Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valladolid - Barcelona 0-1. Golul lui Vidal a adus victoria catalanilor! Griezmann a ratat incredibil cu poarta goală

VIDEO | Valladolid - Barcelona 0-1. Golul lui Vidal a adus victoria catalanilor! Griezmann a ratat incredibil cu poarta goală

FC Barcelona

Comentarii

Meciul Real Valladolid - FC Barcelona s-a terminat 0-1, pe terenul echipei deţinute de brazilianul Ronaldo. Arturo Vidal a adus victoria catalanilor, cu golul său din minutul 15, iar Messi & Co. s-au apropiat din nou la un punct de Real Madrid, care conduce clasamentul.

VIDEO | Real Valladolid - Barcelona 0-1 (Vidal 15) | Telekom Sport 2

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, S. Roberto - Puig -  Messi, Griezamann

Valladolid: Masip - Moyano, Sanchez, Olivas, Carnero - Joaquin, San Emeterio, Perez, Alcaraz - Plano - Guardiola

Min. 15 - GOL Barcelona! Vidal înscrie cu un şut puternic, în diagonală, din interiorul careului, după o păsă primită de la Messi.


Barca e din nou la patru puncte distanţă de Real Madrid, dar o victorie pe terenul lui Valladolid o poate duce la un singur punct de Real Madrid şi poate pune presiune pe gruparea blanco, înainte de meciul madrilenilor de la Granada.

Barca are cinci înfrângeri în actuala stagiune şi merge pe terenul unei echipe care a pierdut doar trei meciuri pe propriul stadion. Valladolid a încasat 14 goluri în cele 17 meciuri disputate pe propria arenă, remizând în nu mai puţin de zece partide. În deplasare, Barca are doar două victorii din ultimele cinci meciuri disputate şi 28 de goluri marcate în 17 meciuri.

Gruparea antrenată de Ernesto Valverde nu îşi permite paşi greşiţi dacă vrea să mai spere vreo secundă la câştigarea titlului de campioană a Spaniei, unul care în acest an, pare să meargă spre Madrid.

Barca a câştigat partida tur (scor 5-1) şi s-a impus la ultima vizită pe terenul lui Real Valladolid, scor 1-0. Meciul din această seară va fi transmis în direct de Telekom Sport 2 de la ora 20:30

Afla mai multe despre: la ligabarcelona 

viewscnt
Articole similare