Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Gaşca nebună" de la Astra mai face o victimă! Giurgiuvenii câştigă la Ovidiu, 1-0 cu Viitorul, şi sunt la un punct de liderul CFR Cluj

VIDEO | "Gaşca nebună" de la Astra mai face o victimă! Giurgiuvenii câştigă la Ovidiu, 1-0 cu Viitorul, şi sunt la un punct de liderul CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Meciul încheie etapa a 19-a a Ligii I şi aduce faţă în faţă ocupantele locurilor 2 şi 3 înaintea acestei runde.

  • LIVE VIDEO | Viitorul - Astra 0-1 (V. Gheorghe 77)

Echipele de start:

Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru (C), Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Mladen, Houri - C. Matei - Rivaldinho, Calcan.
Rezerve: Buzbuchi - Leca, M. Dulca, Artean, Pitu, L. Munteanu, Eric.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

Astra: Lazar - Graovac, Tamaş, C. Dima - David Bruno, Simion, Răduţ, Radunovic - F. Matei, Alibec, Budescu (C).
Rezerve: Popa - Enache, Biceanu, Begue, V. Gheorghe, Dandea, Truşescu.
Antrenor: Bogdan Andone.

Min. 90+3: Final de meci! Astra obţine al şaptelea succes consecutiv în campionat şi se apropie la un singur punct de liderul CFR Cluj.


Min. 81: Ciobanu trage de la distanţă, mingea prinde pământul în faţa lui Lazar, se cere gol, dar nu se acordă!


Min. 77: GOOOOOOOOOOOLLLLL ASTRA! Valentin Gheorghe deschide scorul, după ce a scăpat singur cu Căbuz, ca urmare a unei pase excelente a lui Alibec.


Min. 72: Alibec trage puternic cu stângul de la 20 de metri, puţin pe lângă poarta lui Căbuz.


Min. 65: Încă o şansă mare de gol pentur Viitorul. De această dată, Andrei Ciobanu trage direct la poartă, dintr-o lovitură liberă din 16 metri, după un henţ comis de Gabi Tamaş, însă mingea nu prinde nici de această dată cadrul porţii, trecând puţin peste transversală.


Min. 49: Ocazie Viitorul. Ţîru este cât pe ce să deschidă scorul, însă mingea reluată cu capul de fundaşul Viitorului, după o centrare din lovitură liberă a lui Ciobanu, trece puţin pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui Lazar.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Pauză.


Min. 38: Ocazie Viitorul. Houri bate un corner la colţul scurt, Ghiţă atacă mingea şi loveşte cu capul, dar balonul trege pe lângă poarta lui Lazar.


Min. 36: Ocazie Viitorul. Lyes Houri este găsit excelent în careu cu o pasă filtrantă, încearcă să-l dribleze pe Tamaş şi să tragă, dar şutul său e blocat.


Min. 12: Ocazie Viitorul. Lyes Houri şutează de la aproximativ 20 de metri, după un schimb de pase cu Matei, însă mingea trimisă de mijlocaşul Viitorului trece pe lângă poarta lui Lazar.


Min. 1: Începe meciul de la Ovidiu. Lovitura de start le aparţine celor de la Viitorul.


Viitorul a jucat ultima în etapa a 18-a şi acelaşi lucru se va întâmpla şi în următoarea rundă, prima intermediară a actualului sezon de Liga I. Trupa lui Hagi a fost învinsă la Botoşani şi a ratat ocazia să egaleze la puncte liderul CFR Cluj. Constănţenii sunt acum pe locul 3, în spatele adversarei de joi din campionat. Astra are o serie de victorii care a adus-o chiar pe poziţia secundă, iar obiectivul intrării în play-off pare mai uşor de atins acum.

Giurgiuvenii au câştigat ultimele şase partide, toate cu Bogdan Andone pe bancă. De altfel seria pozitivă coincide cu sosirea antrenorului pe banca tehnică a fostei campioanei a României. În tur, cele două au remizat în duelul direct, scor 1-1. pe teren propriu, Viitorul este o echipă extrem de greu de învins. Are opt victorii şi un singur rezultat de egalitate. Inclusiv, CFR Cluj a fost învinsă la Ovidiu în această stagiune. De cealaltă parte, Astra are parte de meciuri tari în faţa echipelor cu pretenţii din prima divizie. A bătut-o de două pe FCSB, a învins şi campioana CFR şi a pierdut doar în faţa Craiovei. 

 

Afla mai multe despre: viitorulastraliga 1 

viewscnt
Articole similare