Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - CFR Cluj 1-2. Echipa lui Gică Hagi a fost de nerecunoscut. Clujenii au revenit pe primul loc

VIDEO | Viitorul - CFR Cluj 1-2. Echipa lui Gică Hagi a fost de nerecunoscut. Clujenii au revenit pe primul loc

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 după un meci foarte slab făcut de jucătorii lui Gică Hagi. Este prima victorie a CFR-ului după trei egaluri consecutive. Echipa antrenată de Dan Petrescu a trecut pe primul loc cel puţin până luni seara, când FCSB va juca împotriva Astrei.

CFR Cluj avea mare nevoie de victorie cu Viitorul, după trei egaluri consecutive şi asta s-a văzut încă din primul minut. Dan Petrescu şi-a aşezat foarte bine jucătorii, care au lăsat foarte puţine spaţii, au făcut pressing sus şi i-au lăsat pe cei de la Viitorul să-şi facă jocul de pase.

Situaţia s-a complicat pentru Viitorul încă din minutul 11, când clujenii au recuperat în jumătatea adversă, au plecat pe contraatac, Omrani a primit în faţa porţii şi a deschis scorul. Jucătorii antrenaţi de Gică Hagi au încercat să-şi impună jocul, dar au fost foarte încurcaţi de aşezarea foarte bună a clujenilor.

În minutul 25, CFR a speculat o nouă eroare în apărarea Viitorului. Deac a primit pe culoar, apărarea gazdelor a fost prinsă sus, jucătorul CFR-ului a rămas singur cu portarul şi a marcat. Viitorul a încercat să revină, dar CFR Cluj a făcut în continuare un joc foarte bun şi a intrat în avantaj la vestiare.

Nici pauza nu a adus schimbări. Viitorul a continuat să joace slab, Ianis s-a zbătut mult, dar fără folos. Primul şut pe poartă tras de Viitorul a venit abia în minutul 73, când Ianis a tras slab din unghi. Speranţele campionilor României s-au aprins în minutul 83, când Kovacs a arătat punctul cu var după un henţ al lui Boli. Ianis a transformat şi Viitorul a încercat să scoată măcar un egal. N-a reuşit însă.


Min. 90+3 S-a terminat meciul!


Min. 83 GOL VIITORUL! Penalty pentru Viitorul, după un presupus henţ la Boli. Ianis a bătut, Arlauskis a respins în primă fază, Ianis a venit din spate şi n-a mai ratat.


Min. 69 O nouă ocazie pentru Viitorul. Voduţ trage însă slab.


Min. 57 Ocazie pentru Viitorul, după o centrare pe jos, la colţul scurt.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriză.


Min. 39 Dan Petrescu este avertizat că va fi trimis în tribune dacă va continua să protesteze la fiecare decizie a arbitrului.


Min. 36 Ocazie mare pentru CFR. Cojocaru se complică în careu, este aproape să piardă mingea, dar este faultat de Ţucudean. Portarul Viitorului acuză o accidentare la gleznă, dar continuă jocul.


Min. 25 GOL CFR! Deac primeşte excelent pe culoar, pleacă de la limita off-side-ului, rămâne singur cu portarul şi înscrie.


Min. 23 Ţîru reia periculos spre poartă, după o centrare din lovitură liberă, mingea este deviată în corner de un jucător de la CFR Cluj, dar Kovacs arată repunere stiri sportive din 6 metri.


Min. 18 Hoban l-a faultat pe Cicâldău, iar mijlocaşul Viitorului l-a lovit din inerţie cu cotul în faţă. Hoban a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Min. 11 GOL CFR! Omrani primeşte în faţa porţii şi deschide scorul.


Min. 9 Prima mare ocazie a meciului este ratată de CFR Cluj. Şut din lovitură liberă, mingea este scoasă în corner de Cojocaru.


Min. 1 Fluier de start! Buni prieteni, Hagi şi Dan Petrescu s-au îmbrăţişat înainte de meci.


Echipele de start:

VIITORUL: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Hodorogea, De Noouier - Cicâldău, T. Băluţă, Ganea - Ciobanu, Ianis Hagi, Drăguş
Rezerve: Buzbuchi, Ghiţă, Măţan, Casap, Voduţ, Vână, Gavra

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vincius, Boli, Camora - Culio, Hoban, Bordeianu - Deac, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Dokovic, Ioniţă, Mureşan, Rus, Costache, Mailat


Viitorul - CFR Cluj este unul dintre cele mai interesante meciuri din această etapă. Campioana României a pierdut un singur meci în acest an şi are un parcurs bun în play-off. Viitorul şi-a revenit după ce în prima parte a sezonului s-a chinuit să prindă play-off-ul.

Dan Petrescu surprinde şi este de părere că Viitorul va intra în lupta pentru titlu dacă va reuşi să câştige meciul cu CFR Cluj: ”E clar că, dacă vor câştiga, intră şi ei sigur în lupta pentru titlu. Orice alt rezultat, nu cred că le mai dă speranţe în continuare. Matematic, o să fie posibil, dar dacă nu vor câştiga, va fi foarte greu”, a spus antrenorul lui CFR Cluj.

În acest moment, Viitorul are 29 de puncte, cu 9 mai puţine decât liderul FCSB. De altfel, Viitorul urmează să joace cu primele două locuri - CFR Cluj şi FCSB - două meciuri care i-ar putea asigura prezenţa pe podium la finalul sezonului.

  • LIVE VIDEO | Viitorul - CFR Cluj


De partea cealaltă, CFR Cluj nu-şi permite încă un pas greşit. ”Feroviarii” n-au mai învins de 3 etape şi au 3 egaluri consecutive. Rezultate în urma cărora au pierdut prima poziţia în clasament şi se află acum la două puncte în spatele FCSB-ului. În ultimul meci direct cu Viitorul, echipa lui Hagi s-a impus cu 1-0, dar Dan Petrescu spune că nu este vorba despre o revanşă: ”Noi vrem să câştigăm meciul pentru noi, pentru că avem nevoie de puncte”.

LIVE VIDEO | Viitorul - CFR Cluj, duminică, de la 20:45, pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Casele de pariuri o dau favorită pe CFR Cluj, cu o cotă la victorie de 2.10. Viitorul are 3.65 în cazul unui succes.

Afla mai multe despre: cfr clujviitorulliga 1gica hagidan petrescu 

viewscnt
Articole similare