Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - CFR Cluj 1-1. Campioana a restabilit egalitatea după pauză. Remiză la Ovidiu, iar CFR este la 6 puncte în spatele Craiovei

VIDEO | Viitorul - CFR Cluj 1-1. Campioana a restabilit egalitatea după pauză. Remiză la Ovidiu, iar CFR este la 6 puncte în spatele Craiovei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat în deplasarea de la Ovidiu, scor 1-1 cu Viitorul. Ciprian Deac a marcat golul egalizator din lovitură de la 11 metri

CFR Cluj a făcut un pas greşit în încercarea de a se apropia de liderul Craiova. A obţinut doar o remiză pe terenul Viitorului. Luckassen a deschis scorul repede pentru gazde. Este al doilea meci consecutiv în care olandezul marchează.

Replica CFR-ului din prima repriză nu a fost foarte periculoasă. Pereira şi-a încercat norocul, dar şutul său a trecut pe lângă. În partea secundă, campioana a primit un penalty, iar Deac a transformat, deşi Cojocaru a ghicit colţul. Mijlocaşul convocat la naţională de Rădoi a trecut milimetric pe lângă golul victoriei, pe final de meci.

Scorul a rămas 1 la 1, iar CFR este neînvinsă în Liga I, dar e la 6 puncte în spatele Craiovei. Viitorul este la al treilea meci consecutiv fără înfrângere. 

LIVE VIDEO | Viitorul - CFR Cluj 1-1 (Luckassen 7 / Deac 54 pen)


Final 1-1

Min 83. Ocazie CFR Cluj! Şansă bună pentru Omrani de a-şi aduce echipa în avantaj. Execuţia sa cu capul, ocoleşte poarta

Min 76. Ocazie CFR Cluj! Şut bun al lui Ciprian Deac, dar mingea trece puţin pe lângă poartă

Min 74. Ocazie pentru Viitorul! Gabi Iancu aproape de gol

Min 65. Adrian Stoian este trimis în teren de Ruben de la Barrera

Min 54. Goool CFR! Ciprian Deac transformă impecabil lovitura de la 11 metri. Cojocaru ghiceşte direcţia, dar nu poate face nimic.

Min 52. Penalty pentru CFR Cluj! Ghiţă l-a faultat pe Rondon

Min 49. Cartonaş galben pentru Gaztanaga de la Viitorul

Min 46. S-a reluat meciul

Pauză la Ovidiu!

Min. 38: Şutul lui Rondon este respins fantastic de sub bară de portarul Cojocaru. Ardelenii au cerut penalty la această fază pentru un presupus henţ la olandezul Bradley de Nooijer.

Min. 18: Prima mare ocazie de gol pentru CFR Cluj! Michael Pereira ratează dintr-o poziţie excelentă.

Min. 7: GOOOLLL Viitorul Constanţa! De Nooijer centrează, iar Luckassen reia foarte bine cu capul, fără şanse pentru Sandomierski. Viitorul Conduce cu 1-0.

A început meciul la Ovidiu!


Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer - Benzar, Ion, Matei - Iancu, Luckassen, Măţan
Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Castaneda, Casap, Ganea, Stoian, Ciobanu, Dussaut

CFR Cluj: Balgradean- Manea, Burcă, Cestor, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Pereira, Omrani, Costache
Rezerve: Sandomierski, Ciobotariu, Hoban, Djokovic, Chipciu, Petrila, Vojtus, Rondon


FC Viitorul a anunţat transferul lui Adrian Stoian, care a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu echipa lui Gheorghe Hagi. "CFR formează o echipă foarte bună, sunt campionii en titre dar suntem pregătiţi să jucăm. Întotdeauna sunt încrezător pentru că ştiu ce fac iar Adrian Stoian, ultimul jucător venit, sunt sigur că ne va ajuta.Victoria este singurul obiectiv pe care îl avem" a spus Ruben de la Barrera înainte de duelul cu CFR Cluj.

În vârstă de 29 de ani, Adrian Stoian evoluează ca atacant şi are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A!Format la Şcoala de Fotbal ''Gheorghe Popescu'', Stoian a evoluat în carieră pentru echipele AS Roma, Pescara, Bari, Genoa, Chievo Verona, Crotone, FCSB şi ultima oară pentru Livorno.

Adrian Stoian are şi două selecţii la Naţionala României

"Un meci dificil, ca toate celelalte, noi trebuie să intrăm pe teren focusaţi şi gata să luăm cele 3 puncte. Un gol până la urmă nu înseamnă nimic, vreau să ating o bornă care nu a mai fost atinsă aici" a mărturisit şi Alex Măţan.

Afla mai multe despre: viitorul constanţacfr cluj 

viewscnt
Articole similare