Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - Chindia 3-0. Spectacol total la Ovidiu, în primul meci al etapei din Liga 1. Tânărul Munteanu a marcat primul gol din carieră

VIDEO | Viitorul - Chindia 3-0. Spectacol total la Ovidiu, în primul meci al etapei din Liga 1. Tânărul Munteanu a marcat primul gol din carieră

Fotbal

Comentarii

FC Viitorul Constanţa a învins Chindia Târgovişte, 3-0, în primul meci al etapei cu numărul 15 din Liga 1.

Sub privirile marelui Rivaldo, Viitorul a învins-o pe CHindia şi a urcat pe primul loc, cel puţin provizoriu. Echipa lui Hagi a deschis scorul la primul atac important al meciului. Aioani a gafat, iar Ganea a înscris. Formaţia din Târgovişte a replicat repede şi a fost foarte aproape în două rânduri să restabilească egalitatea. Yameogo a fost blocat excepţional de Căbuz, apoi bara s-a opus la şutul lui Liviu Mihai. La poarta cealaltă, Ganea a trimis şi el în bară. Boboc nu a ratat şi a marcat pentru a doua etapă la rând. În ultima fază, puştiul de 17 ani Louis Munteanu a înscris în premieră în Liga I, iar Viitorul - Chindia s-a încheiat 3-0.


VIDEO | FC Viitorul - Chindia 3-0

ECHIPELE DE START

Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri - Matei - Iancu, Ganea

Rezerve: Buzbuchi, Dussaut, Filip, Dulca, Iacob, Pitu, Munteanu 


Antrenor: Gheorghe Hagi

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Piţian, Neciu - Bic - Neguţ, Raţă, L. Mihai, Yameogo - Florea
Rezerve: I. Popescu, Leca, Dumitraşcu, Novac, Dumiter, Ivancic, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan 

Min. 90+3: GOOOL Viitorul! Munteanu înscrie primul său gol în Liga 1. 

Min. 78: Ocazie Viitorul! Ciobanu, singur cu portarul, nu reuşeşte să înscrie. Mingea este atinsă de Aioani, însă arbitrul nu acordă corner. 

Min. 68: Ocazie Chindia! Liviu Mihai şutează de la mare distanţă, Căbuz respinge la Yameogo, dar din Boboc mingea se duce în corner. 

Min. 61: Ocazie Chindia! Neguţ îi pasează lui Ivancic, dar şutul vârfului de atac a fost imprecis. 

Min. 39: Ocazie Viitorul! George Ganea a fost la un pas de a realiza "dubla", însă şutul său a trecut pe lângă. 

Min. 26: GOOOL Viitorul! Boboc intră în careu şi înscrie cu piciorul stâng. 

Min. 18: Ocazie Viitorul! George Ganea a trimis puternic, de la marginea careului, fix în vinclul porţii. 

Min. 13: Ocazie Chindia! Liviu Mihai a fost găsit liber în careu şi a trimis, cu efect, în bara porţii lui Căbuz. Imediat, dâmboviţenii au cerut penalty după o presupusă intervenţie la Daniel Florea. 

Min. 11: Ocazie Chindia! Yameogo loveşte bine mingea cu capul, dar Căbuz are o intervenţie de excepţie. 

Min. 7: GOOOL Viitorul! Aioani comite o gafă şi George Ganea trimite mingea în plasă. 

A început meciul. 


Gazdele antrenate de Gheorghe Hagi sunt favorite certe în această dispută, şi din pricina clasamentului, dar şi din pricina jocului prestat. Formaţia de pe litoral este pe locul 2, cu 25 de puncte, însă vine după două runde în care a acumulat un singur punct. În plus, Hagi are şi probleme de lot: Eric şi Rivaldinho - accidentaţi, Andrei Artean - suspendat, iar lui Jaques Zoua nu i-a sosit cartea verde şi va mai lipsi două săptămâni. Pentru constănţeni calculele sunt simple: Hagi trebuie să găsească formula de joc potrivită pentru a pune mâna pe cele trei puncte, vitale în economia calificării în play-off, acolo unde lupta se anunţă una de zile mari.

 

  • LIVE VIDEO | FC Viitorul - Chindia, vineri, de la ora 20.30, în direct pe Telekom Sport 1

 

De partea cealaltă, oaspeţii antrenaţi de Viorel Moldovan sunt într-o formă de zile mari. Într-un clasament al ultimelor cinci etape, Chindia Târgovişte a acumulat 10 puncte şi se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu. Formaţia din Târgovişte practică un joc ofensiv, pozitiv, iar acest lucru se vede şi pe tabela de scor. A reuşit să marcheze în nouă din ultimele 10 runde. DIn păcate pentru ei, în clasament acest lucru nu s-a simţit. Chindia este pe locul 11, cu 16 puncte, şi se anunţă o formaţie care va lupta în acest sezon pentru salvarea de la retrogradare, obiectiv impus încă de la începutul acestui sezon.


Până acum, în istoria confruntărilor directe, Gică Hagi la învins pe Viorel Moldovan, chiar în partida tur, disputată la Târgovişte, scor 1-0, după un gol marcat de brazilianul Eric. De asemenea, tot în această vară, Viitorul şi Chindia au mai disputat două partide amicale, irelevante pentru statistică, însă în care s-au impus tot cei de la Constanţa, cu 3-1 şi 2-0.

Afla mai multe despre: fotbalviitorulchindialive 

viewscnt
Articole similare