Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, salvat de Ianis. Viitorul - CSM Poli Iaşi 1-0. Constănţenii s-au impus greu în faţa unui adversar care a jucat în 10 oameni

VIDEO | Hagi, salvat de Ianis. Viitorul - CSM Poli Iaşi 1-0. Constănţenii s-au impus greu în faţa unui adversar care a jucat în 10 oameni

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul a reuşit să câştige cu 1-0 în faţa lui CSM Poli Iaşi, care a jucat din nou în 10 oameni încă din prima repriză. Echipa lui Gică Hagi este în grafic pentru un loc de Europa League.

CSM Poli Iaşi a rămas din nou în 10 oameni încă din prima repriză, aşa cum a făcut-o cu FCSB, meci pe care l-a câştigat cu 1-0. De această dată, s-a întâmplat mult mai devreme. În minutul 9, Mihăescu a avut o intrare foarte urâtă la Ianis Hagi - talpă direct pe genunchi şi a fost eliminat.

Viitorul a crescut presiunea constant, dar CSM Poli a făcut un meci solid în apărare şi a rezistat, însă şi pe fondul lipsei de inspiraţie a adversarului. Din nou, ca şi în meciul cu FCSB, jucătorii lui Flavius Stoican au încercat să lovească pe contraatac.

Constănţenii au pus şi mai multă presiune în partea a doua, însă fără prea mare rezultat. Viitorul a reuşit până la urmă să înscrie, în minutul 84, dar cu o mână de ajutor din partea adversarului. Ianis Hagi a tras din afara careului, şutul nu era periculos, dar a fost deviat uşor şi mingea a trecut pe lângă portarul lui CSM Poli Iaşi.



Viitorul reuşeşte să se impună cu 1-0 şi speră la ultimul loc care duce în Europa League.


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 84 GOL VIITORUL! Ianis Hagi a şutat din afara careului, mingea a fost uşor deviată şi a trecut pe lângă portarul Koselev.


Min. 70 Ianis Hagi loveşte bara transversală, din lovitură liberă.


Min. 65 Gol anulat pentru Viitorul. Voduţ a reluat spectaculos, dar se afla în off-side.


Min. 59 Ocazie uriaşă pentru Viitorul. Gavra primeşte o centrare excelentă, era nemarcat, a pus capul, dar a tras pe lângă.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prim parte


Min 33. Voduţ ratează şansa să deschidă scorul!


Min 21. Ocazie uriaşă pentru Viitorul dar mingea loveşte bara!


Min 9. Iaşiul rămâne în 10. Mihăescu ia roşu direct!


Min 1. A început meciul

VIITORUL: Buzbuchi - Mladen, Hodorogea, De Nooijer, Ganea - Lopes, Cicâldău, Vână - Gavra, Voduţ, Ianis Hagi
Rezerve: Tordai, Casap, Twumasi, Ciobanu, Mălăele, Căpuşă, Dumitrescu
CSM POLI IAŞI: Koselev - Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Panţîru - Danale, Cioinac, Mihăescu, Ştefănescu - Zaharia, Kizito
Rezerve: Rusu, Cristea, Zaharia, Chelaru, Rus, Dodan, Vlădeanu


Viitorul şi CSM Poli Iaşi s-au mai întâlnt de 11 ori în Liga 1, de şase ori s-au impus dobrogenii, de trei ori au terminat la egalitate, iar două jocuri au fost câştigate de gruparea moldavă.

Palmares cu Viitorul gazdă: 5 jocuri - 3 victorii Viitorul - două victorii CSM  Poli Iaşi.

- 24 septembrie 2012, prima partidă: Viitorul - CSMS Iaşi 1-0, gol marcat de Nicolae Dică. Dobrogenii s-au impus şi în returul stagiunii 2012-2013, scor 2-1, eroul meciului fiind Denis Alibec, autorul unei duble prin care oaspeţii au întors rezultatul.

LIVE VIDEO Viitorul - CSM Iaşi Telekom Sport 1

- 20 februarie 2015, primul succes al moldovenilor: Viitorul - CSMS 0-3 (Ciucur dublă, Plămadă).

- Cele mai multe goluri s-au marcat pe 30 septembrie 2017, Viitorul - CSM Poli Iaşi 5-2 (4 goluri Ţucudean, Aurelian Chiţu, respectiv Platini şi Jo Santos).

- Cea mai recentă confruntare directă: 6 aprilie 2018, CSM Poli Iaşi -  Viitorul 0-2, goluri înscrise de Mihai Voduţ şi Ianis Hagi.

Gheorghe Hagi vs Flavius Stoican în Liga 1: 6 jocuri - 6 victorii Hagi.

Flavius Stoican vs Gheorghe Hagi în toate competiţiile: 8 jocuri - 8 înfrângeri.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Viitorul - 22 ani şi 5 luni; CSM Poli Iaşi - 26 ani şi 6 luni.

Afla mai multe despre: viitorulcsm iasiliga 1avancronica 

viewscnt
Articole similare