Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia - Real Madrid 1-1. Los Blancos au egalat la ultima fază. Remiză dramatică înainte de El Clasico

Valencia - Real Madrid 1-1. Los Blancos au egalat la ultima fază. Remiză dramatică înainte de El Clasico

La Liga

Comentarii

Valencia şi Real Madrid au remizat pe Estadio Mestalla, cu câteva zile înainte de El Clasico

Real Madrid a scos în mod dramatic o remiză pe Mestalla, înainte de El Clasico. Galacticii au dat de o echipă a Valenciei aflată pe val, după victoria de la Amsterdam şi calificarea în optimile Champions League. Feran Torres a fost blocat de Courtois în situaţie de unu contra unu, dar Soler nu a ratat. Mijlocaşul a înscris în premieră în acest sezon de La Liga. Chiar în ultimul minut, Courtois a ajutat şi el în faza din care Benzema a trimis un punct pe Santiago Bernabeu. Valencia - Real s-a încheiat 1 la 1, iar madrilenii şi Barcelona se vor înfrunta miercuri de la egalitate de puncte.


Meciul dintre locul 8 şi locul 2 reprezintă ultimul test al lui Real Madrid înainte de marele meci, "El Clasico", împotriva celor de la Barcelona, meci care se joacă miercuri, 18 decembrie, în direct la Telekom Sport 1. 

Gruparea Los Blancos are patru victorii la rând în campionat, cea mai recentă fiind cea cu Espanyol, 2-0. Şi Valencia trece printr-o perioadă bună, a învins-o pe Ajax în UEFA Champions League şi s-a calificat mai departe, iar în LaLiga are două victorii la rând. Într-un derby al comunităţii valenciene, "liliecii" au învins etapa trecută pe Levante, scor 4-2. 

Dacă Zidane vine cu toţi "greii", Valencia are trei absenţe de marcă. Kevin Gameiro, Maxi Gomez şi Jasper Cillessen nu vor putea juca cu Real din cauza problemelor medicale. 

Afla mai multe despre: real madridvalencia 

viewscnt
Articole similare