt
Articole similare