Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - FCSB 1-1. Vicecampioana se încurcă la Ovidiu şi titlul pare tot mai departe

VIDEO | Viitorul - FCSB 1-1. Vicecampioana se încurcă la Ovidiu şi titlul pare tot mai departe

FCSB

Comentarii

Viitorul şi FCSB au remizat, duminică, la Ovidiu, scor 1-1, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1.

Planic a trimis în bară în startul partidei. Replica a venit din partea lui Calcan, dar Bălgrădean a fost pe fază. Al doilea act a debutat tot cu echipa lui Teja în atac. Gnohere a ratat singur cu portarul.

Apoi, Benzar a văyut al doilea galben şi a fost eliminat. FCSB a marcat totuşi în inferioritate numerică. Gnohere nu a mai ratat şi a înscris al 15-lea său gol din acest sezon.

Părea că roş-albaştrii vor pleca la Bucureşti cu toate punctele, mai ales că Achim a fost şi el eliminat şi s-a restabilit egalitatea numerică. Teixeira putea închide meciul, dar a trimis în bară. Ratarea i-ar putea costa titlul pe jucătorii lui Teja. Ianis a egalat în minutul 86. În final, roş-albaştrii au irosit o ocazie uriaşă, iar Viitorul - FCSB s-a încheiat 1-1.

VIDEO | Viitorul - FCSB 1-1 (I. Hagi 80/Gnohere 69)
Eliminaţi: V. Achim (75)/R. Benzar (61)

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer (Boboc 57) - Achim, A. Ciobanu, Vînă - I. Hagi, G. Ganea (Drăguş 46), Calcan
Rezerve: Tordai - Casap, Drăguş, Eric, Boboc, Houri, T. Băluţă
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planic, Morais - Nedelcu, Filip - Man, F. Tănase, F. Coman (Teixeira 51) - Hora (Gnohere 56)
Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruţan, Momcilovic, Rusescu, Roman, Teixeira.
Antrenor: Mihai Teja.


Final.

Min. 90+4: Pe contraatac, Viitorul are o ocazie la fel de mare prin Eric, care şutează în blocaj după ce Ianis îi aşază perfect mingea în interiorul careului.

Min. 90+3: Şansă imensă pentru FCSB. Gnohere trimite în faţa porţii, dar Planic nu reuşeşte să ajungă la balon.

Min. 89: Ocazie FCSB. Teixeira centrează din stânga către a doua bară, acolo unde Dennis Man se înalţă şi reia cu capul, însă mingea trece peste poarta lui Cojocaru.

Min. 80: GOOOL Viitorul! Ianis Hagi restabileşte egalitatea cu un şut din apropiere, din cădere, minge lovindu-l şi pe Planic înainte să intre în poartă.

Min. 76: Ocazie FCSB. Teixeira trimite în bară.

Min. 75: Eliminare Viitorul. Achim vede al doilea galben şi este şi el eliminat. Avram a considerat că jucătorul Viitorului a simulat la o intervenţie a lui Teixeira, la marginea careului de 16 metri advers, însă reluările par să-l contrazică pe arbitru.

Min. 69: GOOOL FCSB! Harlem Gnohere deschide scorul la Ovidiu, după un contraatac şi o finalizare simplă pe lângă Cojocaru.

Min. 61: Cartonaş roşu! Romario Benzar primeşte al doilea cartonaş galben, după un fault asupra lui Calcan, şi este eliminat.

Min. 58: Ocazie FCSB. Gnohere scapă periculos în stânga, dar şutează lamentabil din poziţie favorabilă.

Min. 48: FCSB are prima ocazie a părţii secunde. Junior Morais interceptează mingea la marginea careului de 16 metri advers, preia şi şutează puternic la firul ierbii, dar Cojocaru reuşeşte să reţină.

Min. 46: Se reia meciul de la Ovidiu.

Pauză.

Min. 37: Încă o şansă de gol pentru Ciobanu. Mijlocaşul Viitorului beneficiază de o minge la marginea careului de 16 metri, după o respingere greşită a lui Nedelcu, dar trimite mult peste poartă din poziţie favorabilă.

Min. 35: Ocazie şi la cealaltă poartă. Florinel Coman şutează din unghi, din dreapta, iar Dennis Man încearcă să reia cu călcâiul din apropiere, dar nu izbuteşte să lovească balonul, iar mingea iese în afara terenului.

Min. 29: Şansă uriaşă irosită de Andrei Ciobanu. De Nooijer trimite o centrare din stânga, iar mingea depăşeşte apărarea FCSB-ului şi ajunge la Ciobanu, care reia greşit, iar Bălgrădean reuşeşte să reţină.

Min. 20: Ocazie mare şi pentru Viitorul. Calcan reia din cădere, iar Bălgrădean are o intervenţie excelentă.

Min. 16: Fază periculoasă de atac a FCSB-ului. Junior Morais pătrunde de unul singur în stânga şi încearcă un şut la colţul scurt, dar mingea se duce în plasa laterală.

Min. 9: Ocazie mare pentru FCSB. Bogdan Planic trece pe lângă deschiderea scorului, mingea lovind bara.

Min. 6: Ofsaid eronat pentru FCSB. Florinel Coman îl găseşte excelent în stânga pe Florin Tănase, care scapă în poziţie iminentă de gol, avându-l pe Man în dreapta sa, dar tuşierul semnalează ofsaid.

Min. 1: A început meciul.


 

Play-off-ul acestui sezon a început cu una dintre cele mai mari surprize ale actualei stagiuni. FC Viitorul s-a impus chiar pe Arena Naţională cu 2-1, graţie golurilor marcate de Andreas Calcan şi de Ianis Hagi, din penalty.

REZUMAT FCSB - FC VIITORUL 1-2

În acest moment, FC Viitorul are patru meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care ultimele trei au fost victorii extrem de spectaculoase. De partea cealaltă, FCSB are şi ea patru meciuri fără înfrângere în play-off şi a reintrat în cursa pentru titlu. Roş-albaştrii sunt la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj, care este singura echipă neînvinsă în acest play-off.

Dacă FCSB este implicată în cursa pentru campionat, FC Viitorul îşi va menaja jucătorii în partida din Liga I de duminică pentru returul din semifinalele Cupei României. Joi, în direct la Telekom Sport, echipa pregătită de Gheorghe Hagi va lupta pentru calificarea în finala cu Universitatea Craiova, după ce, în tur, FC Viitorul s-a impus cu 2-1 în deplasare.

LIVE: FC Viitorul - FCSB, în Liga I. Echipele probabile:

  • FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, I. Cristea, J. Morais - Teixeira, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
  • FC Viitorul: Cojocaru - Boboc, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Houri, Băluţă, Vl. Achim- I. Hagi - G. Ganea, Rivaldinho
"Tot timpul am spus că Viitorul are o echipă foarte bună, este echipa care are o filosofie de joc, este echipa care antrenează ceea ce joacă, de 8 ani se face lucrul acesta, jucători care cresc în această academie, în această idee de joc şi au nişte automatisme foarte bine puse la punct. Vom merge acolo să câştigăm" , a declarat Mihai Teja pentru Telekom Sport.
 
În primul meci direct dintre cele două în acest sezon, FCSB s-a distrat în deplasarea de la Ovidiu şi s-a impus cu 4-1. Coman, Man, Benzar şi Rusescu au adus victoria echipei pregătite atunci de Nicolae Dică. Aşadar, nu rataţi meciul dintre FC Viitorul şi FCSB, duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: fcsbfc viitorularena nationalaovidiu 

viewscnt
Articole similare