Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul i-a dat patru lui Dinamo şi a trecut pe locul 2. "Câinii" au jucat cu un om mai puţin. Ianis Hagi, omul meciului

VIDEO | Viitorul i-a dat patru lui Dinamo şi a trecut pe locul 2. "Câinii" au jucat cu un om mai puţin. Ianis Hagi, omul meciului

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a învins, pe teren propriu, echipa antrenată de Mircea Rednic, Dinamo, cu scorul de 4-1. Partida a contat pentru etapa a 17-a din Liga 1.

Viitorul lui Hagi a începute excelent partida, după un posibil penalty în minutul 2, puştii "Regelui" au marcat două minute mai târziu prin Drăguş, după o fază reuşit de Ianis Hagi. 
Doar câteva minute mai târziu a egalat Dinamo, prin Montini, dar pentru "câini" totul s-a terminat în minutul 32, atunci când Vlad Olteanu a primit al doilea cartonaş galben. Cinci minute mai târziu, Hagi a marcat un gol superb din lovitură liberă.
Repriza a doua a aparţinut în totalitate Viitorului, care putea să înscrie mai multe goluri şi nu i-a iertat pe "câini". Achim şi Hagi încă o dată şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. În finalul meciului, Viitorul a ratat şi un penalty prin Măţan. 
Viitorul obţine prima victorie pe teren propriu cu Dinamo în istorie şi urcă pe locul doi, cel puţin până duminică, când joacă FCSB cu Gaz Metan. Dinamo rămâne pe locul 10, cu 18 puncte.

VIDEO | Viitorul - Dinamo 4-1
Drăguş 4', Hagi 37', 90', Achim 77' / Montini 13'

Min. 90+4: Penalty-ul executat de Măţan a fost apărat de Penedo. 

Min. 90+3: Penalty pentru Viitorul după un fault la Ianis Hagi. 

Min. 90: GOOOL Viitorul! Ianis Hagi face "dubla" după ce Houri l-a lăsat singur cu poarta goală. 

Min. 77: GOOOL Viitorul! În urma unei faze superbe, Achim reia în plasa lui Penedo. 

Min. 70: După o preluare superbă făcută de Ianis, fiul "Regelui" nu a mai reuşit să controleze mingea atât de bine şi a trimis-o peste poartă. 

Min. 62: Vînă expediază un şut din unghi, dar Penedo nu are nicio problemă în a prinde balonul. 

A început a doua repriză. 

Min. 44: O nouă şansă periculoasă pentru Viitorul. Drăguş şutează din marginea careului, dar mingea este prinsă de Penedo. 

Min. 40: Katsikas reia cu capul, dar Cojocaru este la post. 

Min. 37: GOOOL Hagi! Ianis înscrie superb din lovitură liberă. 

Min. 32: Eliminare la Dinamo! Vlad Olteanu încasează al doilea cartonaş galben şi este eliminat după un fault la Ianis Hagi. Primul cartonaş galben a fost primit tot după o intervenţie la fiul "Regelui". 

Min. 18: Centrarea lui de Nooijer îl găseşte pe Ianis Hagi, care trimite puţin pe lângă poarta apărată de Penedo. 

Min. 13: GOOOL Dinamo! Salomao centrează în interiorul careului, de unde Montini reia balonul în poartă. 

Min. 4: GOOOL Viitorul! Ianis Hagi şutează, Penedo respinge în bară, iar Drăguş împinge mingea în poartă. 

Min. 2: Prima ocazie la meciului! Hagi şutează din interiorul careului, dar mingea este respinsă de Penedo. Jucătorii Viitorului cer penalty, dar arbitrul acordă fault în atac. 


Echipele de start

Viitorul: V. Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, de Nooijer - Achim, Artean, Vînă - Hagi, Voduţ, Drăguş
Rezerve: Buzbuchi, Ciobanu, Luchin, Măţan, Houri, Iacob, Casap
Antrenor: G. Hagi 

Dinamo: Penedo - Sorescu, Ciobotariu, Katsikas, Olteanu - Hanca, Ait Atmane, Cooper, Salomao - D. Popa, Montini
Rezerve: Muţiu, Gomelt, R. Grigore, D. Nistor, Neicuţescu, Pesic, Zenke
Antrenor: M. Rednic


Viitorul aşteaptă încă primul succes acasă în faţa lui Dinamo. Au fost cinci remize şi trei victorii dinamoviste până acum în meciurile din Liga I. Pe locul trei în campionat, trupa lui Hagi este neînvinsă de patru meciuri şi îşi face încălzirea pentru confruntarea cu FCSB din etapa următoare. Dincolo de palmaresul meciurilor directe, pe dinamovişti trebuie să îi mai încurajeze şi bilanţul Viitorului din acest sezon la meciurile de pe teren propriu. Campioana din 2017 a pierdut trei dintre cele 8 meciuri jucate. 

  • LIVE VIDEO | Viitorul - Dinamo, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 1

Dinamo nu stă nici ea bine la capitolul deplasări. A câştigat un singur meci şi a remizat în alte două disputate pe teren străin. În rest au fost doar îmnfrângeri şi multe goluri primite. Rednic are paret de un final de an în care Dinamo va întâlni doar echipe mai bine clasate decât roş-albii. Înaintea etapei, Dinamo este pe locul 10, dar este posibil să ajungă chiar şi mai jos până la ora meciului cu Viitorul. În acest moment, pentru a ajunge în play-off câinii trebuie să recupereze cinci puncte care îi separă de ocupanta locului şase, Sepsi. 

Afla mai multe despre: viitoruldinamohagirednic 

viewscnt
Articole similare